Tuomioistuin totesi k- piikkien muuttavan DNA’ta

 

Italialainen tuomioistuin on antanut järeän päätöksen, jossa todetaan, että Covid-19-pistokset "tunkeutuvat ja muuttavat" ihmisen DNA:ta, mikä voi osoittautua kohtalokkaaksi potilaiden terveydelle pitkällä aikavälillä.

 

Firenzen siviilioikeuden toisen jaoston tuomari Susanna Zanda allekirjoitti hätäasetuksen 6. heinäkuuta, jossa määrättiin palauttamaan virka psykologille, jonka osavaltiolautakunta irtisanoi laittomasti, koska hän kieltäytyi ottamasta kokeellista rokotetta.

 

Tuomari Zanda arvosteli päätöksessään kokeellisten piikkien tehokkuutta ja turvallisuutta ja totesi, että niiden mahdollisia vaarallisia vaikutuksia ei täysin tunneta.

 

Lisäksi tuomari mainitsi todisteet siitä, että rokotteet ovat "niin invasiivisia, että ne soluttautuvat ja muuttavat rokotettujen ihmisten solujen DNA:ta".

 

Rairfoundation.com raportoi: tuomari Zanda lainasi perustuslain pykälää 32, jonka mukaan "natsi-fasismin kokemuksen jälkeen" ei voida "uhrata yhtä ainoaa henkilöä yhteisen edun vuoksi". Lisäksi se asettaa yksilön "invasiivisten lääketieteellisten kokeiden kohteeksi ilman vapaata, tietoista suostumusta". 

 

Mutta samaan aikaan toisaalla: Kanadan tuomioistuin päätti, että oli laillista kieltää k-rokottamattomalle henkilölle elinsiirto. 

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” (Psalmi 53:1)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu