Justin Bieber kärsii vakavista jälkioireista

 

Täysin rokotettu poptähti Justin Bieber on paljastanut, että hän on kärsinyt kasvojen halvauksesta, eikä hän pysty liikuttamaan kasvojensa oikeaa puolta - vain kuukausia sen jälkeen, kun hänen täysin rokotettu vaimonsa Hailey kärsi veritulpan aivoissaan ja aivohalvauksen kaltaisista oireista. 

 

Yllätys tämäkin (?): Yhdysvaltain hallitus on käyttänyt 46 biolaboratoriota Ukrainassa 2000-luvun alusta lähtien, Pentagonin torstaina julkaistun lausunnon mukaan, jossa väitetään, että biolaboratoriot ovat mukana Yhdysvaltain hankkeessa, jonka tarkoituksena on vapauttaa maailma "joukkotuhoaseista". 

 

Pentagonille tuli pieni kirjoitusvirhe: ”hankkeessa, jonka tarkoituksena on vapauttaa joukkotuhoaseet maailmalle” ...

 

Israelilaisten tutkijoiden uusi study on päätellyt, että Covid- piikit ovat lisänneet sydän- ja verisuonisairauksiin liittyviä hätätapauksia 25 prosentilla nuorilla miehillä ja naisilla.

 

Yli 25 prosentin lisäys havaittiin "rokotusasteen lisääntyessä", ja lisääntynyt rokottaminen "liittyy CA:n (sydänpysähdyksen) ja ACS:n (akuutin sepelvaltimotaudin) lisääntyneeseen määrään. Sitä vastoin tutkimus "ei havainnut tilastollisesti merkitsevää yhteyttä COVID-19-tartuntojen ja CA:n ja ACS:n viikoittaisten hälytysten määrän välillä".

 

Israelin terveysviranomaiset varoittavat, että k- piikit ovat vaaraksi nuorille aikuisille. 

 

No, alle 40-vuotiaita rohkaistaan ​​tarkistamaan sydämensä, koska he voivat olla vaarassa sairastua mystiseen oireyhtymään, jota kutsutaan äkillisen aikuiskuoleman oireyhtymäksi tai SADSiksi.

 

Royal Australian College of General Practitioners (RACGP) mukaan SADS on "kattotermi kuvaamaan odottamattomia kuolemantapauksia, joita esiintyy yleensä alle 40-vuotiailla nuorilla".

 

Termiä käytetään, kun post mortem ei löydä ilmeistä kuolinsyytä.

 

Ilmeisesti lääkärit etsivät nyt "vastauksia" uuden kansallisen rekisterin kautta… mutta miksi he eivät yhdessä tiedotusvälineiden kanssa näe, mitä todella tapahtuu? Miksi covid-rokotuksista ei puhuta?

 

Mail Online raportoi: Yhdysvaltalainen SADS-säätiö on sanonut, että yli puolessa 4 000:sta vuotuisesta SADS-kuolemasta lasten, teini-ikäisten tai nuorten aikuisten kohdalla on yksi kahdesta suurimmasta varoitusmerkistä.

 

Näitä merkkejä ovat suvusta löytyvä SADS-diagnoosi tai perheenjäsenen äkillinen selittämätön kuolema ja pyörtyminen tai kouristukset kuntoharjoituksen aikana tai innostuneena tai säikähtyneenä, raportoi news.com.au. 

 

”Armahda minua, Herra, katso, kuinka minun vihamieheni minua vaivaavat, Sinä, joka nostat minut kuoleman porteista” (Psalmi 9:14)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu