Sinä oletkin antenni

 

Kehitys on taas kehittynyt: "Yksi lupaavimmista läpimurroista 6G-televiestinnässä on Visible Light Communication (VLC) mahdollisuus, joka on kuin langaton versio kuituoptiikasta, joka käyttää valon välähdyksiä tiedon välittämiseen. Nyt tutkijatiimi on ilmoittanut, että he ovat keksineet edullisen, innovatiivisen tavan kerätä hukkaenergiaa VLC:stä käyttämällä ihmiskehoa antennina (!). Tämä hukkaenergia voidaan kierrättää useiden puettavien laitteiden tai jopa ehkä suuremman elektroniikan tehonlähteeksi." 

 

Just. Ja mikäänhän ei tietysti voisi mennä vikaan… : ihmiskeho reagoi erityisellä tavalla 5G- säteilyyn ja prosessoi sitä. Tohtori Ben-Ishai, The Hebrew University of Jerusalem’ista havaitsi osana tutkimustaan, että ihmisiho toimii eräänlaisena vastaanottimena 5G- säteilylle, vetäen sitä sisälle kehoon aivan kuten antenni (!).

 

"Tämän tyyppinen teknologia, jota on jo monissa kodeissamme, tosiasiallisesti on vuorovaikutuksessa ihmisihon ja silmien kanssa," kirjoittaa Arjun Walia, Collective Evolution’ille tuosta tutkimuksesta.

 

"... ihmisen hikikanavat käyttäytyvät kuten joukko kierteisiä antenneja, kun näitä aallonpituuksia kohdistuu niihin lähetettyinä laitteista jotka käyttävät 5G- teknologiaa," hän lisäsi.

 

Toisin sanoen, meidän kehomme ovat pohjimmiltaan magneetteja 5G- säteilylle.

 

Loppuun aiheellinen kysymys: ”kerätä hukkaenergiaa VLC:stä käyttämällä ihmiskehoa antennina”. Eli kun sinä olet antenni joka kerää energiaa, niin mihin tuo “hukkaenergia” sitten halutaan?

 

Esimerkiksi antamaan virtaa tekoälylle. Joten: ei enää BLM vaan ATM: “antenna lives matter” …

 

“hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” (Sak. 14:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu