Tanskalaiset estivät pakkorokotukset

 

Tanskan uusi laki, joka olisi antanut hallitukselle valtuudet pakkorokottaa ihmisiä koronavirusrokotteella, on hylätty yhdeksän päivän ajan kestäneiden julkisten joukkomielenosoituksien jälkeen. Joten, kannatti hakata 9 päivää pannuja ja kattiloita parlamentin edessä. 

 

Eipä ihme, että Tanskassakin hihat paloivat. Ensin tuhottiin koko tarhausbisnes – ja nyt kuulemma joulukin pitäisi peruuttaa, kuten herra Fauci CNN:lle ideoi.   

 

Ja samainen Fauci sanoo nyt, että koronavirus kun on saatu nujerrettua, niin kasvomaskit kyllä jäävät. Eli niiden alkuperäinen tarkoitus ei siis olekaan koronan hillintä ...

 

No mitäpäs muuta ”urpot” nyt kähmyilevät? YK:n johtaja Guterres vaatii lopettamaan hiilivoimaan perustuvan toiminnan tässä ”reset”- maailmassa. Ja siitäpäs päästäänkin aasinsiltaa pitkin vanhaan tuttuun heppuun...

 

Globalisti Klaus Schwab myönsi, että transhumanismi on olennainen osa ”Suurta nollausta” eli Great Reset’ia, kun hän julisti, että neljäs teollinen vallankumous ”johtaisi fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusioon”: tuleva tekniikka antaa viranomaisille mahdollisuuden "tunkeutua mielemme tähän asti yksityiseen tilaan, lukea ajatuksiamme ja vaikuttaa käyttäytymiseemme".

 

Schwab ennustaa, että tämä kannustaa lainvalvontaviranomaisia ​​toteuttamaan ”Minority Report” -elokuvan tyylisiä rikoksia edeltäviä ohjelmia.

 

"Kun tämän alueen valmiudet paranevat, lainvalvontaviranomaisten ja tuomioistuinten houkutus käyttää tekniikoita rikollisen toiminnan todennäköisyyden selvittämiseksi, syyllisyyden arvioimiseksi tai jopa muistien hakemiseksi suoraan ihmisten aivoista lisääntyy", Schwab kirjoittaa. "Jopa kansallisen rajan ylittäminen saattaa jonain päivänä edellyttää yksityiskohtaista aivotutkimusta yksilön turvallisuusriskin arvioimiseksi."

 

Schwab lankeaa lyyrisyyteen kaikkien elitistien jakamasta transhumanistisesta utopistisesta unelmasta, joka johtaa viime kädessä ihmiskyborgien luomiseen.

 

"Neljännen teollisen vallankumouksen tekniikat eivät pysähdy tulemaan osaksi ympäröivää fyysistä maailmaa - niistä tulee osa meitä", kirjoittaa Schwab.

 

”Jotkut meistä kokevat jo, että älypuhelimistamme on tullut itsemme jatke. Nykypäivän ulkoiset laitteet - puettavista tietokoneista virtuaalitodellisuuskuulokkeisiin - tulevat melkein varmasti istutettaviksi kehoomme ja aivoihimme."

 

Schwab kannattaa myös avoimesti sitä, jonka tiedotusvälineet edelleen väittävät olevan vain salaliittoteoreetikoiden keskustelun alue, nimittäin "aktiiviset implantoitavat mikrosirut, jotka ylittävät kehomme viimeisen esterajan: ihomme".

 

Globalisti tervehtii "implantoituja laitteita, todennäköisesti myös kommunikoimaan normaalisti suullisesti ilmaistuja ajatuksia, "sisäänrakennetun" älypuhelimen kautta - ja mahdollisesti ilmaisemattomia ajatuksia tai mielialaa lukemalla aivoaaltoja ja muita signaaleja."

 

Toisin sanoen "fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusio" liittyy transhumanistiseen singularisuuteen ja tulevaisuuteen, jossa ihmisten jokaista liikettä seurataan ja jokaisen ajatuksen lukee implantoitava mikrosiru.

 

Se ei ole enää "salaliittoteoria", kun he kertovat avoimesti sinulle, mitä haluavat tehdä.

 

No, mitäpä tästä enää puuttuu? Vain se, että ”hullun tiedemiehen” visiot muutetaan päivänpolitiikaksi, johtavan valtionpäämiehen toimesta: Kanadan pääministeri Justin Trudeau kutsui koronaviruspandemiaa mahdollisuudeksi ”nollata” WEF:n mukaisesti ja papukaijoi "rakenna takaisin paremmin" -linjaa, jota Joe Biden juuri niin sopivasti sattui käyttämään kampanjansa iskulauseena.

 

Kuten ko. twiittaaja osuvasti kommentoi, ”Kaiken on varmaankin oltava ihan sattumaa eikä ollenkaan koordinoitua.”

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” (Psalmi 53:2).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu