Eliitin agenda etenee

 

Mike Yeadon, Pfizerin entinen johtava tiedeasioiden konsultti (chief science advisor), jakoi mielenkiintoista Telegrammissa. Hän sai listansa henkilöltä joka esiintyi nimellä Lau Mdz. 

 

Tuosta “aikajanasta tyranniaan” on kummasti paljon jo toteutunut, monta juuri toteutumassa – ja sitten lähes “profetiaa” monesta muusta joka vielä näkemättä.

 

Toteutuneet ovat tietysti mm. Kiina- lähtöinen pandemia ja lockdownit – ja tietysti maaginen piikki ratkaisuna kaikkeen.

 

Juuri toteutumassa ovat mm. seuraavat: “Passing off the side effects of the injections as “natural” effects of the virus and the disease” eli injektioiden sivuvaikutusten väittäminen viruksen ja taudin "luonnollisiksi" vaikutuksiksi. Porukkaa kuolee kuin pipoa, monesti väitettynä että koronaan. Ja ihan oma sarjansa ovat nämä äkilliset kuolemat, jotka on näemmä riittävästi selitelty sillä “äkillisellä”.

 

Entäs agendan kohta “take up the murder of the living old men” eli ryhtyminen elävien vanhusten murhaamiseen:

 

NHS England on ylpeänä ilmoittanut, että rokotusryhmät ovat vierailleet jokaisessa hoitokodissa eri puolilla maata tarjoten koronatehoste- ja flunssahoitoja ennen joulua. He sanoivat, että rokotusryhmät olivat vierailleet yhteensä 15 019 hoitokodissa ja 88,6 % rokotuskelpoisista asukkaista oli saanut tehostusta. 

 

Sitten agendan kohdat “Demonize the anti-vaxx and hold them responsible for the dead & Arrest opposition leaders” eli demonisoi rokotevastaiset ja pidä heidät vastuussa kuolleista & oppositiojohtajien pidättäminen:

 

Uusi-Seelanti on mennyt täyteen poliisivaltioon: jokainen, jolla on erilainen näkemys kuin viranomaisilla, on vihollinen. Uuden-Seelannin hallituksen esitteitä jaetaan, joissa kerrotaan yleisölle, että jos he epäilevät ystäviensä tai perheensä vastustavan hallituksen politiikkaa, mukaan lukien COVID-toimenpiteitä, heidät tulee raportoida terroristeiksi. 

 

Joopa joo – ei ole helppoa olla elossa. Mutta kohtahan se haastavaksi muuttuukin, kun astutaan agendan kliimakseihin:

 

“Vaihe 6: Peruuta velat ja dematerialisoi rahat (maaliskuu 2022–syyskuu 2022)

– Käynnistää talouden, rahoituksen ja osakemarkkinoiden romahduksen, pankkien konkurssin.

– Pelastetaan pankkien tappiot asiakkaidensa tileillä.

– Aktivoi «Suuri nollaus».

– Dematerialisoi rahat.

– Peruuta velat ja lainat.

– Ota käyttöön digitaalinen portfolio. (Digitaalinen lompakko)

– Ota haltuun kiinteistöt ja maat.

– Kielletään kaikki maailmanlaajuiset lääkkeet.

– Vahvista velvollisuus rokottautua puolivuosittain tai vuosittain.

– Määrää elintarvikkeiden säännöstely ja ruokavalio Codex Alimentariuksen perusteella.

– Laajenna toimenpiteitä ns. nouseviin maihin.

=> Tulos: digitaalisen ohjauksen kolmas vaihe. Uusi maailmanjärjestys koko maailmalle.”

 

Pikkasen ovat jättämässä aikataulunsa suhteen. Voi olla etteivät ole vielä saaneet kaikkien maiden hallintoihin tarvitsemiaan sätkynukkeja.

 

Mutta mitä tulee vaikkapa Ukrainan ja Suomen ko. statukseen, niin vastaus on: bingo!

 

“Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle” (Dan. 8:24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu