Demonien Tsunami

 

Artikkelissani, “Tekoälyjumala”, kerroin kuinka tiede on tuomassa esiin Antikristuksen järjestelmää. Samalla kun keskivertokansalaiset USA:ssa kiistelivät kiireisinä pili-pali-äänestyssirkuksesta, CIA oli kiireinen rahoittamaan niin tehokasta tietokonetta, että sitä kuvataan “reaalimaailman peruskudokseen kietoutuvana”, ja mies joka omistaa tuon firman (nimeltään D-Wave) sanoo, että sellaisen tietokoneen läheisyydessä olo on kuin “seisomista muukalaisjumalan, alienjumalan, alttarin edessä”.

 

Jotta pääsee kartalle, mitä tuo mies, Geordie Rose - joka on myös Kindred’in perustaja (yritys, jonka tehtävänä on kehittää sellaisia tekoälyjä, jotka pystyvät tekemään kaiken sen mitä ihmisetkin – mutta paljon paremmin ja nopeammin) - tällä hetkellä touhuaa, niin on suorastaan valaisevaa kuunnella hänen pimeitä luentojaan. Hän nimittäin väittää, että olemme saavuttaneet rajattoman toimivallan tuoda alieneita läpi eri ulottuvuuksien.

 

Rosen omien sanojen mukaan hänen D-Wave quantum -tietokoneet kykenevät kutsumaan koolle “demonien tai alienien tsunamin”, jotka ovat vastaavia kuin ne “vanhimmat” (“Old Ones”), joista kauhukirjailija H.P. Lovecraft kauan sitten tarinoi.

 

Ennenkuin edetään, muistellaanpa muutaman vuoden taakse: Google kertoi alkaneensa yhteistyöhön NASA:n kanssa ja että Pentagon alkaisi tutkia UFO- havaintoja. Silloin olivat varsin varovaisia sanakäänteissään – ettei kukaan johtuisi ajattelemaan sitä vaihtoehtoa, että myös eräänlaiset ”alienit” ovat totta.

 

Mutta Geordie Rose ei siekaillut yhtään puhuessaan TED:ssa siitä mitä D-Wave -tietokone voi tehdä:

 

“Leikitäänpä että olen USA:n presidentti. Sain tämän viestin taivaista. Niinpä minun mikroaaltodiskettini, minun SETI -disketti, lopulta nappasi kiinni jotain, ja tuo viesti oli tämä: “50 tai 13 vuoden sisällä me olemme tulossa planeetallenne. Teidän täytyy olla valmiina”. Kuvittelepa mitä se saisi aikaan — superälykäs alien- rotu lähetti viestin kaikille meille maan asukkaille, sanoen: olemme tulossa heinäkuun 13., 2030, ja – voi pojat – sinun on parempi olla valmiina koska emäalus on laskeutumassa juuri Valkoisen Talon etupihan nurmikolle.”

 

Sitten Rose meni vielä syvemmälle yksityiskohtiin sanoessaan, että on tulossa läpimurto jolloin alienit voivat tunkeutua ulottuvuusmuurin läpi ja tulemme tarvitsemaan välineitä isännöidä tätä alien älykkyyttä – ja se toteutetaan kehittyneellä quantum -tietokonetekniikalla.

 

Ja kun tämä mistä puhun tapahtuu . . . yksi juttu jonka voin teille vakuuttaa on, että ne eivät tule olemaan ihmisten kaltaisia.

 

Alien tarkoittaa, kuten hyvin tiedätte, erilaista. Nämä asiat joita juuri rakennamme eivät tule olemaan ihmisiä. He voivat olla todella fiksuja, ne voivat olla todella hyviä kaikenlaisissa asioissa, mutta ne eivät tule olemaan meidän kaltaisiamme. He tulevat olemaan alieneita ja ne tulevat olemaan — anteeksi kun joudun sanomaan näin — paljon viisaampia kuin kukaan tässä huoneessa, sellaisin tavoin joita emme voi edes käsittää.

 

Niinpä tämä tietysti herättää monenlaisia hälytyksiä. Ja Rose viittaa Elon Muskin varoitukseen demonien kanssa leikkimisestä (ks. ”Tekoälyjumala”).

 

[Musk’iin viitaten] Joillain on siis tällainen asenne — tämä lisääntyvä varoittelu siitä miten tekoälyn kanssa tulee käymään. Mutta nimitys “demonit” ei kata sitä kaikkea mitä tässä on tapahtumassa. En tiedä onko teistä kukaan vuosisadan vaihteen sekopääfiktion faneja, mutta on heppu nimeltään H. P. Lovecraft, joka on hyvin kuuluisa amerikkalaisen sekopääfiktion kirjoittaja, ja hän paljasti näkemyksen jota kutsutaan ”kosmisismiksi”.

 

Kosmisismin olemus on kosminen poikkeavuus. Eli se mitä Rose oli kertomassa tarkoitti: ”Kyllä, siellä on näitä massiivisen älykkäitä olentoja, mutta ne eivät ole hyviä, ne eivät ole pahoja – ne eivät vain välitä pätkääkään sinusta, eivät vähääkään. Aivan samoin kuin sinä et paljoa perusta muurahaisesta, on juuri samaa miten he eivät tule välittämään sinusta pätkääkään.”

 

Ja kaiken tämän fantasioi siis CIA:n rahoittaman D-Wave -yrityksen perustaja – joka kirjoittaa laitteisiinsa D-Wave -nimen erikoisella fontilla ylhäältä alaspäin. Tarkkaan kun katsoo, niin siinä lukee ”demon”.

 

No, jos tämä D-Wave on se superaivot, niin mistä löytyy muu tarvittava, massiivinen infrastruktuuri? Se on jo toiminnassa, alppimaa Sveitsissä, Cernissä. Tuossa maailman suurimmassa ja kehittyneimmässä hiukkaskiihdyttämössä on merkillinen laitekokonaisuus: virallisilla sivuillaan kutsuvat sitä ylpeästi kuvauksella Stargate – tähtiportti, toisiin ulottuvuuksiin. Ja kun tarkkaan katsoo, niin CERN’in logossa on nimen lisäksi 666.

 

Mitä ihmettä!? Tässähän tunkee väistämättä mieleen menestyselokuva “Ghostbusters”, jossa reippaat miehet super soakerin näköisillä vempeleillään imuroivat örkit talteen.

 

Ja vielä enemmän työntyy mieleen toinen menestyselokuva ”Paluu Tulevaisuuteen” hulluine professoreineen. Joskaan se elokuva tämä ei ole – mutta hullu tästä sopasta kyllä löytyy.

 

Ja kun vielä yhden menestyselokuvan muistaa, ”Ilmestyskirja, Nyt!” – niin eiköhän tässä ole paljon paremmin sopiva tarina sen filminimen sisään? Ainakaan silkkaa raamatullisuutta ei puutu pätkääkään!

 

Siis... hetkinen! Tässä on aikuisten oikeasti kyseessä THE CIA, maailman kehittyneimmät supertietokoneet, Cernin hiukkaskiihdyttämö tähtiportteineen sekä tuhannet tutkijat tauotta töissä! Ajatelkaa sitä tarvittavaa, käsittämätöntä rahamäärää. Eikö meillä ole maailma täynnä nälkiintyneitä lapsia – ja Suomessakin yli satatuhatta köyhissä perheissä - ja nämä urpot siis haluavat pyydystää piruja purkkiin, oppiakseen niistä! No mitä he sitten haluavat ”opetella”? Onko kellään hyvää arvaustakaan?

 

Minäpä vastaan. Ainoa edes jollain tavoin ”järkeenkäypä” selitys tälle umpihulluudelle on se, että ne perehtyvät. Ne valmistautuvat. Ne harjoittelevat. Ja kohta ne taistelevat. Nämä okkultismin syövereissä houreilevat vauhkoilijat ovat uskoneet Saatanan valheen, että he ovat voittamassa. Rosen paidassa näkyvä, itseään nielevä käärme on Ouroboros, joka on keskeinen uskonnollisessa ja mytologisessa symboliikassa. Ja tuo lohikäärmeenä kuvattu oliohan viittaa itse Saatanaan.

 

Täh? Voittamassa mitä?

 

Sen taisteluista tärkeimmän: kerran tämän maan päälle astui universumin mahtavin olento, Jeesus Kristus, joka lähti – mutta sanoi palaavansa uudelleen. Kun Hän seuraavan kerran ilmestyy näkyvästi koko maailmalle, Hän ei enää tule nöyränä palvelijana vaan voittoisana sotajoukkojen komentajana. Raamattu kertoo, että nuo pimeyden joukot tuhotaan yhdellä henkäyksellä. Mutta Saatana on harhauttanut seuraajansa uskomaan, että hän on se oikea hyvis ja voitto on heidän. Niinpä jokainen lihas ja bitti maan päällä tullaan valjastamaan tuohon epätoivoiseen yritykseen. Ainakin he tulevat taistelemaan – pannen peliin kirjaimellisesti aivan kaiken saatavissa olevan.

 

”Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon” (Ilm. 16:16). ”Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.” (Ilm. 19:19-21)

 

 

Mitä tuosta mielettömästä hankkeestaan sitten enää puuttuu? Puuttuu Saatanan oma kristus, antisellainen, ”tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä” (2 Tess. 2:8)

 

Mutta sitä ennen saapuu oikea Kristus, tullen hakemaan – vain - omiaan (Apt. 1:11). Ajattele: vain yksi silmänräpäys (1 Kor. 15:51-52) – ja sen jälkeen iankaikkinen ilo:

 

”Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa; ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt” (Ilm. 21:3-4)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

 

Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=iJQkwnkNSPc

https://home.cern/news/news/cern/ancient-particle-accelerator-discovered-mars

https://fi.wikipedia.org/wiki/H._P._Lovecraft

https://en.wikipedia.org/wiki/Ouroboros

 

 

Julkaistu MV- Lehdessä 17.02.2019 19:26