Verkko kiristyy

 

CNN:n ”OutFront’issa” USA:n entinen terveys- ja henkilöstösihteeri Kathleen Sebelius esitti, mitä hänen mielestään pitäisi tapahtua niille, jotka pidättäytyvät kokeellisesta COVID-19-rokotteesta. Lyhyesti sanottuna tämä Obamacaren kannattaja esittää, että amerikkalaiset, jotka eivät ole ottaneet yhtä COVID-19-rokotteista, eivät saisi mennä töihin tai saada olla lasten kanssa tekemisissä, eikä pitäisi myöskään antaa heidän matkustaa vapaasti. 

 

Ranskan BFM TV:n talouskommentaattori Emmanuel Lechypre: ”Teen kaiken tehdäkseni [rokottamattomista] sosiaalisesti syrjäytyneitä [...] Voimme nähdä, että ihmisten vakuuttaminen ei ole tarpeeksi [...] rokotamme [heidät] väkisin!”. RMC: n lähetyksessä hän veti överiksi ja julisti, että rokottamattomat ihmiset olisi "vedettävä hampaillamme ja käsiraudoissa ja rokotettava heidät väkisin". 

 

Vielä Kamalampaa: "Rokotuksien ottaminen on olennainen osa Raamatun käskyä rakastaa lähimmäistään". Kamala Harrisin mielestä kirkkojen pitääkin olla piikityskeskuksia, koska ne ovat Jumalan ylistämisen lisäksi parantumisen paikkoja ... 

 

Skotlannin kansanterveys on paljastanut, että 5522 ihmistä on kuollut 28 päivän kuluessa Covid-19-rokotteen saamisesta viimeisten kuuden kuukauden aikana pelkästään Skotlannissa. 

 

Kanadalainen tri. Hoffe toteaa, että veritulpat, joiden on valtamediassa kerrottu olevan "harvinaisia", ovat kaikkea muuta kuin harvinaisia, perustuen hänen omiin testeihinsä omille potilailleen, jotka olivat äskettäin saaneet yhden näistä rokotteista. Käyttäen tätä testiä omien potilaidensa kanssa, tri. Hoffe väittää löytäneensä todisteita pienistä verihyytymistä 62%:lla potilaistaan, joille on injektoitu mRNA- piikki. 

 

Asianajaja Thomas Renz kertoo: USA:ssa vähintään 45 000 kuolemaa koronapiikistä – teki oikeuskanteen liittovaltion tuomioistuimeen. 

 

Eipä siksi ihme että ranskalaiset ovat joukoin kadulla: uuden lakiehdotuksen mukaan ranskalaiset, jotka osallistuvat normaaliin päivittäiseen toimintaan ilman COVID-passia, joutuvat vankilaan 6 kuukaudeksi ja max 10 000€ sakko, kun taas yritysten omistajille, jotka eivät tarkista noiden henkilöiden tilannetta (esmes ravintoloitsija), kohdistuu yhden vuoden vankeusrangaistus ja 45 000 euron sakko. 

 

Juuri mietinkin, miten Bill G on ollut niin hiljakseen viime aikoina: globalistimiljardöörit Bill Gates ja George Soros ovat juuri yhdistäneet voimansa dominoimaan ja hyötymään Covid-19-teollisuudesta. 

 

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua” (Psalmi 50:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu