Seuraava “odottamaton ja outo kuolema” tulossa

 

Gérard Fauré tunnetaan Ranskassa aiemmasta urastaan starojen huumekauppiaana. Koska Faurén eliittipiirissä on vain vähän salaisuuksia, joista Fauré ei tiedä, hän on säännöllinen vieras televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Touche Pas à Mon Poste - erittäin suosittu ohjelma, joka kutsui hänet tällä viikolla keskustelemaan Pierre Palmadesta, koomikosta, joka oli mukana skandaali auto-onnettomuudessa, jossa oli osallisina maksullisia poikia, valtavia kokaiiniannoksia, pedofiilistä materiaalia ja tapahtui raskaana olevan naisen syntymättömän lapsen kuolema.

 

Toisin sanoen Palmade oli mukana tyypillisessä okkulttisen eliitin rappiossa.

 

Mutta ohjelman tuottajat saivat enemmän kuin “olivat tilanneet”, kun Fauré päätti paljastaa totuuden paljon kuuluisempien nimien kuin Pierre Palmaden rappeutuneista rituaaleista. Tässä on hetki, jolloin Fauré mainitsee adrenokromin muiden panelistien järkykseksi ja kauhuksi (1:00). Maksetut dissaajat ovat heti hereillä:

 

Fauré väitti, että useat julkkikset kuluttavat adrenokromia säännöllisesti ja mainitsi Celine Dionin erinomaisena esimerkkinä. Viime kuukausina julkistettu Dionin salaperäinen rappeuttava sairaus johtui hänen väärinkäytöksestä adrenokromin osalta, Fauré totesi.

 

Kun epäuskoinen vieras kysyi, mistä nämä uhratut lapset ovat peräisin, Fauré vastasi, että heidät on pääasiassa kidnapattu. Hän totesi, että Ranskassa siepataan vuosittain yli 58 000 lasta ja vain kaksi kolmasosaa löydetään. Sitten hän kysyi: Missä on jäljellä oleva kolmas?

 

Kun Fauré mainitsi Ranskan presidentin Emmanuel Macronin ja hänen 69-vuotiaan vaimonsa Brigitten nimet, haastattelu katkesi yhtäkkiä. Voi vain ihmetellä, mitä hän aikoi paljastaa. 

 

Tuossa paneelissa “maksetut poliisit” pyrkivät koko ajan häiritsemään Faurén sanomaa, puhuivat päälle, äänekkäästi rinnakkaiskeskustelivat – ja tottakai dissaamismielessä ulisivat ja mölähtelivät ym.

 

Mutta ne jopa kykenevät kääntämään komediaksi nämä hirmutekonsa

 

Varmaan niiden vanhempien, joiden lapset ovat se Faurén mainitsema kadonnut kolmannes, on sitten kiva katsella tällaista komediaa

 

… Ja Johnny Depp’kin tekee avointa “viihdettä” aiheesta … 

 

Että tällainen on maailma jonne lapsemme olemme saattaneet.

 

“Ole vain luja siinä, ettet syö verta; sillä veri on sielu, ja sielua sinun ei pidä syömän...” (5. Moos. 12:23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu