Seuraava Event201

 

No mutta: kuinkas tämä on päässyt ohi nettitutkan?

 

“Johns Hopkins Center for Health Security toteutti yhteistyössä WHO:n ja Bill & Melinda Gates -säätiön kanssa “Catastrophic Contagion”, pandemian pöytäharjoituksen Grand Challenges Annual Meetingissa Brysselissä, Belgiassa, 23.10.2022.

 

Poikkeukselliseen osallistujaryhmään kuului 10 nykyistä ja entistä terveysministeriä ja korkeaa kansanterveysviranomaista Senegalista, Ruandasta, Nigeriasta, Angolasta, Liberiasta, Singaporesta, Intiasta ja Saksasta, sekä Bill Gates, Bill & Melinda Gatesin säätiön puheenjohtaja.

 

Harjoitus simuloi sarjaa WHO:n hätätilaterveyden neuvottelukunnan kokouksia, joissa käsiteltiin fiktiivinen pandemia lähitulevaisuudessa. Osallistujat kamppailivat, kuinka vastata yhdessä osassa maailmaa sijaitsevaan epidemiaan, joka levisi sitten nopeasti ja muuttui pandemiaksi, jonka kuolleisuusaste on korkeampi kuin COVID-19:ssä ja joka vaikuttaa suhteettomasti lapsiin ja nuoriin (!).

 

Osallistujat haastettiin tekemään kiireellisiä poliittisia päätöksiä rajoitetulla tiedolla epävarmuuden vuoksi. Jokaisella ongelmalla ja valinnalla oli vakavia terveydellisiä, taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia.” 

 

… “Catastrophic Contagion”, eli katastrofinen tartunta.

 

Mitäs tuttua tässä kaikessa? No, olipa kerran pandemian pöytäharjoitus nimeltä Event201 – joka pidettiin lokakuussa 2019. Ja sitten seurasi jotain.

 

“Catastrophic Contagion” pidettiin lokakuussa 2022. Mitähän nyt seuraa?

 

“Miekka on ulkona, sisällä rutto ja nälkä. Kedolla oleva kuolee miekkaan, kaupungissa olevan syö nälkä ja rutto” (Hesekiel 7:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu