Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Kaikki mitä halusit tietää Covid- huijauksesta

Kaikki mitä halusit tietää Covid- huijauksesta

Kaikki mitä halusit tietää Covid- huijauksesta

 

Nyt kun CDC laajentaa kansainvälisten matkustajien tautien seurantaa USA:ssa ja käynnissä oleva koronaviruksen seurantaohjelma testaa nyt yli 30 taudinaiheuttajaa siellä, niin ...


Maailman terveysjärjestön virologi paljasti Hollannin televisiossa, että WHO:lla on 10- vuotis suunnitelma tartuntataudeista vuosille 2020-2030.
 

Ensimmäistä kertaa näen lahtaajan tekevän suoranaista pilkkaa rokotetuista, kun hän keksityillä uutisilla ym. harhautti massat - ja kuulijat tietysti nauraa mukana (alkaen kohta 10:02).

 

Kaikki muukin herättää. Ja saa surulliseksi. Sillä sairaitahan ovat nuo.

 

”Varjele minun sieluni, sillä minä olen hurskas; sinä, minun Jumalani, pelasta palvelijasi, joka sinuun turvaa” (Ps. 86:2)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuKarkea opas Helvettiin

Karkea opas Helvettiin

Karkea opas Helvettiin

 

Trumpesteri puhui Republican Jewish Coalitionin seminaarissa. Kehui kuinka hänen valtakaudellaan ei ollut mitään ongelmia. Ja nyt – kun hän palaisi takaisin johtoon – hän teki selväksi, että jos vuodatat pisaran amerikkalaisverta, niin gallona vuotaa sinulta. ”Ja me teemme sen siksi että haluamme aloittaa rauhan”…

Hän ei olisi aloittamassa sotaa, mutta sanojensa mukaan sodat pitää usein lopettaa ennen rauhaa … 

 

”If you try to kill our citizens, we will kill you” … eikös tuo ole juuri käynnissä Syyriassa – millä ei siis ollut mitään tekemistä Gazan kanssa (?)

 

Kukaan ei näytä enää puhuvan Zeletapista – ja mikä se hänen maansa nyt taas olikaan – eikä Bideen houreita näy enää missään => on uudet houreet:

 

Voisi luulla että pääkuvan piirros on karikatyyri tältä vuodelta. No eipäs ollutkaan – vaan sarjassamme "menetelmän paljastus": the Economist'in joulujulkaisun (…) kansi vuodelta 2012 ...

 

... kaikki on käsikirjoitettua - kuten huomaat. 

 

”Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa” (1. Joh. 5:19)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Astrid Stuckelberger - osa 2

Astrid Stuckelberger - osa 2

Astrid Stuckelberger – osa 2

 

Pari vuotta sitten kirjoitin rohkeasta naisesta. Hänellä oli taidot – ja hänellä oli tieto. Eikä hän jäänyt miettimään paljastuksiensa seurauksia. Hän rakasti lähimmäistään enemmän.

 

Eikä tämä rohkea nainen, tohtori Astrid Stuckelberger, ole lopettanut asioihin vaikuttamistaan:

 

Sveitsiläinen virkamies on vaatinut Klaus Schwabin ja muun globalistisen eliitin pidättämistä ”demokratiarikossyytösten vuoksi”.

 

Huippupankkiiri Pascal Najadi on yhdistänyt voimansa tohtori Astrid Stuckelbergerin, merkittävän terveysasiantuntijan kanssa, Genevestä, vaatiakseen rikossyytteitä tappavien Covid-piikkien takia, joita he kuvailevat "bioaseiksi".

 

Najadi ja Stuckelberger hahmottelevat väitteensä yksityiskohtia uudessa pommidokumentissa nimeltä "Käärmeen pään leikkaaminen".

 

Videossa he kaivautuvat Genevessä Sveitsissä päämajaansa pitävien globalististen järjestöjen pimeään peräpäähän.

 

Herra Najadi keskittyy erityisesti Maailman talousfoorumiin (WEF), jonka hänen edesmennyt isänsä Hussain Najadi perusti yhdessä puheenjohtaja Klaus Schwabin kanssa.

 

Hussain Najadi murhattiin vuonna 2013

 

Pascal Najadi on eläkkeellä oleva sveitsiläinen yrityspankkiiri, jolla on merkittävä vaikutusvalta ympäri maailmaa.

 

Hänen tehtävänsä oli neuvoa maita ja valtionpäämiehiä maan taloudellisessa suunnassa.

 

Eräänä esimerkinä hänen vallastaan, Najadi oli vastuussa Sveitsin presidentin Alain Bersetin äskettäisestä erosta.

 

Ero tuli sen jälkeen, kun Najadi nosti rikosoikeudellisen kanteen Sveitsin korkeimpaan oikeuteen Bersetiä vastaan.

 

Hän syytti Bersetiä väärien väitteiden antamisesta Covid-mRNA-rokotteiden tehokkuudesta.

 

Najadin tapauksen seurauksena Berset eroaa maan johtajan tehtävästä tämän vuoden lopussa.

 

Dokumentissa Najadi paljastaa edesmenneen isänsä halveksunnan Genevessä sijaitsevaa WEF:ää kohtaan.

 

Hussain Najadi jätti organisaation 1980-luvun alussa jättäen Klaus Schwabin johtoon.

 

"Kaikki demokratiaan liittyvä paha maailmassa tulee valitettavasti Genevestä", Najadi sanoi.

 

"Teillä on WHO [World Health Organization] Genevessä, sinulla on GAVI [Bill Gates's Vaccine Alliance], sitten sinulla on WEF, jonka yksi perustajista oli isäni, ja jätti Klaus Schwabin inhosta 80-luvun alussa - jolla on diplomaattinen immuniteetti.

 

"Minä, Sveitsin kansalaisena, julistan nyt, että WEF ei ole enää oikeutettu diplomaattiseen koskemattomuuteen", Najabi sanoi.

 

Hän kehottaa Sveitsin viranomaisia pidättämään ne, jotka ovat vastuussa "globaalin ihmiskunnan rokottamisesta bioaseella" -kannattamisesta.

 

Najabi väittää, että Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, WEF, WHO ja muut globalistiset tahot ovat sekaantuneet tuohon järjestelmään.

 

Hän huomauttaa, että hän ja hänen äitinsä ovat "bioaseiden" uhreja ja sanoo, että he ovat molemmat "kuolemassa" saatuaan rokotteet.

 

"Pyydän Sveitsin viranomaisia ja turvallisuusviranomaisia pidättämään nuo ihmiset välittömästi.

 

"Miksi? WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech ja Bill Gates kannattivat maailmanlaajuista ihmiskunnan injektiota bioaseella, joka ruiskuttaa nanolipidejä 5,7 miljardiin ihmiseen.

 

"Ja me sveitsiläiset isännöimme heitä. Se on hirveää.

 

"Emme voi sietää mitään tahoa, joka edistää myrkyn ruiskuttamista ihmiskuntaan.

 

"Mutta sinäkin olet tehnyt sen. Ja mina olen uhri.

 

"Minä kuolen siihen, ja myös äitini.

 

"Se on tuhoamista ja se tullaan tuomitsemaan", hän sanoi.

 

"Se korjataan, ihmiskunnan nimissä."

 

Tohtori Astrid Stuckelberger puolestaan käsittelee ongelmaa, joka ei koske vain Geneveä, vaan myös Yhdistyneitä Kansakuntia.

 

Hän mainitsee käsinkosketeltavan pelon ihmisten keskuudessa, mikä johtaa hiljaisuuteen, jonka hän uskoo olevan haitallista maailmanlaajuiselle tietoisuudelle ja toiminnalle.

 

Tohtori Stuckelberger huomauttaa, että Sveitsin hallitus myönsi koskemattomuuden Gatesin maailmanlaajuiselle rokoteimmunisaatioliitolle (GAVI).

 

Lääketieteen asiantuntija kehottaa yleisöä etsimään nämä tiedot Sveitsin tietokannasta.

 

Hän kuvaili Covid-piikkien työntämistä vallankaappaukseksi.

 

"Yritämme rakentaa "We the People" -liikettä, joka on hyvin globaali, jotain täysin erilaista", Stuckelberger sanoo.

 

"Mutta mitä Genevessä tapahtuu, on aivan päinvastoin."

 

”Tällä hetkellä WHO:lla ei ole oikeutta antaa käskyjä, sanella koko maailmalle kuten he ovat tehneet.

 

"Ja Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI) sai täydellisen immuniteetin Sveitsin hallitukselta."

 

"Tämä on vallankaappaus. On selvää, että kyseessä on maailmanlaajuinen rikospaikka, ja tuomme todisteita ihmisille nöyrällä tavalla.

 

"Koska tieteessä sinulla on aina epäilyksiä. Se on tervettä epäilyä, ja mielestäni se on erittäin tärkeä asenne."

 

Heidän toimintakutsunsa on selkeä ja resonoi läpi dokumentin: yksilöiden nouseminen, totuuden etsiminen ja status quon haastaminen ihmiskunnan suojelemiseksi nykyiseltä ja Genevestä johtuvasta selvästä vaarasta.

 

He kokoontuvat kollektiivisen heräämisen puolesta ja kehottavat massat nousemaan valitsemattomien globalistien jatkuvaa epäoikeudenmukaisuutta vastaan.

 

"Ei koskaan uudestaan. Käärmeenpää on Genevessä, Najadi sanoi.

 

"Kutsun sitä suoraksi, selväksi ja välittömäksi vaaraksi Sveitsin väestölle.

 

"Mutta voin kertoa teille, että se pää katkaistaan."

 

"Jos sinulla on korttitalo - ja tämä on rikollisen korttitalo - yhden oikeuden vetämä kortti, ja koko korttitalo romahtaa.

 

"Mutta pelkästään toivomalla se ei onnistu.

 

"Kaikkien on nyt muutettava mieltään.

 

"Ja kaikki rokotetut, piikin saaneet, tietäen, että heidät on myrkytetty... Me olemme ne ihmismassat.

 

”Meitä on miljardeja ihmisiä.

 

"Noustaan seisomaan ja sanotaan SEIS. Emme alistu." 

 

“Siunattu olet tullessasi ja siunattu olet lähtiessäsi” (5. Moos. 28:6)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuKohti Harmagedonia

Kohti Harmagedonia

Kohti Harmagedonia

 

Ensiksi pahoittelut hiljaiselosta. Mutta heti asiaan:

 

Kuten pari vuotta sitten kirjoitin, eliitillä on pitkä pläni sotia jonossa: kaksi suurta jo nähty – ja kolmas orastamassa. 

 

Ja juuri kun Saudien ja Israelin välillä kehkeytyi jo parempia asioita, niin sehän ei sopinut vaan taistelut käyntiin Gazassa, ja kaavailtu rauhan liitto voitiin taas unohtaa.

 

Noin kuukausi ennen hyökkäystä Israelin lehdistö pähkäili jo mahdollista eskalaatiotamissään tapauksessa se ei siis voinut tulla täydellisenä yllätyksenä. Itse asiassa, preventiivisestä ensi-iskusta jopa puhuttiin, elokuussa 2023. 

 

Nyt, oleellinen muistutus: olen tunnustava kristitty jonka iankaikkinen pelastuminen tulee juutalaisista, Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta. Mutta sama Vapahtaja puhuu ”Saatanan synagoogasta”, ”jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat” (Ilm. 3:9).

 

Ja tämä Saatanan synagooga on sodassa kaikkia muita vastaan. Ja heidän valheensa vaikuttavat suuresti ja laajalla: CNN taas vauhdissa: Iltalehtikin hehkuttaa kuinka kylmäpäinen heidän naistoimittajansa oli keskellä parhaillaan iskeytyvää rakettitulta. 

 

Olisivat antaneet koko videon näkyä. Sillä sen lopussa, kesken tuon ”äärimmäisen vaarallisen” pommituksen, kaksi paikallista astelee leppoisasti kuvaan ihan chillinä ilman mitään hätää mistään … 

 

Edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Michael McCaul kertoi CNN:lle, että hänen valiokuntansa valmistelee lainsäädäntöä - "jos se on tarpeen" - Yhdysvaltain armeijan valtuuttamiseksi, jos nykyinen Israelin ja Hamasin välinen konflikti laajenee laajemmaksi proxysodaksi Iranin kanssa. 

 

No tämähän menee siis myös ihan anglosaksien playbookin mukaan – Lontoon kokouksesta kesäkuulta 2005: heitä harmitti kun Israelia ei oltukaan vielä saatu hyökkäämään Iraniin. Ja toinen ongelma oli Kiina: se olikin päässyt kasvamaan aivan liian lujaa.

Kiinahan sai jo tuolloin ”luvatun” tautinsa (”flu- like virus”), ja yllä sitten puututaan tuohon toiseen ”Iran- jättämään”. 

Mitä muuta lupasivat: ”Niinpä kokous näki välttämättömäksi kehittää sarjan tapahtumia, joilla saataisiin jompi kumpi noista valloista ”iskemään takaisin”. Se tarkoittaisi ydiniskua Lähi-idässä…” Kun maailma katsoo tuota käsikirjoitettua iskua kauhusta jäykkänä, ihmiset tulevat vaatimaan keskitettyä poliisivaltiomallia, matkustuksen rajoittamista, viestinnän blokkausta, tapaamisten rajoittamista, kaiken protestoinnin kieltoa jne. Eli, marshall law/poikkeustila Länsimaihin. 

 

Itse asiassa, Gaza- isku on juurikin Israelin oma 9/11 – jos ymmärrät:

 

Gazan rajalla palvelleen Israelin puolustusvoimien veteraanin mukaan Hamasin hyökkäys Israeliin oli "inside job", joka tehtiin Israelin hallituksen täydellä tiedolla ja tuella. 

 

Todellisuudessa terroristiryhmä Hamas on juurikin CIA:n luoma ja väitetyn vihollisensa Israelin tukema (kohta 2:50) globalistinen psy-op auttamaan globalisteja saavuttamaan tavoitteensa loputtomista sodista Lähi-idässä ja auttamaan "uuden maailmanjärjestyksen käynnistämisessä”. 

Gazahan on myös smart cityjen listalla = polta tai pommita kaikki pas2 => build back better

Ja Tulsi G kertoo Syyriasta (kohta 4:15), miten jenkit rakentelivat ISIS’ia, Al Qaidaa jne.

Kaikki on valhetta – päänleikkaamis -vihanlietsomisvideoita (kohta 10:05) myöten – Bin Ladenin ”rakentamisesta” puhumattakaan (7:45). 

 

Kyseenalaista kaikki.

”Hänen suunsa on täynnä kirousta, petosta, sortoa; tuho ja turmio on hänen kielensä alla” (Psalmi 10:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:

Raamattu

 

Facebook on julistanut sodan kristinuskoa vastaan

Facebook on julistanut sodan kristinuskoa vastaan

Facebook on julistanut sodan kristinuskoa vastaan: Jeesuksen ylistäminen on "vihapuhetta" ja se poistetaan

 

Facebookin sota konservatiiveja ja kristinuskoa vastaan on saavuttanut absurdeja uusia tasoja, kun sosiaalisen median dinosaurus on kieltänyt lauseen "Jeesus kuoli, jotta sinä voisit elää", julistaen sen "vihapuheeksi", jolla ei ole paikkaa alustalla.

 

Yhden uskonnon perusperiaatteita ei pitäisi pitää enemmän tai vähemmän hyväksyttävinä kuin toisen uskonnon, riippumatta siitä, onko "moderaattori" (todennäköisesti Piilaakson vasemmistoaktivisti) samaa mieltä vai ei.

 

Kuitenkin, kun kristitty julkaisee lausunnon "Jeesus kuoli, jotta sinä voisit elää", joka on yksi kristinuskon ydinuskomuksista, viestin takana oleva henkilö joutuu syytteeseen "vihapuheesta" Facebookissa.

 

Esimerkki tästä on Billy Hallowell, Blazen entinen kirjoittaja ja toimittaja, joka jakoi tällaisen lausunnon ko. näkyvässä sosiaalisessa verkostossa. Facebookin vastaus ei ollut vain julkaisun poistaminen, vaan myös sensuurin perustelu reaktiona "vihapuheeseen".

 

Onko joku samaa mieltä tästä päätöksestä vai ei, kuten minkä tahansa muun uskonnon syvästi vakiintuneista uskomuksista, on epäselvää, mitä tarkalleen ottaen pidetään "vihallisena" lausunnossa. Jos mitään, niin lause välittää selvästi epäitsekkyyden ja uhrautumisen ajatuksen muiden parhaaksi.

 

Hallowell jakoi tämän tapauksen Twitterissä, tarjosi kuvakaappauksia todisteeksi ja ilmaisi mielipiteensä, että se oli "erittäin ja hyvin outo" tapahtuma.

 

Mutta on ollut myös valitusprosessi, joka ei auttanut. Facebookin moderaattorit, jotka tarkastelevat näitä vetoomuksia, pitivät kiinni aseistaan.

 

Hallowell julkaisi alun perin Facebookissa noin 2. huhtikuuta, mikä osui samaan aikaan pääsiäisen kanssa, tehden viestistä, jonka hän halusi välittää, erityisen merkityksellisen. Viesti kuitenkin merkittiin nopeasti yhteisön vihapuhepolitiikan pohjalta väitetyn rikkomisen vuoksi, ja annettiin varoitus, että se "tarkistetaan".

 

Tuossa vaiheessa Facebookin sensuurialgoritmin katsoma rangaistus oli tehdä viestistä näkymätön kaikille paitsi kirjoittajalle.

 

Usko, että Jeesus uhrasi itsensä seuraajiensa vuoksi, olipa joku samaa mieltä tai ei, on yksinkertaisesti uskonnon perusperiaate.

 

Sen sijaan, että perustelisit julkaisun vakavaa alentamista, joka oli siinä mielessä tosi tarkka, että väittämillä, kuten "meillä on nämä vihapuhetta koskevat standardit varmistaaksemme, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, arvostetuksi ja tervetulleeksi", harkitumpi Facebook-valvontajärjestelmä voisi olla tukemassa, että tällaiset reaktiot saisivat kristityt tuntemaan olonsa ”turvallisiksi, arvostetuiksi tai tervetulleiksi”.

 

Tilanne paheni sitten entisestään, kun viesti poistettiin kokonaan valituksen seurauksena.

 

"Valituksesi on käsitelty", ilmoitti Facebook ja lisäsi: "Emme voi näyttää sisältöä, joka on ristiriidassa yhteisömme vihapuhetta koskevien normien kanssa."

 

Jeesus on vihapuhetta. Maan lättymuoto on vihapuhetta. Nasse- setä on hyvin vihainen.

"
Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden" (Matt. 10:22)


Olli-Pekka Tuikkala


Lähteet:

Raamattu