Sairas maailmamme, sairaat johtajamme

 

Robert F. Kennedy Jr. pudotti äskettäin sarjan totuuspommeja paljastamalla yhteydet Big Pharma -lääkkeiden ja joukkoampumisten lisääntymisen välillä Amerikassa.

 

Vuoden 2024 demokraattien presidenttiehdokas huomautti, että SSRI-masennuslääkkeiden käyttäjien ja joukkoampumisten välillä on todistettu yhteys, Mark Steynin haastattelussa

 

RFK Jr:n mukaan, joukkoammuntatapahtuman jälkeen demokraatit ja valtamedia kohdistavat yleensä vainonsa aseiden omistajia kohtaan - eikä liipaisinta painaneeseen henkilöön.

 

"Kaikissa näissä ammuskeluissa kukaan ei katso farmaseuttista panosta tapahtuneeseen", Kennedy huomautti.

 

"Anekdoottisesti näyttää siltä, että melkein jokainen näistä ampujista käytti SSRI-lääkkeitä tai jotain muuta psykiatrista lääkettä."

 

Ja sitten, lähes kaikki COVID-19-potilaat, jotka kuolivat sairaalassa pandemian alkuvaiheessa, kuolivat suorana seurauksena hengityskoneeseen asettamisesta, huolestuttava uusi raportti totesi.

 

Uusi analyysi viittaa siihen, että useimmat potilaat, jotka joutuivat hengityskoneeseen COVID-19-infektion vuoksi, saivat myös sekundaarisen bakteerikeuhkokuumeen. Tämä keuhkokuume aiheutti korkeamman kuolleisuuden kuin itse COVID-19-infektio.

 

Joten vaikka COVID-19 saattoi viedä nämä potilaat sairaalaan, se oli itse asiassa toissijainen infektio, joka aiheutui mekaanisen hengityslaitteen käytöstä ja joka varsinaisesti aiheutti heidän kuolemansa. 

 

Ja jolleivät jo nämä olleet tarpeeksi inhottavaa, niin: Mia Farrow'n ja Woody Allenin välinen nauhoitettu puhelu paljastaa täydellisen hirveän, Hollywood- ohjaajan 7-vuotiaan tytärpuolensa Dylanin seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

 

Mutta Woody ei harrastanut ilkeää tapaansa vain yhden Farrow’n lapsen kanssa. Hänellä oli myös suhde tämän adoptoidun tyttären, Soon-Yin, kanssa. Miten Hollywood sitten reagoi näihin?

 

Hollywoodin kerma puolustaa edelleen Hollywoodin suosikkiperhe- isäpuolta Woody Allenia, ja ne, jotka eivät mene niin pitkälle kuin puolustamaan häntä, sanovat haluavansa "pysyä neutraalina".

 

Mutta hyvät ihmiset eivät "pysy neutraaleina", kun 7-vuotiaita tyttöjä raiskataan.

 

Ainoa asia, joka tarvitaan siihen että paha voittaa, on se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään. Pahuus voittaa Hollywoodissa: jolleivät raiskaa, niin juovat lasten veret. 

 

“Ole vain luja siinä, ettet syö verta; sillä veri on sielu, ja sielua sinun ei pidä syömän lihan kanssa.” (5. Moos. 12:23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu