Vanhuksia ei ”uusi normaali” kaipaa

 

Aamun teksti-TV kertoi: ”THL: Vanhusten hoitajamäärät alitetaan: Vanhuspalveluissa ei täytetä  edelleenkään lain velvoittamaa ympärivuorokautisen hoidon henkilöstömitoitusta, ja ensi vuonna  voimaan tulevan uuden mitoituksen alittaa tällä hetkellä noin 40 prosenttia yksiköistä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) selvityksen mukaan toukokuussa vanhuspalvelujen lakisääteisen mitoituksen alitti 10 prosenttia ympärivuorokautisen hoidon yksiköistä. Ympärivuorokautisen hoidon yksiköistä 158 alitti lakisääteisen mitoituksen, joka oli 0,55 työntekijää asiakasta kohti.”

 

Entäs kohtapuolin ... Isossa -Britanniassa hoitotyöntekijät ovat irtisanoutuneet massiivisesti ja aiheuttaneet valtavaa henkilöstöpulaa sen jälkeen, kun heitä on kehotettu rokottautumaan covid -tautia vastaan - tai menettämään työpaikkansa. 

 

Eli: ala ei houkuta, palkoissa varmaankin toivomisen varaa työhön nähden ... ja sitten nämä henkilöön kohdistuvat pakotteet työntekijöillä. Kohta voi olla vanhuksilla yksinäistä.

 

Sillä Kreikka otti jo seuraavan askeleen: Kreikan terveysministeriö on paljastanut, että 5895 sairaalatyöntekijää, jotka eivät olleet täysin rokotettuja tai kieltäytyivät ottamasta covid -rokotusta, on väliaikaisesti hyllytetty töistään. Jolleivät määräaikaan menessä rokota itseään, erottaminen on pysyvä. 

 

Voi voi ... tiedätkö, Britanniassa elinikä-odotus on 81 vuotta. Se tarkoittaa sitä, että kaikki sairaudetkin mukaanlukien normaalisti eletään tuon ikäiseksi. Mikä hämmästyttävää, niin koronaan kuolleiden keski-ikä on 82 vuotta! Toisin sanoen, koronatauti niittää vanhukset pois. 

 

... ja edellämainitut toimenpiteet sitten loputkin heistä ... sillä mihinkään vanhaan normaaliin EI palata, sanoo eliitti. Tällaista naisten hakkaamista - kun rokotepassi puuttuu - se nyt sitten esimerkiksi Ranskassa tästedes on. Ja Australian osavaltion pääministeri julistaa nyt, että kaikki rokottamattomat kansalaiset jäävät pois yhteiskunnasta: pääsy kaikkeen vain rokotetuille - rokotuksia ilman jäävät ”lukitaan ulos”. 

 

Eli, uutta päin vaan: Briteissä Deltan takia sairaalaan joutuneista juuri k-rokotettujen mahdollisuus kuolla on kolme kertaa suurempi kuin rokottamattomien, kertoo tilasto. 

 

”Poissa ovat vanhukset porteista, nuorukaiset kielisoittimiensa äärestä” (Valit. 5:14)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu