Ylikuolleisuus (?)

 

Viime vuonna tri Vladimir Zelenko kertoi haastattelijalle, että "korkean tason tiedustelupalveluhenkilö" oli kertonut hänelle, että hän oli "numero 2" "Big Pharman salamurhattavien luettelossa". Zelenkohan oli kehittänyt toimivan lääkityksen koronaan.

 

”Maailman pitäisi tietää, kuinka tärkeitä meistä on tullut, että meistä on tullut uhka lääketeollisuudelle. En ole huolissani näistä asioista, koska Jumalalla on monia tapoja viedä minut pois tästä maailmasta."

 

Zelenko kertoi haastattelijalle, ettei hän pelkää kuolemaa. Hän oli kiinnostunut vain tekemään elämästä "parempaa ihmiskunnalle".

 

Nyt Zelenko, 49v, on kuollut.

 

... ja moni muu: ensin vakuutusyhtiö OneAmerican toimitusjohtaja Scott Davison paljasti tammikuussa, että 18–64-vuotiaiden kuolemien määrä kasvoi 40 prosenttia:

 

"Näemme tällä hetkellä korkeimman kuolleisuuden tämän liiketoiminnan historiassa – ei vain OneAmericassa. Tiedot ovat johdonmukaisia jokaisen toimijan osalta."

 

Ja nyt puhuu Amerikan viidenneksi suurimman henkivakuutusyhtiön, Lincoln Nationalin, toimitusjohtaja, joka vahvistaa 40 prosentin nousun kaikessa kuolleisuudessa.

 

Nämä ovat ”kerran biljoonassa vuodessa” -tyyppisiä tapahtumia. Voit lisätä vertailtavaksi kuolleisuuden ensimmäisen ja toisen maailmansodan ajalta, mutta siltikään ei saada tällaista lisääntymistä. Tämä on hämmästyttävää. 

 

”Ja Jeesus itki.” (Joh. 11:35)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu