5G:n ja Covidin yhteys

 

Kappas vain: 5G:stä ei liene vieläkään ensimmäistäkään julkista terveys-/turvallisuusstudyä. Sen tiedetään aiheuttavan mm. flunssan kaltaisia oireita. 60 GHz:n “paisteessa” loppuu sitten elimistön hapensaantikin. 

 

Koronalla ja 5G:llä on muitakin outoja kytkentöjä – ja seuraavan kaltaisia, julkisuudesta ”takaisin vedettyjä” (?) koronatutkimuksia alkaa olla jo sadoissa: mm. tuo Italian Marconi- yliopiston, USA:n Central Michighan Saginaw:n sekä Venäjän I.M. Sechenov First Moscow State Medical- yliopiston kattava yhteistutkimus osoitti, että ihosolut absorboivat 5G-tekniikkaa ja voivat muuttaa DNA:ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa. 

 

Sekin sai paistatella aikansa lääketieteen kansainvälisessä, virallisessa kirjastossa PubMed’issa (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/ ), mutta kävi kuten vastaaville, useille kymmenille Covid-19:ia ”väärin lähestyneille” tutkimuksille: vedätettiin pois yleisestä tietoudesta (1.).

 

Ja nyt sitten tulee pommitiedotetta: 5G-säteily ei liity pelkästään Covid-19-pandemiaan, vaan se itse asiassa saa kehon luomaan uusia viruksia ja sairauksia, mukaan lukien koronavirukset. Puheena siis vertaisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia, jotka on julkaistu National Institute of Healthin verkkosivuilla. 

 

Transhumanismia kaikki tyynni … aiemmin kirjoittelin kuinka helmikuussa 2020 Times of India kertoi, että koronavirukseen kuolleita on 50 Iranin eksoottisessa Qom’issa. 

 

Mitäs muuta eksoottista siellä Qom’issa on? … no siellä on 5G … 

 

Kun toisessa eksoottisessa kohteessa, Intian Elurussa, oli vastaavaa, outoa oireilua niin yli 300 ihmistä joutui sairaalaan siellä leviävän mysteeritaudin vuoksi. Oireita olivat muun muassa tajunnan menettäminen, pahoinvointi, silmien polttelu ja kohtaukset. Syynä ei kuulemma ollut korona, hyttyset eikä vesi. 

 

Jännää, että juuri Elurun uusi bussiasema oli yksi niistä harvoista joka on varustettu 5G:llä 

 

Ja sitten Wuhanin kaatuilut olivatkin aivan omassa sarjassaan. Mutta oli siellä jotain muutakin omalla levelillään: 26. syyskuuta 2019 langaton 5G otettiin käyttöön Wuhanissa Kiinassa (ja se käynnistettiin virallisesti 1. marraskuuta) noin kymmenentuhannen antennin verkolla - enemmän antenneja kuin  Yhdysvalloissa silloin yhteensä, ja kaikki siis käyntiin yhteen kaupunkiin.

 

Korona(?)tapauksien piikki tapahtui Wuhanissa 13. helmikuuta, samalla viikolla, kun Wuhan käynnisti 5G-verkon liikenteen seuraamiseksi – ks. mm. ao. itseajavat bussit. ”Sairaus” on sitten kummallisesti ”seurannut” 5G-asennusta mm. kaikissa Amerikan suurimmissa kaupungeissa. 

 

Eikö olekin mielenkiintoinen – mutta varmaankin puhdas – yhteensattuma (?).

 

”Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala.” (Psalmi 7:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/

https://thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

http://www.5gappeal.eu/scientists-and-doctors-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/

https://link.springer.com/article/10.1007/s13592-011-0016-x#page-1

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3052591/

https://www.researchgate.net/publication/246044829_The_Effect_of_Cell_Phone_Radiations_on_the_Life_Cycle_of_Honeybees

https://www.nature.com/articles/s41598-018-22271-3

https://emrabc.ca/?p=15174