YK:n Agenda 21

 

Olipas valaiseva video: lyhyessä pätkässä miellyttävä naisääni kertoo, kuinka vuonna 1992 kokoontui 179 maata YK:n istuntoon päättämään kaikkien meidän tulevaisuudesta. Ja tuon koalition voimasta olemme sitten saaneet jo yhden näytteen: koko maailman karantenisointi – kuin yhdestä tuumasta ...

 

Valoisa tulevaisuus? Ehkä joillekin joilla on ns. pinkka kunnossa – ja keskivertoa huomattavasti älykkäämpinä omaavat myös sen kolmannen kovan: valtaisan halun hallita muita.

 

Eli: meidän muiden tulevaisuus tällä 21. vuosisadalla tarkoittaa sitä, että kaiken maan, veden, ruoan jne omistus siirretään tempulla jos toisella meiltä pois – ja meidät landelaiset vieläpä siirretään kaikkien muidenkin ”sillien” kanssa samoihin purkkeihin: maaseutu tyhjäksi, kansa ghettoihin.

 

Arvaapas mitä? Nyt löytyi siis se ensimmäinen järkevä syy tälle hässäkälle nimeltä koronavouhotus: jotain tarpeeksi suurta, levinnyttä ja pelottavaa – jota Troijan hevosta sitten käyttää tämän suunnitellun hyökkäyksen toteuttamisessa.

 

Elämme siis vuotta 2020. Artikkelin pääkuvan tarina on varsin mielenkiintoinen. Tämä Deagel.com kertoo, että tänään USA on mahtivalta: vuoden 2017 luvut osoittavat, että porukkaa 327 miljoonaa, bruttokansantuote 19 biljoonaa dollaria ja sotilasbudjetti 637 miljardia.

 

Mutta sitten menee oudoksi: vuoden 2017 koko maailman populaksi kerrotaan 7,4 miljardia. Se meni oikein. Mutta katsotaanpas sitten sivuston ”ennustetta” vuodelle 2025 – eli viiden vuoden päähän ...

 

Maailmassa olisikin enää vain 6,9 miljardia ihmistä (?!). Eli: väestönkasvu ei pelkästään olisi pysähtynyt – senhän piti tuolloin olla melkein 8 miljardia - vaan tuon tulematta jääneen puolen miljardin lisäksi on toinen reilu puoli miljardia poissa muonakunnasta!

 

Suomessahan on nykyään 5,513 miljoonaa, jonka ”tätä vauhtia” pitäisi olla 5,535 vuonna 2025. Mitä vielä: Deagel kertoo että meitä ei olisikaan enää kuin 5,268 miljoonaa.

 

Ruotsille ”käy” vielä huonommin: lähes kolme miljoonaa sierainparia on siellä vähemmän, viiden vuoden päästä.

 

Mutta mitäs nyt: onko USA:ssa tiedossa varsinaiset monttubileet, kuten nuoriso asian ilmaisee: jenkkejä pitäisi olla ”terveen ennusteen” mukaan 335,85 miljoonaa vuonna 2025 – eli noin 12 miljoonaa tämänpäiväistä enemmän. Pidäpä hatustasi kiinni: Deagel kertoo että heitä on tuolloin enää SATA miljoonaa, heidän bruttokansantuotteensa enää vain 2,4 biljoonaa dollaria ja sotilasbudjettikin enää vaivaiset 32 miljardia ... 

 

Niinpä. On tulossa joko:

 

1.      Koronan tms hurja, paikallinen pahentuminen

2.      Syntyvyyden jälkeisen säätelyn voimakas lisääminen nykyisen edeltävän säätelyn (abortit jne) lisäksi

3.      Black Lives Matter– tms hankkeet johtavat USA:n täydelliseen kaaokseen ja/tai sisällissotaan (vrt. muun maailman ”rauha”) – nythän ne jo vaativat Teksasista, kokonaisuudessaan, tummaihoisten omaa maata 

 

Just joo. YK on nyt siis se todellinen maailmanvalta nr:o 1 ja USA joutaa jo mennä. Tätä ilosanomaahan Paavikin jo julisti - ja joku toinenkin hyväosainen ...  Niin, globaali hallinto ja massarokotukset - siinäpä vasta dynaaminen duo.

 

”Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.” (Ilm. 13:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

RFB