Ystävät ...

 

Anteeksi. On mennyt liian kauan viime päivityksestä.

 

Minuun otti yhteyttä nuori mies. Elämänsä parhaassa vaiheessa. Mutta lähipiirin ajamana otti rokotteet – vaikkei kokenut oikeaksi.

 

Hän pyysi apua – niin fyysistä kuin hengellistäkin. Vastaukseni hänelle alla – vain nimi poistettuna.

 

“Moi Xxxx,

 

Sori että on ollut vähän hiljaista Pukissa; mitään fyysisesti pahaa minulle ei tapahtunut, mutta muuten elämä myllertyi perusteellisesti. Tämä aika on paha.

 

Ja hyvä että otit yhteyttä. Se on juuri niinkuin kerrot: kuten Kennedykin yhdessä artikkeleistani sanoo, k- rokote tuo kehoon peruuttamattomia muutoksia. Vain ne hirviöt jotka piikin kehittivät, saattaisivat tietää mahdolliset tekniset apukeinot tms helpotuksen. Mutta eiväthän he kerro.

 

Minä ja perheeni otamme sinut nyt pysyvään rukoukseen. Se että otit yhteyttä ja näin kerrot, paljastaa, että Pyhä Henki edelleen toimii sinussa sinun hyväksesi.

 

Sitten ne itse avut: ota yhteys tohtori Antti Heikkilään. Hän jos kukaan voi ja kertoo, jos ja kun jotain on tehtävissä. Itse en ole sellaisiin neuvoihin netissä vielä törmännyt.

 

Ja vaikka saattaa kuulostaa oudolta, niin sinä olet vielä onnellisessa tilassa: et ole niiden lukemattomien tavoin vielä piikin takia lähtenyt tästä ajasta. Eli toivo on.Ja se toivo on ihan sama sinulle kuin minullekin – joka en yhtään piikkiä ottanut: tarjolla on iankaikkinen elämä tämän vaelluksen päätteeksi.

 

“Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” (Room. 10:9-10)

 

Se pelastus ei vaadi mitään muuta kuin Herran Jeesuksen uskossa vastaanottamisen, Vapahtajaksesi ja Pelastajaksesi.

 

Näet mitä tämä maailma sinulle antoi – ja teki.

 

Katso Golgatan keskimmäiselle ristille niin näet mitä Jeesus Kristus sinulle antoi – ja puolestasi teki.

 

Lähesty Jumalaa, niin Hän lähestyy sinua (Jaak. 4:8). Älä odota jotain “enkeli-ilmestystä” tms ihmeitä ja merkkejä – vaan ala puhua Hänelle rukoillen. Ihan omilla sanoillasi. Tuo tämä asia Jumalalle ja sano Hänelle: “Rakas Isä, ota Sinä tämä ongelma, ja auta minua”.

 

Rukoilen että saamme kohdata Taivaassa.

 

-Olli-Pekka Tuikkala”