BBC kertoi massojen manipulointisuunnitelman jo vuonna 1968

 

Vuoden 1968 BBC-ohjelma ennusti aavemaisesti, että tulevaisuudessa ihmisistä tulee mikrosirutettu orjapopulaatio, joka on aivopesty ja valtamedian ohjaama.

 

BBC2:n Thirty-Minute Theaterin (1965-73) viimeinen suora TV- esitys oli nimeltään The News-Benders, ja se esitettiin vuonna 1968.

 

Tämän draaman teemana on äärimmäinen valvonta ja televisio työkaluina massojen hallintaan. Tämä draama toistaa Orwellin 1948 -elokuvaa ja viittaa "moraaliministeriöön", jolla on samantyyppinen nimi kuin Orwellin ministeriöillä, “Totuus”, “Rakkaus” ja “Paljous”.

 

Kun Orwellin romaani kuvaa avoimesti sorrettua Britanniaa, The News-Benders viittaa, että vuonna 1968 samanlainen hallinta voitaisiin saavuttaa näkymättömästi mediaa manipuloimalla. 

 

Videon kohdassa 14:09 myös "Fake News"- termin "lanseeraus" ...

 

Aika huima pätkä kokonaisuudessaan, vrt. moonlanding & avaruusaseet: kaveri tiuskaisee että aiotte siis toteuttaa nämä. "Ei vaan teemme pienoismalleja. Paljon halvempaa. Ja sitten kuvaamme mallit".

 

Ja nyt me sitten seuraamme päivittäin tuollaista tekaistua roskaa “uutisina”. On sinun päätöksesi, haluatko jatkaa niihin uskomista.

 

“En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.” (1. Joh. 2:21)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu