Kohti Harmagedonia

 

Ensiksi pahoittelut hiljaiselosta. Mutta heti asiaan:

 

Kuten pari vuotta sitten kirjoitin, eliitillä on pitkä pläni sotia jonossa: kaksi suurta jo nähty – ja kolmas orastamassa. 

 

Ja juuri kun Saudien ja Israelin välillä kehkeytyi jo parempia asioita, niin sehän ei sopinut vaan taistelut käyntiin Gazassa, ja kaavailtu rauhan liitto voitiin taas unohtaa.

 

Noin kuukausi ennen hyökkäystä Israelin lehdistö pähkäili jo mahdollista eskalaatiotamissään tapauksessa se ei siis voinut tulla täydellisenä yllätyksenä. Itse asiassa, preventiivisestä ensi-iskusta jopa puhuttiin, elokuussa 2023. 

 

Nyt, oleellinen muistutus: olen tunnustava kristitty jonka iankaikkinen pelastuminen tulee juutalaisista, Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta. Mutta sama Vapahtaja puhuu ”Saatanan synagoogasta”, ”jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat” (Ilm. 3:9).

 

Ja tämä Saatanan synagooga on sodassa kaikkia muita vastaan. Ja heidän valheensa vaikuttavat suuresti ja laajalla: CNN taas vauhdissa: Iltalehtikin hehkuttaa kuinka kylmäpäinen heidän naistoimittajansa oli keskellä parhaillaan iskeytyvää rakettitulta. 

 

Olisivat antaneet koko videon näkyä. Sillä sen lopussa, kesken tuon ”äärimmäisen vaarallisen” pommituksen, kaksi paikallista astelee leppoisasti kuvaan ihan chillinä ilman mitään hätää mistään … 

 

Edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Michael McCaul kertoi CNN:lle, että hänen valiokuntansa valmistelee lainsäädäntöä - "jos se on tarpeen" - Yhdysvaltain armeijan valtuuttamiseksi, jos nykyinen Israelin ja Hamasin välinen konflikti laajenee laajemmaksi proxysodaksi Iranin kanssa. 

 

No tämähän menee siis myös ihan anglosaksien playbookin mukaan – Lontoon kokouksesta kesäkuulta 2005: heitä harmitti kun Israelia ei oltukaan vielä saatu hyökkäämään Iraniin. Ja toinen ongelma oli Kiina: se olikin päässyt kasvamaan aivan liian lujaa.

Kiinahan sai jo tuolloin ”luvatun” tautinsa (”flu- like virus”), ja yllä sitten puututaan tuohon toiseen ”Iran- jättämään”. 

Mitä muuta lupasivat: ”Niinpä kokous näki välttämättömäksi kehittää sarjan tapahtumia, joilla saataisiin jompi kumpi noista valloista ”iskemään takaisin”. Se tarkoittaisi ydiniskua Lähi-idässä…” Kun maailma katsoo tuota käsikirjoitettua iskua kauhusta jäykkänä, ihmiset tulevat vaatimaan keskitettyä poliisivaltiomallia, matkustuksen rajoittamista, viestinnän blokkausta, tapaamisten rajoittamista, kaiken protestoinnin kieltoa jne. Eli, marshall law/poikkeustila Länsimaihin. 

 

Itse asiassa, Gaza- isku on juurikin Israelin oma 9/11 – jos ymmärrät:

 

Gazan rajalla palvelleen Israelin puolustusvoimien veteraanin mukaan Hamasin hyökkäys Israeliin oli "inside job", joka tehtiin Israelin hallituksen täydellä tiedolla ja tuella. 

 

Todellisuudessa terroristiryhmä Hamas on juurikin CIA:n luoma ja väitetyn vihollisensa Israelin tukema (kohta 2:50) globalistinen psy-op auttamaan globalisteja saavuttamaan tavoitteensa loputtomista sodista Lähi-idässä ja auttamaan "uuden maailmanjärjestyksen käynnistämisessä”. 

Gazahan on myös smart cityjen listalla = polta tai pommita kaikki pas2 => build back better

Ja Tulsi G kertoo Syyriasta (kohta 4:15), miten jenkit rakentelivat ISIS’ia, Al Qaidaa jne.

Kaikki on valhetta – päänleikkaamis -vihanlietsomisvideoita (kohta 10:05) myöten – Bin Ladenin ”rakentamisesta” puhumattakaan (7:45). 

 

Kyseenalaista kaikki.

”Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla” (Psalmi 10:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:

Raamattu