Transihmisiä tekemässä

 

Sain kylkiäisinä maksukanava HBO:n ilmaiseksi ... heti tsekkaamaan mitä mukautusta tänään tarjoillaan.

 

Sieltähän löytyi sci-fi -sarja ”Brave New World”, joka perustuu Aldous Huxleyn teokseen, ”Uljas uusi maailma”, v. 1932.  Wiki kertoo: hänen maailmansa on totalitaristinen yhtenäisvaltio, jossa ihmisen tuotteistaminen on viety loogiseen loppuunsa saakka (vrt. USA tänään menossa tuohon & Kiinassa käytössä oleva social rating). Lapset syntyvät tuotantolaitoksissa, joissa soveliaimpia yksilöitä tuotetaan useita kappaleita tarkoin valvotuissa olosuhteissa (kas kas – kuin Epsteinin Meksikon itsensämonistustouhut). Ihmisten kohtalo on ennalta määrätty sen mukaan, mihin tuotantosarjaan (yhteiskuntaluokkaan) hän sattuu kuulumaan (=eliitti vs ojankaivajat, ei keskiluokkaa ollenkaan – kuten kohta USA:ssa on); tuotteistetut ihmiset jaetaan kreikan aakkosten mukaan alfoihin, beetoihin, gammoihin, deltoihin ja epsiloneihin (vrt Intian kastit). Kulttuuri on täysin latistettu; taide ja korkeakulttuuri ml. musiikki on hävitetty (kuten meillä erityisesti korkeakulttuuri korvautuu temptation islandeilla ja muulla tyhmentämisellä – ja korona teki muusikot työttömiksi) ja historia muistomerkkeineen pyyhitty pois ihmisten mielistä (vrt Mandela efekti, patsaiden tuhoaminen, koulukirjat sähköisiksi jne)... Sivistyneet ihmiset hukuttautuvat keinotekoisiin nautintoihin (meidän aikuiset pelaa teinien sotapelejä – tai tindereitä) ja vapaaseen seksiin, haluten aina vain lisää (BLM haluaa poistaa kristinuskon ja ydinperheen ym).

 

No mitäs tuo sarja sitten osoitti? Olen silmäillyt pari ensimmäistä jaksoa, ja narratiivi on kuta kuinkin Huxleyta, joskin muutamilla päivän päivityksillä: puhutaan viruksesta, jota eivät nämä transut enää tunne. Löytyy ”villien” oma ”reservaatti”, jossa transut käyvät naureskelemassa systeemistä ulos jääneille normaali-ihmisille, roomalaistyyppiset orgiat ovat se ”suurin nautinto” – jumputtavan musiikin transsittamana jne. ”Jokainen kuuluu jokaiselle”, eli ei perinteistä parisuhdetta enää, ja kristinuskoa pilkataan ”yksiavioisten teemapuistossa” missä kaikki vaikuttaa alkukantaiselta, ahdistavalta sekä tunkkaiselta ... ”Kerran oli Jumala”, johtajatar totesi.

 

Niin, tuossa uudessa Lontoossa on kolme sääntöä: ei yksityisyyttä, ei perhettä eikä yksiavioisuutta => kaikki olisivat todella onnellisia ... eikä rahaakaan ole. Lontoossa kaikkea ja aina valvoo 5G- tekoäly- Internetin tyyppinen Indra -järjestelmä. Ja kas, pääosanäyttelijättären etunimi on Lenin(a) ja hänen ”valvojansa” on herra Marx ... BLM- liikkeen johtohan kertoo taustansa olevan marxismissa ...

 

Tutkitaanpa vähän myös ”lajien syntyä” ja ihmisen evolutiivista muka- kehityskäyrää. Sehän oli itse asiassa Charles Darwinin isoisä, joka tämän evoluutio-ohjelmoinnin todellinen “isä” on. Tämä Erasmus Darwin kirjoitti mm kirjan, “Zoonomia”, v. 1794.

 

Nämä salaseuraiset “rappariveljet” julistivat ”evankeliumiaan” mm. ison Royal Society- järjestön kautta; miten paljon helpompaa, halvempaa ja joutuisampaa se onkaan tänään netissä. Darwinien lisäksi toinen suku joka oli tiiviisti kristillisen maailmankatsomuksen pois mädätystyössä mukana oli juuri nämä Huxley’t. Thomas Henry Huxley, aka ”Darwin’s bulldog”, erityisesti puolusti Charles Darwinin touhuja raivokkaasti.

 

Julian Huxley sitten toikin tämän ultimaattisen tavoitteen, transhumanismin, jo vuoden 1957 kirjassaan ”New bottles for new wine” 

 

Eli, nuo kaksi kuuluisaa sukua ovat jo siis todella kauan olleet takomassa ihmisyyttä ihan uusiksi. Ja mikä on heidän ultimaattinen tavoitteensa?

 

”Transhumanistien mukaan teknologisten implanttien lisääminen ja DNA:n lisääminen ihmisiin parantaa heidän kuntoaan; ihminen jättäisi biologisen evoluution ja aloittaisi tekniikkaan perustuvan evoluution, ihmisen jälkeiset lajit syntyisivät. Transhumanismin ydin on ns. Neljän nousevan teknologian soveltaminen, joihin kuuluvat ihmisen nanoteknologia, bioteknologia, tietotekniikka ja tietämystekniikka”, luennoi David Salinas Flores. Hän jatkaa: ”Uusi orjuus on tuleva transhumanismin edistämä ihmisrobotti, ja aivojen nanobotit ja sirut ovat näkymättömän vankilan uusia ketjuja ja kahleita. Mainostetut ”yhteisöt” ovat todellisuudessa digitaalisia ghettoja ja transhumanismin keskitysleirejä. Yksinkertaisin termein: Transhumanismilla pyritään saamaan aikaan vain sellaisia ihmisiä, jotka palvelevat maailmaa hallitsevia miljonäärejä. Transhumanistien, kuten vaikkapa ”Superman”, kuvaamassa ”digitaalisen orjan” transhumanistisessa projektissa on seuraavat komponentit: mielenhallinta, pysyvä aivoverkon seuranta, tunteiden poistaminen, virtuaalitodellisuudessa eläminen, mielen poisto (sielun poistoa tavoitteli myös Rudolf Steiner) ja seksuaalisuuden poistaminen... Transhumanismi on huijaus, jotta voidaan johtaa meitä kohti digitaalista orjuutta ja kohti fasistista yhteiskuntaa, jossa eliitti orjuuttaa digitaalisesti muut kansalaiset teknisillä implanteilla”

 

Siiskö: Darwinin apinasta lopulta transhumaaniksi tekoälyihmiseksi? Ei, vaan Jumalan luoman vapaan tahdon ihmisestä Saatanan hybridi- sätkynukeksi.

 

”Niin Herra kysyi Saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".” (Job 2:2).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu