Valhe – Emävalhe – Koronauutinen

 

Kysyy – kieltämättä - medialukutaitoa osata päätellä mikä on totta koronatiedottamisessa, ja mikä taas aivan hihavakiota.

 

Huhtikuun alussa USA:n koronalääkäri nro 1, Anthony Fauci, kertoi, että aiemmat ennusteet 100 000 - 240 000:n ihmisen koronaviruskuolemista olivat todennäköisesti yliarvioitu.

 

Nyt kun Bill Gateskin hieman pettyneenä kertoilee, että luvut jäivät odotettua pienemmiksi – ja että kesän loma- ym tauko antaa meille lisäetua (vaikkakin syksyllä sitten taas tapahtuisi (?) – alkaen kohdasta 3:00  ) – niin se varsinaisten koronakuolemien kokonaisluku on ilmeisesti kuitenkin paljon pienempi kuin mitä virallisesti luetteloidaan (vrt. George Floyd on Alex Jonesin mukaan myös ko. listalla) ... ja videolla Billin pokka taas kerran pettää pahasti: aina kun kuolemista puhutaan, Gatesia alkaa hekotuttaa.

 

Ai miksikö? No siksi että koronakuolemiksi luokitellaan paljon sellaistakin joka ei ole varsinaista koronakuolemaa. Ja Suomenkin Poliisi tutkii parhaillaan – kuten Ranskassakin tehdään, onko vanhushoidossa todella tehty rikoksia, edistämällä koronaa tieten tahtoen – kuten USA:ssa tehtiin – ja Skotlannissa vieläpä kehuskeltiin asialla. 

 

Mutta aivan omassa sarjassa arvioita menee tämä presidenttiehdokas Joe Biden (jonka pojalla on muuten tiukat paikat Ukrainassa, jossa hänen varallisuusrikoksensa ovat nyt isossa syynissä). Joe totesi että 120 miljoonaa amerikkalaista on jo kuollut koronaan! Eli vaivaiset 40% koko populasta ...

 

Miksi ihmeessä tämä yliampuminen jatkuu – samalla kun yhä useampi virallinen taho pyörtää puheitaan ja osoittaa ettei kyseinen ”pandemia” yltänyt edes kausiflunssalukuihin?

 

Vastaan kysymyksellä: onko helpompaa ja sitten vastarinnattomampaa vaatia käyntiin pakkorokotukset - millä tahansa piikillä - jos muka hoidettavaan tautiin väitetään kuolleen a) viisi ihmistä b) viisi miljoonaa ihmistä ...

 

Voit olla skeptinen tuon osalta ... mutta luepa sitten tämä: Tämän viikon CNN-haastattelussa Microsoft-miljardööri Bill Gates muistutti katsojia, että kun turvallinen ja tehokas rokote oli todella valmis, ihmisten on sitten oltava vakuuttuneita ottamaan se.

 

"Sinulla on mahdollisuus valita rokotus tai ei", Gates sanoi, "niin siinä (=vakuutella ihmiset ottamaan rokote) on se viimeinen este".

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on.” (Psalmi 14:1).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu