YK luokittelee pakolaiskristityt terroriuhkaksi

 

On se upeaa, että tässä pahassa maailmassa on vielä kansainvälisiä järjestöjä, jotka pitävät huolen siitä, että ihmisarvo on jokaisen yhtäläinen oikeus, ja että kaikkia kohdellaan tasaveroisesti uskonnostaan huolimatta.

 

... joskaan Yhdistyneet Kansakunnat ei kuulu yllämainittuun joukkoon.

 

Sillä muslimitaustaiset YK- virkamiehet estävät kristittyjä pakolaisia saamasta apua. Erityisesti ne syyrialaiset, jotka ovat kääntyneet Islamista kristityiksi, ovat vailla kaikkea.

 

Miten estetään? Blokkaamalla heiltä pääsy pakolaisleireihin, samalla leimaten heidät turvallisuusriskiksi – jolla statuksella he ovat kelvottomia kotiutumaan länsivaltoihin, mukaanlukien USA ja Britannia.

 

Vuonna 2016 Obaman hallintoa kuultiin liittovaltion oikeudessa vastaavasta asiasta: miksi USA:an tulleista syyrialaispakolaisista niin pieni määrä oli kristittyjä? Vaikka tulijoita oli v. 2016 yli 11 000, vain 56 heistä oli kristittyjä.

 

"Tähän päivään mennessä en ole kuullut yhtään hyvää selitystä tähän hämmentävään ristiriitaan”, kirjoitti tuomari Daniel Manion tuolloin.

 

Vuonna 2017, kun presidentti Trump oli astunut valtaan, hän vannoi auttavansa kristittyjä, jotka muodostavat 10% Syyrian väestöstä. Mutta YK:lle (UNHCR) työskentelevien jordanialaisvirkamiesten temput ovat tehneet tyhjäksi nuo aikomukset, juurikin leimaamalla kristityt pakolaiset turvallisuusriskiksi ja estämällä heidän pääsynsä pakolaisleireihin.

 

CBN raportoi: "Ne kaksi hallintoa, jotka voisivat lopettaa tämän kristittyjen pakolaisten vainon – USA ja Britannia – ovat tehneet vähän tai eivät yhtään mitään auttaakseen."

 

Mutta yksi virkamies Englannissa tekee asialle ja paljon. Canterburyn ex- arkkipiispa, lordi George Carey, on haastamassa Britanniaa oikeuteen, väittäen että "poliittisesti korrektit" virkamiehet ovat olleet "institutionaalisesti puolueellisia" kristittyjä pakolaisia kohtaan.

 

Lord Carey'n asianajaja, Paul Diamond, selitti tapausta CBN:lle: "On absurdi tilanne, jossa on laadittu järjestelmä auttamaan syyrialaisia pakolaisia, ja ne ihmiset joilla on suurin tarve – kristityt jotka on ”kansanmurhattu” - eivät edes pääse YK:n leireille saamaan ruokaa.”

 

"Jos pyrkiessäsi sisälle kerrot, että olen kristitty tai sellaiseksi kääntynyt, YK:n muslimivartijat estävät pääsysi sisään – ja nauravat sinulle, pilkkaavat sinua, ja vieläpä uhkailevat sinua."

 

Carey sanookin, että koska eivät tee asialle mitään, länsivallat ovat osasyyllisiä siihen, mitä kutsutaan nimellä "Lähi-idän kristittyjen jatkuva ristiinnaulitseminen."

 

"Edes niinkään yksinkertaisia toimenpiteitä eivät britit eivätkä jenkitkään tee, sanoo Diamond, että avaisivat pakolaisleirit uskonnollisille vähemmistöille, kristityille, Jesideille, tai mille tahansa, ja he olisivat turvassa. Mutta kukaan ei tee niin."

 

Ja samaan aikaan – kuten hyvin tiedämme – länsivallat käyttävät valtaisat määrät rahaa ja aikaa, tuodakseen “kotiin” ISIS- terroristien lapset. Kerran aikaisemmin Suomi kotiutti suomalaisia vierastaistelijoita, jotka kuuluivat holokaustia toteuttaneisiin natsi-Saksan ase-SS-joukkoihin Itä-Euroopassa, so. joukkojen, joiden suosiollisella avulla juutalaisten hävittämistä johtaneet komennuskunnat tuhosivat viattomia juutalaisperheitä vauvoista vaarehin.

  

”Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.” (Saarn. 1:9)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu