USA:n CDC tuo Covid- rokotuskampanjan samalla metodilla kuin tummaihoisia abortoitiin

 

Suunnitellun vanhemmuuden perustaja Margaret Sanger oli rasistinen eugenisti, joka halusi vähentää afrikkalaisten amerikkalaisten lukumäärää kohdennetulla ehkäisyohjelmalla nimeltään The Negro Project. Hän aloitti tämän ohjelman Yhdysvaltojen syntyvyyden valvontaliiton kanssa vuonna 1939 ja haki myöhemmin muutamien mustien johtajien apua - mukaan lukien pastorit, jotka suhtautuivat myötätuntoisesti ajatukseen ”soveltumattomien ihmisten kitkemisestä pois yhteisöstä”.

 

Sanger kirjoitti, että pastorien mukaansaaminen oli tärkeää, koska ”emme halua sanan kiirivän siitä, että haluamme tuhota neekeriväestön, ja pastori on mies, joka voi vesittää viestin, jos se kantautuu jollekin heidän kapinallisemmista jäsenistään.”

 

Nyt, syyskuun 16., 2020, USA:n CDC on antanut ohjeistuksen, ”covid-19 vaccination program interim playbook for jurisdiction operations”, eli käsikirja sille miten rokotusshow tullaan hoitamaan.

 

Löytyy pitkät ohjeet kaikkeen – sekä luetteloituna nämä toimivat tahot. Sivulla 9 mainitaan seurakunnat ja uskonnolliset johtajat, joiden panos on tärkeä.

 

Eli: aivan samoin kuin aborttiohjelma työnnettiin tummaihoisten – mutta kristittyjen – kurkusta alas, pappien ja seurakunnanjohtajien ”säestämänä”, niin tämä uusi piikitys menee samalla työntökaavalla.

 

Tätä suunniteltua vanhemmuutta, Planned Parenthood, myöhemmin johti herra nimeltä Bill Gates Senior. Ilmankos hänen poikansa puoliso Melinda nyt vaatii, että kun tuo piikki on saatavilla, niin tummaihoiset jonoon ensimmäisiksi – ja siitäkös Twitter sekaisin. 

 

Melinda myös linjaa: ”Globaalin pandemian uhka – alkaa se sitten luonnollisesti tai itse tehtynä – on ehkä suurin riski ihmiskunnalle”. Niinpä.

 

”Pysy erilläsi väärästä asiasta, äläkä surmaa viatonta ja syytöntä, sillä minä en julista syyllistä syyttömäksi.” (2. Moos. 23:7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu