Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Tuomioistuin totesi k- piikkien muuttavan DNA'ta

Tuomioistuin totesi k- piikkien muuttavan DNA'ta

Tuomioistuin totesi k- piikkien muuttavan DNA’ta

 

Italialainen tuomioistuin on antanut järeän päätöksen, jossa todetaan, että Covid-19-pistokset "tunkeutuvat ja muuttavat" ihmisen DNA:ta, mikä voi osoittautua kohtalokkaaksi potilaiden terveydelle pitkällä aikavälillä.

 

Firenzen siviilioikeuden toisen jaoston tuomari Susanna Zanda allekirjoitti hätäasetuksen 6. heinäkuuta, jossa määrättiin palauttamaan virka psykologille, jonka osavaltiolautakunta irtisanoi laittomasti, koska hän kieltäytyi ottamasta kokeellista rokotetta.

 

Tuomari Zanda arvosteli päätöksessään kokeellisten piikkien tehokkuutta ja turvallisuutta ja totesi, että niiden mahdollisia vaarallisia vaikutuksia ei täysin tunneta.

 

Lisäksi tuomari mainitsi todisteet siitä, että rokotteet ovat "niin invasiivisia, että ne soluttautuvat ja muuttavat rokotettujen ihmisten solujen DNA:ta".

 

Rairfoundation.com raportoi: tuomari Zanda lainasi perustuslain pykälää 32, jonka mukaan "natsi-fasismin kokemuksen jälkeen" ei voida "uhrata yhtä ainoaa henkilöä yhteisen edun vuoksi". Lisäksi se asettaa yksilön "invasiivisten lääketieteellisten kokeiden kohteeksi ilman vapaata, tietoista suostumusta". 

 

Mutta samaan aikaan toisaalla: Kanadan tuomioistuin päätti, että oli laillista kieltää k-rokottamattomalle henkilölle elinsiirto. 

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” (Psalmi 53:1)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuVanne päässä

Vanne päässä

Vanne päässä

 

Vastauksena Freedom of Information Act- pyyntöön, joka koski Antifaa ja valkoisten ylivallan kannattajia, toimittaja Curtis Waltmanille lähetti USA:n hallinto sähköpostilla tiedoston nimeltä "EM effects on human body.zip". Tiedosto sisälsi useita kuvia, joissa oli tietoa psykoelektronisista aseista.

 

Ensimmäinen kuva on kaavio ihmiskehosta, johon nämä aseet käyttävät sähkömagnetismia, hyökätäkseen mieleen ja kehoon. Toimet sisältävät "pakotetun muistin tyhjennyksen", "hallitut unet" ja "mikroaaltokuulon".

 

Kaavio näyttää "psykoelektroniset" aseet, jotka näyttävät käyttävän sähkömagnetismia luodakseen monenlaisia ​​vaikutuksia ihmiseen, mukaan lukien mielen lukeminen tai kirjoittaminen, voimakkaan kivun aiheuttaminen, "rigor mortista", pakotettua orgasmia ja jostain syystä paljon kutinaa.

 

Psykoelektronisten aseiden vaikutuksia ovat mm.:


Pakotettu muistin tyhjennys

Indusoitunut kuulo

Voimakas kutina silmäluomien sisällä

Sukuelinten kutina

Pakotettu orgasmi

Hallittuja unia

Ajatuksien lukeminen

Käsien manipulointi

jne

 

Toinen kuva, joka lähetettiin vahingossa sähköpostitse Curtis Waltmanille, on kaavio, joka näyttää eri tapoja, joilla asejärjestelmää voidaan käyttää.

 

Näyttää siltä, ​​​​että asejärjestelmää voidaan käyttää naapurikodista käsin pienestä laitteesta, yläpuolella lentävästä helikopterista, kadulle pysäköidystä kuorma-autosta ja jopa antennitornista suoraan aivoihin (5G-internet tornit - anybody?).

 

Lisäksi paljastetaan eri sovelluksissa käytettyjä taajuuksia.

 

Kolmas kuva selittää sähköisen signaalin - ihmisaivojen tuottamien erillisten aivoaaltojen eri taajuusalueet. Mitkä ovat Delta, Theta, Alfa, Beta, Gamma ja Mu.

 

Siitä huolimatta…

 

Näiden tietueiden olemassaoloa ei pitäisi nähdä todisteena siitä, että DHS:llä on hallussaan nämä laitteet tai edes siitä, että tällaisia ​​laitteita todella on olemassa. Mutta on äärimmäisen outoa, että hallituksella on tietokoneelle tallennettuna niin yksityiskohtaisia ​​tietoja ulkopuolisesta henkilöstä, jolla on pääsy turvaluokiteltuihin asiakirjoihin. Kuten sen pitäisi tapahtua, jotta tämä tiedosto vahingossa lähetettäisiin sähköpostitse Waltmanille!

 

Mitä nämä oudot asiakirjat ovat? Ovatko ne oikeita aseita?

 

On mahdollista, että ne ovat todellisia ja hallituksen käytössä. Muista, että 1960-luvulla CIA loi kauko-ohjattuja koiria. 

 

Ja jos olet kuullut Havannan oireyhtymästä, osa oireista saattaa kuulostaa tutulta.

 

... ja miksikö näistä innostuin nyt kirjoittamaan? No, minä asun metsän keskellä kaukana torneista. Nk. luonnon säteily kotipaikassani on ainoa ”häiriö” – etkä sitä voi tuntea.

 

Mutta kuten pikku tyttömme oirehti joka kerta, kun tanssitunnille matkalla lähestyttiin säteilylähdettä, niin niin näyttää nyt tapahtuvan meille vanhemmillekin – joka kerta kun näitä torneja tms. kattolaatikoita on lähellä.

 

Hätäinen sanoisi, että luulottelua. Vastaan näin: aivan vieraassa ympäristössä ensin tuntuu se ”vanne” päässä tai vatsan seudulla. Siitä tiedät tarkkailla paikkaa. Ja, voila’, kappas tuollahan on torni...

 

Voi kun toivoisin että kaikki olisikin vain luulottelua.

 

”ja minä näin yksinkertaisten joukossa, havaitsin poikain seassa nuorukaisen, joka oli mieltä vailla” (Sananl. 7:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuFacebook kampanjoi omistajaansa vastaan

Facebook kampanjoi omistajaansa vastaan

Facebook kampanjoi omistajaansa vastaan

 

Maaliskuussa 2021 Facebook ilmoitti: ”Käynnistämme tänään yhteistyössä WHO:n ja joidenkin eurooppalaisten faktantarkistuskumppaneidemme kanssa uuden kampanjan, jonka nimi on Yhdessä koronavirukseen liittyvää misinformaatiota vastaan”. 

 

Enää ei puutukaan muuta kuin misinformaatioksi määritelty ...

 

Sillä Mark Zuckerperkel varoitti omia työntekijöitään mm. koronarokotteiden pitkän aikavälin vaikutuksista ja kehotti varovaisuuteen näiden kokeellisten rokotteiden osalta:

 

"Haluan vain varmistaa, että osoitan tässä jonkin verran varovaisuutta, koska emme vain tiedä ihmisten DNA:n ja rNA:n pohjimmiltaan muuttamisen pitkäaikaisia sivuvaikutuksia", Zuckerberg sanoi.

 

"Suoraan koodaaminen henkilön DNA:ta ja rNA:ta, jotta he pystyisivät tuottamaan näitä vasta-aineita, aiheuttavatko ne sitten muita mutaatioita tai muita riskejä", Zuckerberg ihmetteli.  

 

Tänään tiedämme.

 

“Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset” (Jaak. 4:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuKeinolihaa ruokakriisiin

Keinolihaa ruokakriisiin

Keinolihaa ruokakriisiin

 

Hupsista: Alankomaiden ministerillä, joka ajoi typpilakia, joka antaa hallitukselle vallan lunastaa maanviljelijöiden maita, on veli, joka omistaa supermarketin.

 

Arvaa kuka sijoitti 600 miljoonaa dollaria kyseiseen yritykseen? Bill "keinoliha" Gates. 

 

Ja nyt – pyytämättä ja yllättäen – kyseinen supermarketti vähän roihahti

 

Eipä kannata olkaansa kohauttaa tälle: YLEn TekstiTV kertoo tänään, että ”Ruoan hinnoissa nousupainetta. Kuluttajien kannattaa varautua siihen, että elintarvikkeiden hinnat nousevat syksyllä, toteaa Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä Ylelle. Nousupainetta hintoihin tuo paitsi  energian ja raaka-aineiden kallistuminen, myös viime kesän heikompi sato ja maatalouden tuotantokustannusten nousu. Lisäksi pulaa on esimerkiksi pakkausmateriaaleista. Kustannuksia kasvattaa myös teollisuuden pyristely eroon tuontienergiasta ja erityisesti venäläisestä fossiilisesta energiasta.”

 

Mutta vielä tarkemmin ennustaa nykyinen Maailman Pankin johtaja: toimittajan kanssa paaluttavat, että olemme jo kriisissä – ja ruokakriisi kestää ainakin kolme vuotta. 

 

Siinäpä se: syötkö sen ajan synteettistä - vai varaudutko?

 

”Kuolkoon, joka kuolee; hävitköön, joka häviää; ja jäljellejäävät syökööt kukin toisensa lihaa” (Sak. 11:9)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Joko Ilmestyskirjan viimeinen peto-imperiumi koputtaa ovella?

Joko Ilmestyskirjan viimeinen peto-imperiumi koputtaa ovella?

Joko Ilmestyskirjan viimeinen peto-imperiumi koputtaa ovella?

 

ProphecyNewsWatchilta oivallinen kooste:

 

Britannian pääministeri Boris Johnson on ilmaissut tukevansa poliittista unionia, joka sisältää paitsi EU:n myös entisen Rooman valtakunnan.

 

Vaikka Iso-Britannia erosi Euroopan unionista vuonna 2020 Brexit-nimisellä liikkeellään, jotkut Euroopan johtajat katsovat, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan on lisännyt tarvetta yhtenäisyydelle yhteisen uhan edessä. Rinnakkaisorganisaatio mahdollistaisi Britannian liittymisen sellaiseen, liittymättä takaisin EU:hun.

 

Johnson paljasti, että hänen moderni imperiuminsa ulottuisi Isosta-Britanniasta Pohjois-Afrikan Maghreb-alueelle ja itään Turkkiin. Hän väitti keksineensä idean "kun minusta tuli ensimmäisen kerran ulkoministeri" ja hänen mielestään "meidän pitäisi periaatteessa luoda uudelleen Rooman valtakunnan Mare Nostrum".

 

Välimerelle annettiin roomalainen nimi Mare Nostrum, kun Rooman valtakunta hallitsi suurinta osaa Eurooppaa, Pohjois-Afrikan rannikkoa, nykyajan Turkkia ja osia Kaukasuksesta.

 

Ranskan johtaja Emmanuel Macron on pitkään puolustanut suurempaa eurooppalaista poliittista yhteisöä ja vaatinut "todellista eurooppalaista armeijaa" valtaantulonsa jälkeen. Johnsonin suunnitelma esittää kuitenkin paljon laajemman näkemyksen siitä, kenet tulisi ottaa mukaan.

 

Jotkut Euroopan merkittävimmistä poliitikoista ovat väittäneet vuosia, että EU:sta tulee todellinen globaali voima, tarviten omat puolustusvoimat, jotka ovat riippumattomia USA:n ja Euroopan Nato-liitosta ja jotka eivät ole riippuvaisia ​​Yhdysvalloista.

 

Euroopan komission entinen puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on ehdottanut, että Eurooppa muuttuisi "supervallaksi", joka voisi toimia "globaalina turvallisuusvaltana". Hän jatkoi: "Amerikkalaiset, joille olemme paljon velkaa... eivät takaa eurooppalaisten turvallisuutta pitkällä aikavälillä. Meidän on tehtävä tämä itse, ja ainoa tapa edetä on yhdistää voimamme ja vahvistaa ei vain kykymme, mutta myös tahtomme toimia."

 

Saksalainen Armin Laschet sanoi äskettäin, että Eurooppaa on vahvistettava "niin, ettei meidän koskaan tarvitse jättää sitä amerikkalaisten käsiin.

 

Ajatus EU:n armeijasta puolustamassa Eurooppaa on ollut olemassa Churchillin ajoista lähtien, ja se näyttää heräävän uudelleen henkiin joka vuosikymmen. Vaikka useimmat yritykset ovat epäonnistuneet, jotkut Raamatun profetian seuraajat näkevät potentiaalin tulevalle 10 maan liitolle Euroopasta, joka täyttää Danielin ja Ilmestyskirjan ennustukset, joissa 10 kansakunnan liitosta Euroopassa (Ilmestyskirjan peto) tulee Antikristuksen vallan paikka matkalla kohti globaalia herruutta.

 

Jotkut ovat pohtineet, viittaavatko nämä Ilmestyskirjan profetiat kymmeneen kansakuntaan, 10 maailmanalueeseen vai yksinkertaisesti kymmeneen johtajaan. Kun Euroopan unioni syntyi ja lopulta kasvoi 10- jäsenvaltioksi, profetiaopiskelijat nousivat ylös ja seurasivat, kunnes EU kasvoi yli 10 kansakunnan (nykyiset EU:n jäsenet ovat yhteensä 27 kansakuntaa). Sitten jännitys laantui huomattavasti, kun Eurooppa ei kyennyt osoittamaan yhtenäistä sotilaallista kykyä.

 

Nyt kun puhutaan uudesta halusta laajentaa eurooppalaisia ​​poliittisia ja sotilaallisia liittoja useimpiin entiseen Rooman valtakunnan maihin, ihmiset alkavat jälleen kiinnittää huomiota. Varsinkin kun se osuu samaan aikaan monien muiden tärkeiden profeetallisten tapahtumien kanssa, kuten Iranin ja Israelin välinen varjosota, kun Hesekiel 38:n ”pelaajat” ovat kaikki linjassa (mukaan lukien Afganistan Bidenin ansiosta), kun löytyy tekniikan kehitys, joka voisi täyttää pedon merkin, luonnonkatastrofit, sairauksien maailmanlaajuiset vaikutukset, mahdollinen talouskriisi/nollaus - ja luettelo jatkuu ja jatkuu.

 

Tällä hetkellä on enemmän kysymyksiä ja spekulaatioita kuin mitään muuta, koskien Euroopan unionin tulevaisuutta ja Rooman valtakunnan uudelleen luomista, mutta niin monien profeetallisten tapahtumien lähestyessä tällä hetkellä on aika kiinnittää huomiota aiheeseen enemmän kuin koskaan ennen. Tiedämme pyhistä kirjoituksista, että Antikristuksen hallitsema lopullinen maailmanimperiumi syntyy. Kyse on vain siitä, miten ja milloin.

 

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.” (Ilm. 17:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu