Syntyvyyden vähennys käynnissä (?)

 

Kovaa kamaa jenkeistä: Floridalainen koulu on varoittanut opettajia, jotka rokotuttavat itsensä, että he eivät saa mennä lähelle opiskelijoita, jotka eivät ole saaneet COVID- piikkiä.

 

Raporttien mukaan Centner Akatemian perustaja Leila Centner kirjoitti henkilökunnalle viime viikolla ja ilmoitti seuraavaa:

 

"Viime aikoina on tullut esiin raportteja rokottamattomista ihmisistä, jotka ovat olleet negatiivisesti vuorovaikutuksessa rokotettujen kanssa."

 

Leila varoitti, että piikin saaneet "saattavat välittää jotain ruumiistaan", mikä voi vahingoittaa "lisääntymisjärjestelmää, hedelmällisyyttä sekä normaalia kasvua ja kehitystä naisilla ja lapsilla".

 

Centner lisäsi: "Jopa oman väestömme joukossa meillä on ainakin kolme kuukautiskiertohäiriötä sairastavaa naista, vietettyään aikaa rokotetun henkilön kanssa."

 

Hän totesi: ”Punnitsimme tiedot ja perehdyimme tutkimuksiin. Tiesimme silloin, että lasten eloonjäämisaste on 99,9974%, eivätkä he ole levittäjiä”. 

 

Tuossa lisää näistä häiriötapauksista. Puhuttelee kovasti tuo ensimmäinen: naisen keho ei kyennyt pitämään raskautta yllä. Mitäs tuttua siinä olikaan?

 

1990-luvun alussa Maailman terveysjärjestö (WHO) valvoi valtavia jäykkäkouristusrokotuskampanjoita useissa maissa, muun muassa Nicaraguassa, Meksikossa ja Filippiineillä.

 

Joidenkin injektiopullojen havaittiin sisältävän ihmisen koriongonadotropiinia (hCG), luonnossa esiintyvää hormonia, joka on välttämätön raskauden ylläpitämiseksi.

 

Kuitenkin, kun hCG’ta viedään elimistöön yhdessä tetanustoksoidikantajan kanssa, vasta-aineita muodostuu paitsi tetanusta, myös hCG:tä vastaan. Tässä tapauksessa keho ei tunnista hCG:tä ”ystävänä” ja tuottaa anti-hCG- vasta-aineita. Vasta-aineet hyökkäävät seuraaviin raskauksiin tappamalla hCG:n, joka luonnollisesti ylläpitää raskautta; kun naisen kehossa on riittävästi anti-hCG- vasta-aineita, keho ei kykene ylläpitämään raskautta.

 

Todisteet alkavat tulla näkyviin Afrikasta. HLI on vaatinut kongressin tutkimista aiheessa, koska lähes jokainen hedelmällisyyden vastaisten rokotteiden kehittämiseen osallistuva virasto rahoitetaan ainakin osittain Yhdysvaltain rahoilla.

 

WHO:n kanssa kehittämässä hedelmällisyyden vastaista rokotetta (AFV), jossa käytetään hCG:tä tetanuksella ja muilla kantajilla, ovat olleet UNFPA, YK:n kehitysohjelma (UNDP), Maailmanpankki, Väestöneuvosto, Rockefeller Foundation, All India Institute of Medical Sciences ja useat yliopistot, mukaan lukien Uppsala, Helsinki ja Ohio State. 

 

Voi meitä.

 

”Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!” (Matt. 24:19)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu