mRNA- siirtoveri surmasi Alex- vauvan

 

Näin se nyt menee: vastasyntynyt vauva, jolle annettiin verensiirto rokotetulla verellä sen jälkeen, kun sairaala "hukkasi" perheen saaman, kirkon jäsenen erityisesti lahjoittaman rokottamattoman veren, on kuollut "valtaviin verihyytymiin". 

 

Alex-vauva syntyi Washingtonin osavaltiossa 95-prosenttisesti selviytyvällä synnynnäisellä sydänvialla, ja hän oli myös aneeminen ja tarvitsi verensiirron.

 

Vuonna 2021 vauvan vanhempien läheinen perheen ystävä kuoli sydänkohtaukseen pian sen jälkeen, kun hän oli saanut Covid-19-rokotteen. Kaiken kaikkiaan heidän ystävänsä oli ollut terve ja hänen kuolemansa sai heidät kyseenalaistamaan virallisen kertomuksen kokeellisen mRNA-rokotteen turvallisuudesta.

 

Koska heillä oli kokemusta perheystävänsä kautta, he halusivat varmistaa, että Alex- vauva saisi puhdasta rokottamatonta verta verensiirtoon. Joten he löysivät sopivaa verta eräältä jäseneltä kirkossaan ja maksoivat asianmukaisen protokollan laatimisesta Alexille, vastaanottaakseen tuon luovuttajan rokottamattoman veren.

 

Kuitenkin, kun sairaalan oli aika aloittaa verensiirto, lääkärit ja sairaanhoitajat väittivät, etteivät he pystyneet paikantamaan rokottamattoman luovuttajan verta, jonka Alexin vanhemmat olivat huolellisesti hankkineet. Joten ilman vanhempien suostumusta he ottivat verta sairaalan yleisestä varastosta.

 

Lääkärit ja sairaanhoitajat vakuuttivat vanhemmille, että Alex- vauva pärjäisi hyvin – ja kertoivat heille, että vauvoille tulee harvoin, jos koskaan, verihyytymiä.

 

Pian verensiirron jälkeen Alexille kehittyi suuri veritulppa. Veritulppa eteni polvesta hänen sydämeensä asti. Sairaala muutti tarinaansa sanomalla, että vauvoille tulee verihyytymiä koko ajan ja tämä oli normaalia.

 

Vauva Alex sai suurimman mahdollisen annoksen verenohennuslääkettä ikään ja kokoon nähden – mutta veritulppa ei haihtunut ollenkaan.

 

Vain 12 päivää myöhemmin Alex- vauva kuoli, valitettavasti, suuren veritulpan seurauksena.

 

Nyt Sacred Heart Children's Hospital väittää, ettei Alexista ole tietoa sairaalassa, vaikka on runsaasti todisteita, kuten kuvia, lääkelaskuja ja hänen kuolintodistuksensa. 

 

“Sillä lihan sielu on veressä” (3. Moos. 17:11)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu