Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

 

Huomentapäivää Kanadasta: äskettäin The Associated Pressin raportoimassa kauhutarinassa Alan Nichols, 61, tapettiin onnistuneesti nopean, kuukauden toimintajakson jälkeen, vain siksi että hän kärsi kuulon heikkenemisestä. Nichols oli muuten kohtuullisen terve kaveri, mutta hänen veljensä väitti, että hänet pakotettiin tappamaan itsensä.

 

Nicholsin perhe kertoi, että sairaalan henkilökunta auttoi häntä pyytämään eutanasiaa ja pakotti hänet tekemään sen - tarina, jonka muut (vähä)vammaiset tai sairaat kanadalaiset ovat toistaneet jo monta kertaa.

 

Roger Foley, jonka tarinasta raportoi myös Associated Press, joutui niin ahdistuneeksi, kun hänen sairaalansa terveydenhuollon tarjoajat keskustelivat hänelle eutanasiasta vaihtoehtona, että hän alkoi nauhoittaa keskusteluja. Foleylla on rappeuttava aivosairaus.

 

Yhdessä raportoidussa keskustelussa sairaalan eettinen johtaja yritti syyllistää Foleya ajattelemaan sairaalassaolonsa kustannuksia. Valkotakkiherra kertoi Foleylle, että se maksaisi "1500 dollarin pahemmalla puolella päivässä".

 

Kun Foley kysyi, mitä nuo pitkäaikaishoidot ovat, ohjaaja vastasi: "Roger, tämä ei ole minun esitykseni. Minun osuuteni tässä oli puhua sinulle, [nähdäkseni], oletko kiinnostunut avustetusta kuolemasta."

 

Foley sanoo, ettei ollut koskaan kenenkään kanssa keskustellut oman elämänsä lopettamisesta ennen tuota kohtaamista.

 

Se tieto, että eettinen johtaja mainitsi, kuinka paljon kaikki maksaa, on välttämätöntä sen ymmärtämisessä, miksi Kanadan viranomaiset näyttävät nyt niin riivatuilta saamaan ihmiset tappamaan itsensä.

 

Maailman luetuin kirja, Raamattu, tekee selväksi että vain Kaikkivaltias Jumala saa toimia kuten kanadalaisviranomaiset nyt tekevät.

 

Maailmassa on siis uusia jumalia.

 

”Thou shalt not kill – älä tapa” (2 Moos. 20:13).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Antikristus nousemassa

Antikristus nousemassa

Antikristus nousemassa

 

Maailma on sekaisin.

 

Näemme Ukrainan ym. sodan melskettä ”livenä” ja kuulemme sanomia sodista (Matt. 24:6), kuten Kiinan ja Taiwanin jo lähes eskaloituneesta tilanteesta.

 

Australian pääministeri on kärähtänyt lapsikaupasta. Saksan liittokansleri on epäiltynä multimiljardiluokan veropetoksessa. USA on sisällissodan partaalla.

 

Eikä Suomessa mene sen kehuttavammin: tämän vuoden ensimmäisen 6 kuukauden aikana syntyi 10% vähemmän lapsia kuin samana ajanjaksona viime vuonna. Ja samalla vertailujaksolla nyt kuoli 11,4% enemmän suomalaisia! Ja samaan aikaan kun Suomi on tehnyt päätöksen digilompakon käyttöönotosta (Ilm. 13:16-18) – eli Suomi etunenässä kohden Kiinan mallin sosiaalista pisteytystä – niin on päätetty humanitaarisesta viisumista, jonka turvin Suomeen voi saapua kuka tahansa ilman henkilöllisyystodistusta. Myrskyjen laineita ei varmaankaan ainakaan rauhota hiljattainen pääministerin törttöily Kesärannassa jne.

 

Maailma siis suorastaan nyt huutaa ”pelastajaa”. Kirjassaan, ”Maailman Yhdentyminen” (v. 1994), Pekka Lahtinen kirjoittaa

 

”Tuo tuleva suuri maailmanjohtaja on kuitenkin antikristus, josta Raamattu käyttää myös nimityksiä laiton, kadotuksen lapsi ja peto. Monien Raamatun tuntijoiden mukaan hän astuu maailman näyttämölle vahvistamalla Lähi-idän maiden rauhansopimuksen seitsemäksi vuodeksi (Daniel 9:27 sanoo yksi vuosiviikko, joka tulee hebreankielisestä sanasta "Heptad" tarkoittaen seitsemää vuotta). On hyvin mielenkiintoista, että Henry Kissinger mainitsi 2.11.1988 "Jerusalem Post" -lehdessä mahdollisesta "5-10" tai "5-7 vuoden" rauhansopimuksesta Lähi-idässä Israelin ja arabivaltioiden välillä!

 

Antikristus nousee maailman näyttämölle suurena johtajana tuoden rauhan kaikkialle. Hän nousee Euroopan Unionin johtajaksi ja sen jälkeen koko maailman johtajaksi. Euroopan komission puheenjohtaja Jacques Delors odottaa jo miestä Euroopan johtoon. "Evening Standard, Palmerston North" -lehti kirjoitti 8.12.1993: "Delors avaa takaovea europresidentille. Ei ole syytä sivuuttaa hänen suunnitelmiaan vaaleilla valitusta Euroopan presidentistä, joka olisi suurempi arvoisempi kuin EY-jäsenvaltioiden pääministerit ja presidentit."

 

Ihmiset ottavat antikristuksen vastaan suurena pelastajana (Joh. 5:43). Juuri uusi maailmanjärjestys luo hänelle tien päästä maailman valtiaaksi. Uusi maailmanjärjestys ei ole vain päähänpisto, jonka hyväksi ihmiset uhraavat koko elämäntyönsä näkemättä kuitenkaan sen toteutumista. Kysymys on selvästi hengellinen. Sielunvihollinen saa ihmisen työskentelemään tuon mielettömältä näyttävän operaation hyväksi. Mukana on myös ihmisen luontainen himo rahaan. Kun rajat häviävät, voitot ja valta vain kasvavat. Kukaan ei välitä Jumalan sanoista: "Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat (Apt. 17:26)."

 

Raamatun mukaan antikristus tulee peruuttamaan solmimansa rauhansopimuksen kolmen ja puolen vuoden kuluttua, jonka jälkeen hän aiheuttaa kristittyjen ja juutalaisten vainoa ja sotia, joita maailma ei ole ennen kokenut. Tuota aikaa kutsutaan vaivanajaksi, jolloin on myös suuria luonnonmullistuksia ja nälänhätää. Jossain vaiheessa antikristus saa myös ihmiset ottamaan mikrosirun oikeaan käteen tai otsaan ostamista ja myymistä varten. Hänellä tulee olemaan yliluonnollisia kykyjä eksyttäen ihmiset. Hän tulee myös vaatimaan, että ihmiset palvovat häntä.

 

Monet uskovat, että antikristus on elossa tänään odottaen sopivaa hetkeä ilmestymiselleen. Sen tähden maailmassa on käynnissä voimakas kulissien takainen operaatio”.

 

Pekka kirjoitti tuon n. 30 vuotta sitten. Se näyttää olevan nyt toteutumassa.

 

”19 Sitten hän sanoi: "Katso, minä ilmoitan sinulle, mitä on tapahtuva viimeisenä vihan aikana; sillä lopun aikaa tämä tarkoittaa.

20 Kaksisarvinen oinas, jonka sinä näit, on: Meedian ja Persian kuninkaat.

21 Ja kauris on Jaavanin kuningas, ja suuri sarvi, joka sillä oli keskellä otsaa, on ensimmäinen kuningas.

22 Ja että se särkyi ja neljä nousi sen sijalle, se on: neljä valtakuntaa nousee siitä kansasta, ei kuitenkaan niin väkevää kuin hän.

23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.

24 Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.

25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

26 Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa."” (Dan. 8:19-24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

Rojut kehossamme

Rojut kehossamme

Rojut kehossamme

 

No pitipä sattua: Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla myönsi viime viikolla, että hänellä oli positiivinen Covid-testi huolimatta siitä, että hän (väitetysti) sai neljä annosta kokeellista rokotetta.

 

Hän ilmoitti myös olevansa "kiitollinen" saatuaan neljä Pfizer BioNTech -pistosta, vaikka se ei estänyt häntä saamasta virusdiagnoosia. 

 

Ja ai jaha ... näin useampaan kertaan käräjille jne ”päässeenä”, niin kohta ei enää pärjää mitenkään siellä: elektronisten aivoimplanttien avulla lakimiehet voisivat työskennellä tehokkaammin, skannata materiaalia nopeasti ja leikata kustannuksia tulevaisuudessa ...  

 

Kun taas WEF:n verkkosivuilla, lisättyä todellisuutta (AR) käsittelevän blogikirjoituksen mukaan, vanhempien tulisi nähdä mikrosirujen istuttaminen lapsiinsa "vakaana, rationaalisena" toimenpiteenä. 

 

Tuossa se Raamatun pedon merkin ”serkku” on vasta ja vielä TV- ohjelmassa; on vain ajan kysymys milloin ...

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuBill G rokottaa kyselemättä

Bill G rokottaa kyselemättä

Bill G rokottaa kyselemättä

 

Joukko Bill Gatesiin liittyviä tutkijoita on ilmoittanut kehittävänsä rokotteen, joka leviää "kuin virus", mikä tarkoittaa, että ihmiset "saavat" rokotteen kuten vilustumisen tai flunssan, ilman suostumusta rokotuksiin.

 

Samaa tekniikkaa muuten käytettiin, kun itsestään leviävät rokotteet kantoivat kahta erittäin tappavaa tartuntatautia Euroopan kanipopulaatioihin (myksoomavirus ja kanin verenvuototautivirus). Vuonna 2001 espanjalaiset tutkijat testasivat rokotetta luonnonvaraisessa kaniinipopulaatiossa, joka asuu Isla del Airella, pienellä espanjalaisella saarella aivan Menorcan tuntumassa. Rokote levisi yli puoleen saaren 300 kanista, ja kokeen katsottiin onnistuneen. 

 

Mutta kuinkas Pili onnistui aiemmassa rokote- suurhankkeessaan? Helmikuun 2020 alussahan hän oli kokouksessa, jossa hänen säätiönsä asiantuntijat sanoivat, että oli matkustettu liian paljon ilman COVID:in diagnosointia sen hillitsemiseksi. Gates sanoi: "Silloin emme oikein ymmärtäneet, että kuolleisuusaste, tiedätkö, emme ymmärtäneet, että se on melko alhainen kuolleisuus. Ja se on pääasiassa vanhusten sairaus, samanlainen kuin flunssa, vaikkakin hieman erilainen kuin se." 

 

Huomasitteko että hän olisi mitenkään pahoitellut toistakin pientä erehdystään?: kuten aiemmin kirjoitin, Gates toivioajatteli ”vain” 700 000 koronarokotusuhria:

 

"Meillä on ... tiedätte ... yksi kymmenestä tuhannesta ... ah ... sivuvaikutuksia. Se on ... tiedät ... paljon enemmän. Seitsemänsataa tuhatta ... ah ... tiedät ... ihmisiä, jotka kärsivät siitä. Joten, todella ymmärrät turvallisuuden jättimäisessä mittakaavassa kaikilla ikäryhmillä - tiedät – raskaana olevat, miehet, naiset, aliravitut ja niitä joilla olemassa olevat sairaudet. Se on erittäin, erittäin vaikea, ja se todellinen päätös - OK, mennään ja annetaan tämä rokote koko maailmalle ...… ah ... hallitusten on oltava mukana, koska ennen sitä tarvitaan jonkin verran riskinottoa ja korvausasioita… ah ... voidaan päättää edetä."

 

Hän siis odotteli 700 000 uhria. Hän kutsui seurauksia - kuolemaa tai pysyvää vammaisuutta - "sivuvaikutuksiksi".

 

Outo on maailmamme: itse itsensä valinneet ”keisarit” tappavat kansaa niin talossa kuin puutarhassakin ... Onneksi on sentään vielä pieniä valonpilkahduksiakin:

 

Hiljattain VAALEILLA valittu presidentti Rodrigo Chaves on julistanut, että: "Costa Rican ihmiset eivät ole karjaa, jota piestään kepillä hakemaan rokote."

 

Chaves ilmoitti historiallisessa lehdistötilaisuudessa poistavansa maan rokotusvaatimukset.

 

Puhuessaan terveysministerinsä Joselyn Chacónin kanssa Chaves sanoi, että rokotteet eivät ole enää pakollisia; kaikki toimet, joihin ryhdytään niitä kohtaan, jotka eivät halua rokottaa itseään, ovat lain vastaisia. Chaves vaati myös työpaikkansa menettäneiden rokottamattomien työntekijöiden palauttamista ja ilmoitti käynnistävänsä tutkimuksen rokotesopimuksista, jotka edellinen hallitus allekirjoitti Pfizer-BioNTechin kanssa.

 

Chacón väitti myös: "Voimme päätyä vankilaan", jos paljastamme yksityiskohdat entisen hallituksen sopimuksesta Pfizerin kanssa. 

 

“Sinä hukutat valheen puhujat; murhamiehet ja viekkaat ovat Herralle kauhistus.” (Psalmi 5:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Mielipuolen päiväkirja

Mielipuolen päiväkirja

Mielipuolen päiväkirja

 

Maailman talousfoorumin (WEF) neuvonantaja Yuval Noah Hararin mukaan "tavalliset ihmiset" ovat oikeassa pelätessään tulevaisuutta, jossa heidät "tehdään tarpeettomiksi". Harari sanoi: "Emme vain tarvitse suurta enemmistöä väestöstä "2000-luvun alussa nykytekniikan ansiosta."

 

Hararin poikkeukselliset kommentit esitettiin TED:n johtajan Chris Andersonin haastattelussa, joka julkaistiin tiistaina, ja ne ovat tähän mennessä vahvin varoitus siitä, että Klaus Schwabin WEF aikoo depopuloida maailmaa.

 

WEF:n neuvonantaja arvioi, että "tavallisten ihmisten" keskuudessa laajalle levinnyt ahdistus johtuu ”jälkeen jäämisen” pelosta "älykkäiden ihmisten" johtamassa tulevaisuudessa. Tällaiset pelot ovat Hararin mukaan perusteltuja. 

 

”Monet ihmiset kokevat jäävänsä syrjään ja tarinan ulkopuolelle, vaikka heidän aineelliset olonsa ovat vielä suhteellisen hyvät. 1900-luvulla kaikille tarinoille - liberaaleille, fasisteille, kommunisteille - oli yhteistä, että tarinan suuret sankarit olivat tavalliset ihmiset, eivät välttämättä kaikki ihmiset, mutta jos eläisit vaikkapa Neuvostoliitossa 1930-luvulla, niin elämä oli hyvin synkkää, mutta kun katsoit seinillä olevia propagandajulisteita, jotka kuvasivat loistavaa tulevaisuutta, olit siellä. Katsoitte julisteita, joissa terästyöläisiä ja maanviljelijöitä esitettiin sankariasennoissa, ja oli selvää, että tämä on tulevaisuus.

 

Nyt kun ihmiset katsovat julisteita seinillä tai kuuntelevat TED-puheita, he kuulevat paljon näitä suuria ideoita ja suuria sanoja koneoppimisesta ja geenitekniikasta, lohkoketjusta ja globalisaatiosta, mutta niitä ei näy. He eivät ole enää osa tulevaisuuden tarinaa, ja mielestäni – tämä on jälleen hypoteesi – jos yritän ymmärtää ihmisten syvää kaunaa monissa paikoissa ympäri maailmaa ja yhdistää siihen osana sitä, mitä voisi olla, kun ollaan menossa sinne, ihmiset ymmärtävät – ja he ovat oikeassa ajatellessaan sitä – että ”tulevaisuus ei tarvitse minua”. Teillä on kaikki nämä älykkäät ihmiset Kaliforniassa, New Yorkissa ja Pekingissä, ja he suunnittelevat tätä hämmästyttävää tulevaisuutta tekoälyn ja biotekniikan, globaalien yhteyksien ja minkä tahansa avulla, eivätkä he tarvitse minua. Ehkä jos he ovat mukavia, he heittävät minulle murusia kuten yleisen perustulon, mutta on paljon pahempaa henkisesti tuntea olevansa hyödytön kuin tuntea itsensä hyväksikäytetyksi.”

 

Harari asetti vastakkain 1900-luvun ja 21. vuosisadan samalla kun ennusti nykyisen vuosisadan olevan se mistä puhuu ja tulevien talouksien asteittain vähenevän ihmisten tarpeen. Hän sanoi:

 

”Jos palaat takaisin 1900-luvun puoliväliin – ja sillä ei ole väliä, oletko Yhdysvalloissa Rooseveltin kanssa, oletko Saksassa Hitlerin kanssa tai jopa Neuvostoliitossa Stalinin kanssa – ja ajattelet tulevaisuuden rakentamista, niin rakennusmateriaalisi ovat ne miljoonat ihmiset, jotka työskentelevät ahkerasti tehtaissa, maatiloilla, sotilaina. Tarvitset niitä. Sinulla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta ilman niitä.

 

Nyt, eteenpäin 2000-luvun alkuun, jolloin emme vain tarvitse suurta enemmistöä väestöstä", WEF:n neuvonantaja päätteli, "koska tulevaisuus on yhä kehittyneemmän teknologian, kuten tekoälyn [ja] biotekniikan, niin suurin osa ihmisistä ei anna siihen mitään, paitsi ehkä heidän datansa, ja mitä tahansa ihmiset vielä tekevätkin, mikä on hyödyllistä, nämä tekniikat tekevät massat yhä enemmän tarpeettomiksi ja mahdollistavat ihmisten korvaamisen.”

 

”Mieltä vailla on, joka lähimmäistänsä halveksii, mutta ymmärtäväinen mies on vaiti.” (Sananl. 11:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu