5G’tä täyttä höyryä!

 

Aiemmin kirjoittelin kuinka helmikuussa 2020 Times of India kertoi, että koronavirukseen kuolleita on 50 Iranin eksoottisessa Qom’issa. 

 

Mitäs muuta eksoottista siellä Qom’issa on? … 5G … 

 

Kun toisessa eksoottisessa kohteessa, Intian Elurussa, oli vastaavaa, outoa oireilua niin yli 300 ihmistä joutui sairaalaan siellä leviävän mysteeritaudin vuoksi. Oireita olivat muun muassa tajunnan menettäminen, pahoinvointi, silmien polttelu ja kohtaukset. Syynä ei kuulemma ollut korona, hyttyset eikä vesi. 

 

Jännää, että juuri Elurun uusi bussiasema on yksi niistä harvoista joka on varustettu 5G:llä 

 

Ja sitten Wuhanin kaatuilut olivatkin aivan omassa sarjassaan. Mutta oli siellä jotain muutakin omalla levelillään: 26. syyskuuta 2019 langaton 5G otettiin käyttöön Wuhanissa Kiinassa (ja se käynnistettiin virallisesti 1. marraskuuta) noin kymmenentuhannen antennin verkolla - enemmän antenneja kuin  Yhdysvalloissa silloin yhteensä, ja kaikki siis käyntiin yhteen kaupunkiin.

 

Korona(?)tapauksien piikki tapahtui Wuhanissa 13. helmikuuta, samalla viikolla, kun Wuhan käynnisti 5G-verkon liikenteen seuraamiseksi – ks. mm. ao. itseajavat bussit. ”Sairaus” on sitten kummallisesti ”seurannut” 5G-asennusta mm. kaikissa Amerikan suurimmissa kaupungeissa. 

 

Eikö ole mielenkiintoinen – mutta varmaankin puhdas – yhteensattuma (?). Joka tapauksessa, 5G:stä ei liene vieläkään ensimmäistäkään julkista terveys-/turvallisuusstudyä. Sen tiedetään aiheuttavan mm. flunssan kaltaisia oireita. 60 GHz:n “paisteessa” loppuu sitten hapensaantikin

 

Nyt, Yhdysvaltojen koronahuipun on laskettu ajoittuvan päivään 19.1.2022 jonka jälkeen alkaa tartunnat laskea jyrkästi. Vajaan viikon päästä – samana 19.1. - USA:ssa väännetään kaikki 5G- potikat kaakkoon. Jo nyt ympäri maata erityisesti suurissa kauppakeskuksissa ihmiset ovat välittömästi sisällä alkaneet pahoinvoida: päänsärkyä, voimattomuutta, unisuutta, kipuja, jopa mielen ja tajunnan häiriöitä ja niin edelleen...

 

Heti tulee mieleen se räppärin konsertti (Travis Scott), jossa toistakymmentä kuoli.

 

Mielenkiintoista nähdä mitä tuo 9/11 ... öh ... 1/19 tuo tullessaan. Videolla on hienosti yhdistetty vuoden 1984 CNN:n dokuvideo ja nykypäivä ko. aiheessa. 

 

 

No, CNN kertoi, että Yhdysvaltain oikeusministeriö muodostaa uuden kotimaisen terrorismin yksikön. 

 

Mikäs siinä – ja varmaan tarvettakin on: sillä Yhdysvaltain armeija järjestää kaksiviikkoisen "sissisota"-harjoituksen Pohjois-Carolinassa opettaakseen erikoisjoukkoja kaatamaan "laittoman hallituksen", vain viikkoja sen jälkeen, kun DoJ ilmoitti uudesta "kotimaisen terrorismin" yksiköstä. 

 

”Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala.” (Psalmi 7:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu