Vanne päässä

 

Vastauksena Freedom of Information Act- pyyntöön, joka koski Antifaa ja valkoisten ylivallan kannattajia, toimittaja Curtis Waltmanille lähetti USA:n hallinto sähköpostilla tiedoston nimeltä "EM effects on human body.zip". Tiedosto sisälsi useita kuvia, joissa oli tietoa psykoelektronisista aseista.

 

Ensimmäinen kuva on kaavio ihmiskehosta, johon nämä aseet käyttävät sähkömagnetismia, hyökätäkseen mieleen ja kehoon. Toimet sisältävät "pakotetun muistin tyhjennyksen", "hallitut unet" ja "mikroaaltokuulon".

 

Kaavio näyttää "psykoelektroniset" aseet, jotka näyttävät käyttävän sähkömagnetismia luodakseen monenlaisia ​​vaikutuksia ihmiseen, mukaan lukien mielen lukeminen tai kirjoittaminen, voimakkaan kivun aiheuttaminen, "rigor mortista", pakotettua orgasmia ja jostain syystä paljon kutinaa.

 

Psykoelektronisten aseiden vaikutuksia ovat mm.:


Pakotettu muistin tyhjennys

Indusoitunut kuulo

Voimakas kutina silmäluomien sisällä

Sukuelinten kutina

Pakotettu orgasmi

Hallittuja unia

Ajatuksien lukeminen

Käsien manipulointi

jne

 

Toinen kuva, joka lähetettiin vahingossa sähköpostitse Curtis Waltmanille, on kaavio, joka näyttää eri tapoja, joilla asejärjestelmää voidaan käyttää.

 

Näyttää siltä, ​​​​että asejärjestelmää voidaan käyttää naapurikodista käsin pienestä laitteesta, yläpuolella lentävästä helikopterista, kadulle pysäköidystä kuorma-autosta ja jopa antennitornista suoraan aivoihin (5G-internet tornit - anybody?).

 

Lisäksi paljastetaan eri sovelluksissa käytettyjä taajuuksia.

 

Kolmas kuva selittää sähköisen signaalin - ihmisaivojen tuottamien erillisten aivoaaltojen eri taajuusalueet. Mitkä ovat Delta, Theta, Alfa, Beta, Gamma ja Mu.

 

Siitä huolimatta…

 

Näiden tietueiden olemassaoloa ei pitäisi nähdä todisteena siitä, että DHS:llä on hallussaan nämä laitteet tai edes siitä, että tällaisia ​​laitteita todella on olemassa. Mutta on äärimmäisen outoa, että hallituksella on tietokoneelle tallennettuna niin yksityiskohtaisia ​​tietoja ulkopuolisesta henkilöstä, jolla on pääsy turvaluokiteltuihin asiakirjoihin. Kuten sen pitäisi tapahtua, jotta tämä tiedosto vahingossa lähetettäisiin sähköpostitse Waltmanille!

 

Mitä nämä oudot asiakirjat ovat? Ovatko ne oikeita aseita?

 

On mahdollista, että ne ovat todellisia ja hallituksen käytössä. Muista, että 1960-luvulla CIA loi kauko-ohjattuja koiria. 

 

Ja jos olet kuullut Havannan oireyhtymästä, osa oireista saattaa kuulostaa tutulta.

 

... ja miksikö näistä innostuin nyt kirjoittamaan? No, minä asun metsän keskellä kaukana torneista. Nk. luonnon säteily kotipaikassani on ainoa ”häiriö” – etkä sitä voi tuntea.

 

Mutta kuten pikku tyttömme oirehti joka kerta, kun tanssitunnille matkalla lähestyttiin säteilylähdettä, niin niin näyttää nyt tapahtuvan meille vanhemmillekin – joka kerta kun näitä torneja tms. kattolaatikoita on lähellä.

 

Hätäinen sanoisi, että luulottelua. Vastaan näin: aivan vieraassa ympäristössä ensin tuntuu se ”vanne” päässä tai vatsan seudulla. Siitä tiedät tarkkailla paikkaa. Ja, voila’, kappas tuollahan on torni...

 

Voi kun toivoisin että kaikki olisikin vain luulottelua.

 

”ja minä näin yksinkertaisten joukossa, havaitsin poikain seassa nuorukaisen, joka oli mieltä vailla” (Sananl. 7:7)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu