False flag- isku kehitteillä


Kaikki ei ollutkaan sitä miltä näytti: kuolinvuoteellaan amerikkalaissotilas tunnusti, että Kuu- lennothan lavastettiin autiomaassa presidentti Johnsonin määräyksestä. 

Se oli projekti nimeltään Slam Dunk, eli koripallotermein “donkkaus”. Periaatteessa samanhan kertoi elokuva Operaatio Avalance. Sehän on käänteistarina Apollo- huijauksesta. Mm. tuo video avaa touhua, mutta koko elokuva koko mielenhallintahankkeen. 


Ja onkos nyt uusi keppostelu käynnissä: Putinin oikea käsi Medvedev sanoi: "… ja silloin länsimaat eivät voi istua puhtoisissa kodeissaan nauraen kuinka he huolellisesti heikentävät Venäjää “etänä” (piilosotien Ukrainassa). Kaikki on tulessa heidän ympärillään. Heidän kansansa korjaa surunsa sadon täytenä. Maa tulee olemaan tulessa ja betoni sulaa”, Medvedev kirjoitti ennen kuin lainasi Raamatun jaetta Ilmestyskirjasta 9:18: “Näihin kolmeen vitsaukseen -- tuleen, savuun ja rikin katkuun, jotka suitsivat hevosten suusta -- kuoli kolmannes ihmiskuntaa”.


Medvedev jatkoi: “Silti ahdasmieliset poliitikot ja heidän tyhmät ajatushautomonsa puhuvat mietteliäästi viinilasia käsissään pyöritellen, kuinka he voivatkaan “hoitaa” meidät ilman suoraa sotaa. Tylsät idiootit, klassisine koulutuksineen", Medvedev kirjoitti."


Sillä lailla. Kun jo monet sanattomat merkit ovat viitanneet Ilmestyskirjan ratsastajien pian saapumiseen, niin nyt siitä puhutaan jo avoimesti. Eikä Medvedev ole ainoa, joka puhuu: toinen päättäjäherra viittaa eksaktisti juuri päivään 24. syyskuuta:


  • video Saksan lainsäätäjän varoituksesta - että syyskuun 24. päivä tulee olemaan päivä, josta kaikki muistavat "täsmälleen missä he olivat" – leviää netissä, nyt kun lähestymme tätä päivämäärää nopeasti 


Ilmestyskirja ennustaa että ajan lopulla umpihullut ihmiset tekevät umpihulluja tekoja, välittämättä mistään mitään. Sanomattakin on selvää, että “karhun kutittelullakin” on se päättymispäivä – ja miten ennustat sen koko käyttäytymisen?


“Henget kokosivat kuninkaat paikkaan, jonka nimi on hepreaksi Harmageddon” (Ilm. 16:16)


Olli-Pekka Tuikkala


Lähteet:

Raamattu