Jihadistit ajettiin ulos San Diego’n koulutusalueen toiminnoista

 

Takavuosina tapasi kuulla sanonnan: mitä USA edellä, sitä Suomi viiden vuoden päästä perässä. Meneeköhän tässä asiassa vuottakaan ...

 

Artikkelissani, ”Mitä terroristit kohtasivat? Teoilla on aina seurauksensa!”, kerroin Islamic Association of Palestine -järjestön perustajasta, joka on tänään imaami eräässä Chicagon suurimmista moskeijoista. Tämä IAP oli siis Hamasin edeltäjä, kuten myös CAIR’in (Council on American-Islamic Relations). 80- luvun alussa näihin kytkeytyneenä koulutettiin USA:ssa väkeä Jihad- tekoihin.

 

Ja nyt tehtiin historiaa: tämä Council on American-Islamic Relations (CAIR) ajettiin ulos San Diego’n koulutusalueen toiminnoista kokonaan. Koulutusyhtymä joutui oikeuteen, koska oli ollut yhteistyössä CAIR’in kanssa ja sallinut tuon islamistiorganisaation pyörittää syrjivää, perustuslain vastaista propagandaohjelmaa kouluissaan. Oikeus päätti asian olleen juuri noin.

 

Kyseinen ohjelma antoi muslimiopiskelijoille erityisoikeuksia ja CAIR’ille valtuudet muuttaa alueen opetussuunnitelmaa varmistamaan, että Islamia suosittaisiin. Opiskelijat ja vanhemmat pakotettiin katsomaan värittyneitä videoita, CAIR’in virkamiehet saivat opettaa opiskelijoille sekä opettajille Islamia ja opiskelijoita harjoitettiin, "kuinka tulla Muslimiopiskelijoiden liittolaisiksi."

 

Eipä ihme, sillä qatarilainen emiiri Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani vuonna 2011 "uudelleenvahvisti kommittoitumisensa olla säästämättä mitään sanoman viemisessä ja Islamin opetusten levittämisessä koko maailmaan, huomauttaen, että tuo Muslimivaltio on nyt uudistuksen ja inspiraation tarpeessa Wahhab'in da'wah’in (kutsu) kokemisessa”. Toisin sanoen, siellä on hengellinen herätys menossa.

 

Qatar seuraa Muhammad Ibn Abdul Wahhab’in (1703-1792) opetuksia, jotka saarnasivat paluuta "puhdashenkiseen Islamiin" ja yllytti muslimeja pitämään vain "Islamin alkuperäiset prinsiipit, joita Salaf’it toteuttivat" ('esi-isät', yleisesti käsitetty Muslimien kolmeksi ensimmäiseksi sukupolveksi).

 

Ja Suomi komppaa. Helsingin suurimmat valtuustoryhmät toivottavat suurmoskeijan tervetulleeksi Helsinkiin, kertoi iltajulkaisu. Ylen mukaan Bahrainin kuningashuone on luvannut rahoittaa rakentamisen käynnistämisvaiheen. Lopullinen rahoitus on tarkoitus kasata useista kansainvälisistä lähteistä. Media jatkaa: Norjassa ja Ruotsissa on useita moskeijoita. Kööpenhaminassa vuosi sitten avatun moskeijan rakentamista tuki Qatar noin 20 miljoonalla eurolla.

 

No, onneksi mikään ei liity mihinkään.

 

”Vihollinen sanoi: 'Minä ajan takaa, minä saavutan heidät, minä jaan saaliin ja tyydytän heissä kostonhimoni; minä paljastan miekkani, minun käteni hävittää heidät'.” (2. Mooseksen kirja 15:9)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

CAIR: http://prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=3078

Qatar: http://prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=3074

Hesa: https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015071920058451