Wal-Martit keskitysleireiksi (?)

 

En tiedä oliko elokuvantekijä Jordan Peelen ajatus antaa vakava message vai mitä ... mutta hänen kaksi viimeisintä dystopiateostaan ovat nimeltään ”Get Out” ja sen jälkeen tullut ”Us”.

 

... pakene USA:sta ...

 

No, antoi tai ei, niin paljon on taas ”päällä” siellä päin. Artikkeleissani ”Joko se hävitys alkaa?” ja ”Hävitys on jo alkanut” kerroin, kuinka jostain syystä Wal-Mart- ostoskeskuksia ja niiden fasiliteetteja on alettu sulkea valtoimenaan. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niille edelleen tehtäisi jotain – toisin sanoen, niitä on alettu muuttaa muihin tarkoituksiin.

 

Nyt, Walmart on sulkenut taas yli 50 keskustaan ennen hurrikaani Doriania – ja lisää olisi kuulemma tulossa, Floridan ja Georgian osalta.

 

Ja eipä jää pelkästään pääbrandiin tämä klousaaminen, sillä Sam’s Club, mikä on Wal-Martin divisioona, ilmoitti tammikuussa 2018 että sulkee putkessa 63 lokaatiota.

 

Hurrikaani Harveyn aikaan (kohdassa 3:40) TV- toimittaja haastatteli katastrofin uhria. Läpimärkä mies kertoi, miten viranomaiset rahtasivat porukkaa johonkin – ja sitkeän huhun mukaan henki lähtee siellä ...  Kohdassa 4:11 alkaen kerrotaan sitten ABC:n filmillä, että Walmarteihin mennään koulubusseilla ja helikoptereillakin. Tuossa ihan armeijan ”ennustava” doku näistäkin, tulevista ”pelastuskeskuksista”, eli sivulla 75 nuo kopteritkin. 

 

Ja taas kerran, TV:n suosikkisarjat ovat jo nämäkin ”ennustaneet edeltä”. Sarjan ”Jericho” kaudella 1, osa 8, ”Rogue River” esitti, kuinka elektromagneettisen pulssin jälkeen Kansasissa FEMA otti käyttöön näitä keskitysleirejä. Ja kappas vaan, sotajeepit oli kuvassa Walmartin pihassa. SWAT- teamit, hallituksen alihankitut joukot touhusivat aivan samaa kuin tekivät Irakissa ja New Orleansissa (jossa siis hurrikaani Katrinan aikaan porukkaa lähti leireille, eikä koskaan palannut). National guardin kaveri kertoi tuossa sarjan episodissa, että Fema kokosi porukat Walmartin alueelle telttakylään jne.

 

Tottakai kaikelle löytyy sitten tarvittaessa valmis oikeutus – tällä kertaa FBI:n dokumentti vuodelta -85, nimellä projekti 908. Tehdään siis keskitysleirien verkko läpi USA:n, jos ”jotain sattuisi”. Tai laitetaan sattumaan – sillä ko. listalla tärkeimpinä sattumuksista ovat ”luonnonmullistukset”. Doku myös listasi halutun tyyppisiä alueita joita käytettäisiin: teollisuusalueita, hyljättyjä fasiliteetteja jne – kunhan raiteet veisi perille. Ja oletettiin että tuolloin ns. viralliset viranomaispisteet olisi jo joko tuhottu tai tuhoutuneet.

 

Ja mukana tietysti isot yritykset kuten Pepsi ja Kelloggs. Kas kun Kelloggsilla on jopa YK:n miehistöajoneuvoja halleissansa jo valmiina USA:ssa (?!). Plus näiden lisäksi julkisuuden henkilöitä, jotka omistavat valtavia maa-alueita – joita USA:n hallinto on jo vuokrannut heiltä (miksi?), ja kustannukset kymmenissä miljoonissa. Onko tässä nyt siis alkamassa se, mistä Paavi Fransiskus kertoi italialaiselle La Repubblica- sanomalehdelle: että USA:lla “on vääristynyt visio maailmasta” ja amerikkalaisia täytyy johtaa maailmanhallituksella, niin pian kuin mahdollista, “ihan heidän omaksi parhaakseen.”

 

Tästähän ei enää sitten puutu muuta kuin opposition hiljentäminen, mutta tietysti varta vasten hankittujen lakien ym säädöksien pohjalla. FBI:n ko. dokun mukaan minäkin olen selvästi ”terroristiuhka”, koska edes ajattelen tms tutkin juttuja kuten Pizzagate, Sandy Hook jne. Raportin mukaan minä todennäköisesti syyllistyn sitten lopulta terroritekoonkin. 

 

No niin. On se tietysti tärkeää että eliitti saa rauhassa jatkaa pedofiliaansa sekä ihmissyöntiään. Mutta rajansa kaikella: tätä ja tällaisia juttuja ei saisi kirjoittaa. Jatketaan unia.

 

”Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä” (Hes. 33:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu