Suunniteltu nälänhätä

 

Ukrainassa harjoiteltiin kauan sitten suunniteltua nälänhätää, Holodomoria – mikä tarkoittaa ”nälällä tappaminen”. Nyt on näemmä tullut aika suuremmalle lanseeraukselle:

 

Vuotanut asiakirja paljastaa, että Rockefeller-säätiö suunnitteli "ruokapulaa" kaikkialle Amerikkaan jo vuonna 2020, osana "Great Reset Agendaa".

 

Kyseinen asiakirja, jonka otsikko on "Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System", jonka Rockefeller Foundation julkaisi 28. heinäkuuta 2020, kuvaa, kuinka pandemia oli aiheuttanut "nälkä- ja ravitsemuskriisin" Yhdysvalloissa jollaista maa ei ollut nähnyt sukupolvien aikana."

 

Vuonna 2020 ”arvasivat” siis edeltä pandemian tulon. Näyttää osuvan nappiin muutkin ”arvauksensa” – sillä jenkeissä käryää nyt yksi jos toinenkin ruoan tuotantolaitos ... millaisella todennäköisyydellä kaikki nuo 100 olisivat kokeneet katastrofin saman kahden vuoden sisällä?

 

George Hunt teki puhuttelevan koosteen aiheesta jo vuonna 1992. Nyt se kaikki siis toteutuu silmiemme edessä.

 

Esimerkkinä: kun Bill Gates puhui tulevasta pandemiasta, niin Covid iski.

 

Nyt sama kermit puhuu tulevasta ruokakatastrofista - samalla kun itse hankkii yhä vain lisää maaomaisuutta. 

 

... eliitillä on muuten kiva nimikin meille: "tykinruoka" (kohdassa 10:50) ...

 

”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu