Viruksia tekemässä

 

Joe Bidenin nimittämä CDC:n johtaja Rochelle Walensky pakotettiin myöntämään, että on olemassa "mahdollisuus", että COVID-19-virus on vuotanut Wuhanin laboratoriosta. Ja koska tuli pakon kautta, seuraava aiheellinen kysymys kuuluu, oliko hanke yksin kiinalaisten. 

 

Ja mitkäpä ovat seuraukset:

 

-         Verrokkina: joka vuosi yli 165 miljoonaa amerikkalaista saa influenssarokotuksen. Vuonna 2017 influenssarokotusten jälkeen ilmoitettiin 85 kuolemantapausta; 119 kuolemantapausta vuonna 2018; ja 203 kuolemaa vuonna 2019

-         Joulukuun puolivälistä 2020 lähtien 23. huhtikuuta 2021 asti, jolloin 95–100 miljoonaa amerikkalaista oli saanut COVID-19-rokotuksensa, COVID-rokotuksen jälkeen ilmoitettiin 3544 raportoitua kuolemaa, eli noin 30 päivässä

-         Vain neljässä kuukaudessa COVID-19-rokotteet ovat tappaneet enemmän ihmisiä kuin kaikki saatavilla olevat rokotteet yhteensä vuoden 1997 puolivälistä vuoden 2013 loppuun = 15,5 vuoden ajanjaksolla

-         23. huhtikuuta 2021 lähtien VAERS oli saanut 12 618 ilmoitusta vakavista haittatapahtumista. Kaikkiaan haittatapahtumia oli jätetty 118902

 

Euroopan unionissa EudraVigilance-järjestelmä oli 17. huhtikuuta 2021 mennessä saanut 330 218 loukkaantumisraporttia rokotuksen jälkeen yhdellä neljästä saatavilla olevasta COVID-rokotteesta, mukaan lukien 7766 kuolemaa.

 

Itse asiassa olisi paljon tärkeämpää tietää mainitsemieni lukujen todellinen kattavuus: Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön tutkimuksen mukaan VAERS- raportointijärjestelmä saa kiinni vain YHDEN prosentin rokotusvammoista (lähteet 3 ja 4) lähinnä siksi, että kyseessä on passiivinen järjestelmä ja ilmoitukset tehdään vapaaehtoisesti.

 

Monet amerikkalaiset eivät edes tiedä, että järjestelmä on olemassa tai että he voivat tehdä ilmoituksen, ja useimmat lääkärit eivät jätä ilmoituksia, kun vammat saatetaan heidän tietoonsa, koska lääketieteellinen järjestelmä ei palkitse tällaista ”huolellisuutta”. BMJ:ssä vuonna 2005 tehdyn tutkimuksen mukaan korkeintaan 10% rokotteen haittavaikutuksista on koskaan ilmoitettu VAERS:lle (lähde 5).

 

Todellisuus voi siis hyvinkin olla 126 000 - 1,2 miljoonaa vakavaa sivuvaikutusta ja 35 440 - 354 400 koronarokotteeseen liittyvää kuolemaa, pelkästään USA:ssa.

 

”Joku” kuitenkin tietää jotain: Japani näet ei ota vastaan Covid-19-injektion saaneiden verenluovutuksia. 

 

Voisiko moisen blokkauksen syynä olla vastaavat tiedot kuin tässä tutkimuksessa: ”2. Rokotteiden levittyminen:

Internetissä on kohistu siitä mahdollisuudesta, että rokotettu ihminen aiheuttaisi sairauksia rokottamattomilla ihmisillä näiden välittömässä läheisyydessä. Vaikka tämä saattaa tuntua vaikealta uskoa, on olemassa uskottava prosessi, jolla se voi tapahtua: vapauttamalla eksosomeja pernan dendriittisoluista, jotka sisältävät väärin taittuneita piikkiproteiineja, kompleksina muiden prionin kanssa rekonstruoitujen proteiinien kanssa. Nämä eksosomit voivat matkustaa kaukaisiinkin paikkoihin. Ei ole mahdotonta kuvitella, että lähellä oleva henkilö päästää niitä keuhkoistaan ja toinen hengittää ne sisään. Solunulkoisia rakkuloita, mukaan lukien eksosomit, on havaittu ysköksestä, limasta, epiteelin vuorausnesteestä ja bronhoalveolaarisesta huuhtelunesteestä hengityselinten sairauksien yhteydessä (Lucchetti et al., 2021)."

 

"Amerikan etulinjan lääkärit (AFLDS) jätti tänään Yhdysvaltain käräjäoikeuden Alabaman pohjoispiirille pyynnön väliaikaisesta rajoittamismääräyksestä hätäkäyttölupaa (EUA) vastaan, joka sallii COVID-19-rokotteiden käytön alle 16-vuotiailla lapsilla, ja että EUA:n laajentamista alle 16-vuotiaille lapsille ei myönnettäisi ennen näiden kysymysten ratkaisemista oikeudenkäynnissä", järjestön verkkosivusto ilmoitti viime torstaina.

 

AFLDS: n perustaja Simone Gold totesi: "Me lääkärit kannatamme rokotteita, mutta tämä ei ole rokote. Tämä on kokeellinen biologinen vaikuttaja, jonka haitat on dokumentoitu hyvin (vaikkakin tukahdutettu ja sensuroitu) ja ne kasvavat nopeasti, emmekä tue Amerikan lasten käyttöä koekaniineina." 

 

Muista siis ainakin tämä: koronarokotteet ovat kokeellisia - ja ko. tohtorit siis hakevat estoa sille että koetta ulotetaan jo lapsiinkin.

"Vaadimme, että EUA:sta (hätätilaluvasta, joka ei siis ole varsinainen lupa) luovutaan ennenaikaisesti; todellakin jo ennen kokeiden päättymistä - 31. lokakuuta 2022 Modernalle ja 27. huhtikuuta 2023 Pfizerille. Olemme järkyttyneitä pelkästään jo siitä että tästä pitää keskustella, emmekä ole hiljaa, kun amerikkalaisia käytetään koekaniineina viruksen takia, josta eloonjäämismahdollisuudet ovat maailmanlaajuisesti 99,8% ja alle 70-vuotiaiden 99,97%", sanoo Gold.

 

... Se ei ole "parannuskeino", jos ihmiset kuolevat. Se ei ole "tietoa", jos haittavaikutuksia ja kuolemia sensuroidaan / ei sisällytetä. Se ei ole "tutkimusta", jos he poistavat vastakkaisia tietoja. Se ei ole "tiedettä", ellei sitä saa kyseenalaistaa...

 

Tulee väistämättä mieleen laulavan talonmiehen sanat: ”Armotonta menoa” ...

 

”Armelias mies tekee hyvää itsellensä, mutta armoton syöksee onnettomuuteen oman lihansa” (Sananl. 11:17)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu