Synnytystuskien alkua

 

Raamattu kertoo, että kerran Maan piiri syöksyy sellaiseen pimeyteen jota ei ole koskaan nähty eikä sen jälkeen tule (Matt. 24:21).

 

Ottaen huomioon natsien hirmuteot ja vastaavat hävitykset, tuo kuulostaa hurjalta. Mutta näin tulee tapahtumaan, yhä kiihtyen: etniset ryhmät nousevat toisiaan vastaan, valtakunnat valtakuntien kimppuun, on maanjäristyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja (Mark. 13:8).

 

Kun katsoo päivän lööppejä, ei kuulosta kovin kaukaiselta. Kiinakin on jo valmiina sotaan, vaikka heti. Mutta Raamattu kutsuu tätä vasta synnytystuskien aluksi.

 

Ja kuten jo pääkuvakin kertoo, elämme ennennäkemättömän laajan pimeyden aikaa. Tuntuu siltä kuin kaikki olisi sallittua – huolimatta kansainvälisistä sopimuksista ihmisoikeuksien turvaamiseksi. USA:ssa rynnäköitiin pääkaupungin kongressiin, ja saatiin päälle eräänlainen poikkeustila. Ja nyt, siihen ja tähän vedoten, noin 74 miljoonaa amerikkalaista on julistettu ”vaarallisiksi trumppilaisiksi”, joiden hiljentämisestä ja poistamisesta (?) jo Suomessakin eräät poliitikot unelmoivat.

 

Ja olikohan sattumaa, että USA:ssa juuri saatiin vireille lakiesitys, jonka oikeuttamana tällaisia henkilöitä voidaan sopivasti leirittää määräämättömäksi ajaksi. Kyseinen TV- uutisvideo on suorastaan karmiva. Yhtä ”järjestetty” näyttää nyt olevan koko Capitol Hillin ”valloituskin”: mukana aivan samoja BLM- ja Antifa- aktivisteja, jotka jo aiemmin tuhosivat kokonaisia kaupunginosia sekä synnyttivät vyöhykkeitä ilman maan virallista hallintoa saati sitten poliisia.

 

Ja kas kummaa: samalla kun eilisaamuna ihmettelin pätkiviä sähköjä, niin lähes koko Pakistan oli ilman virtaa. Yli 200- miljoonainen kansa ihmetteli pimeydessä, mitä tuleman pitää. Tämä ei ole uutta, tätä on harjoiteltu – ja se ”synnytys” saattaa piankin olla alkamassa.

 

Samalla kun pimeys valmistautuu vastaanottamaan prinssiään, myös luomakunta viestii lopun aikojen alkamisesta. Ilmestyskirja kertoo, kuinka vihan päivinä vedet laajalti muuttuvat vereksi – ja siitä on jo nähty ennusmerkkejäkin monin paikoin. 

 

Mutta Raamatun Jumala on edelleen sen ”ison ohjauspyörän” takana: kaikki tulee menemään kuten on kirjoitettu. Sielunvihollinen Saatana tulee kyllä massiivisesti jahtaamaan Herran omia – mutta erityisesti, Kaikkivaltiaan Jumalan viha taas tulee kohtaamaan Hänet kieltänyttä maailmaa.

 

Ja ennusmerkit siitäkin ovat jo näkyvissä: sen lisäksi että valtamedian lööpit ikäänkuin peilaavat Raamatussa kerrottua, tapahtuu myös muuta, josta tiedotusvälineet eivät puhu: yksi vähemmän uutisoitu fakta on se, että Kuolleen Meren vesi on alkanut muuttua: kun vielä 2000- luvun alussa kaikki elämä tuossa n. kuusi kertaa normi merivettä suolaisemmassa vedessä oli käytännössä mahdotonta, niin nyt sieltä löytyy jo kalojakin

 

Ja juuri tämän puhdistumisen on Hesekiel ennustanut lopun ajan profetiassaan (Hes. 47:8-11).

 

Ja sama tiedemies, joka löysi uponneen Titanicin, löysi myös merkkejä Nooan vedenpaisumuksen uhreista: meriarkeologit ovat löytäneet ensimmäiset todisteet Mustan meren alueelta vedenpaisumuksessa hukkuneista ihmisistä, joka on liitetty Nooan arkin tapahtumiin. 


Maata ei tulla hukuttamaan toista kertaa - mutta sadat miljoonat tulevat hukkumaan "miekkaan", kuten Herra sanoi (Matt. 26:52; Ilm. 16:16).

 

”Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti” (Room. 9:28).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu