Saatanalliset asemiehet ampuivat 50 kristittyä

 

Viranomaisten mukaan ainakin 50 ihmisen pelätään kuolleen sen jälkeen, kun "saatanalliset" asemiehet avasivat tulen kristittyjä kirkossakävijöitä kohti ja räjäyttivät räjähteitä katolisessa kirkossa Lounais-Nigeriassa sunnuntaina.

 

Huolimatta valtamedian yrityksistä vähätellä asiaa, kristinusko on maailman vainotuin uskonto, uuden tutkimuksen mukaan, joka paljastaa, että viime vuonna murhattiin 5 600 kristittyä, yli 6 000 pidätettiin tai vangittiin ja yli 4 000 siepattiin. Lisäksi yli 5 000 kirkkoa ja muuta uskonnollista laitosta tuhottiin.

 

Tämä viimeisin hyökkäys kristinuskoa vastaan, Pyhän Fransiskuksen katolisessa kirkossa Owon kaupungissa, Ondon osavaltiossa, tapahtui Helluntai-sunnuntain aamujumalanpalveluksen aikana Afrikan maan lounaisosassa.

 

Mikään ryhmä ei ole ottanut vastuuta hyökkäyksestä, eikä motiivit ole selvillä, mutta presidentti Muhammadu Buhari tuomitsi "palvojien hirvittävän tappamisen", ja Ondon osavaltion kuvernööri Oluwarotimi Akeredolu kuvaili tappajia "saatanallisiksi".

 

Daily Mail raportoi: Ondon osavaltion kuvernööri Oluwarotimi Akeredolu sanoi lausunnossaan, että kyseessä oli "ilkeä ja saatanallinen hyökkäys", ja vetosi turvallisuusjoukkoihin hyökkääjien jäljittämiseksi.

 

”He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.” (Joh. 16:2)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu