Tee-se-itse- terrorismi

 

Vakavasti kehitysvammaisen miehen vanhemmat ovat uhmaneet valtamediaa ja puhuneet rohkeasti siitä, kuinka FBI värväsi ja valmisti hänet oikeistoterroristiksi, tietäen, että hän on diagnosoitu vainoharhainen skitsofreenikko.

 

Siitä on tullut lähes viikoittainen tapahtuma: jossain osavaltiossa FBI ilmoittaa, että he ovat tehneet tyhjäksi jälleen yhden terroristisuunnitelman ja pelastaneet ihmishenkiä. Kuitenkin, kuten tiedot osoittavat, suurin osa näistä tapauksista koskee mielenterveysongelmaisia, jotka on fiksattu, aseistettu, indoktrinoitu ja koulutettu keskushallinnon toimesta palvelemaan.

 

Suoraan sanottuna FBI valmistaa terroriuhkia ja ottaa sitten kunnian niiden pysäyttämisestä. Paitsi silloin, kun he eivät estä niitä... 

 

"Useimmat terroristit ovat false flag -terroristeja tai omien turvallisuuspalveluidemme luomia. Yhdysvalloissa jokainen terrori-isku, joka meillä on ollut, on ollut false flag tai se on ollut FBI:n työntämä informaattori. Itse asiassa meillä on nyt kansalaisia, jotka antavat lähestymiskieltoja FBI:n tiedottajille, jotka yrittävät yllyttää terrorismiin. Meistä on tullut hullujenhuone" - David Steele, 20 vuotta merijalkaväen tiedustelu-upseerina ja toiseksi korkein siviili Yhdysvaltain merijalkaväen tiedustelupalvelussa.

 

"Totuus on, ettei ole olemassa islamilaista armeijaa/terroristiryhmää nimeltä Al-Qaida, ja jokainen tiedusteluviranomainen tietää tämän. Mutta on olemassa propagandakampanja, jonka tarkoituksena on saada yleisö uskomaan "paholaista" edustavan tehostetun kokonaisuuden läsnäoloon vain, jotta television katsojat hyväksyisivät yhtenäisen kansainvälisen johtajuuden terrorismin vastaisessa sodassa. Tämän propagandan takana oleva maa on Yhdysvallat." – Entinen Britannian ulkoministeri Robin Cook. 

 

Eikä ole CIA ”pekkaa pahempi”:

 

”1950-luvun alun vainoharhaisessa ilmapiirissä Yhdysvallat etsi ”kommunistien aivopesemiä” ihmisiä, ja alkoi itsekin kartoittaa psykologisen sodankäynnin mahdollisuuksia.

 

Vuosina 1953–1973 käynnissä olleessa MK Ultrassa ihmismielen rajoja tutkittiin esimerkiksi psykoaktiivisten huumeiden avulla. Keskustiedustelupalvelua kiinnosti, voisiko psyykenlääkkeiden käyttäjiä manipuloida heidän tietämättään vaikkapa agenteiksi tai muuten otollisiksi toimijoiksi.

 

Suomalaisten hyväntahtoinen mukanaolo MK Ultrassa on ollut jo pitkään julkista tietoa. Esimerkiksi Helsingin Sanomat uutisoi vuonna 1978 suomalaislapsista, jotka oli lähetetty 1950-luvulla Norjaan erikoisille kesäleireille. Siellä heihin testattiin ”vieraiden aineiden” vaikutuksia osana psykologisen vaikuttamisen keinoja.”

 

Helsingin Sanomat kertoi CIA:n kokeilemista psykomenetelmistä myös vuonna 2009 tämän linkin takaa löytyvässä jutussa.” 

 

Muuten, Buffalon joukkoampujan manifestissa sanotaan, että hänen suunnitelmansa ja toivottu tulos on aseoikeuksien poistaminen Yhdysvalloissa. Tekevätkö poliitikot siis työtä terroristin tavoitteen auttamiseksi ja edistämiseksi?

 

... eli tässähän on siis toinen mkultrattu ... 

 

”Synti on hulluuden työ, ja pilkkaaja on ihmisille kauhistus.” (Sananl. 24:9)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu