Sinun vuorosi hohtaa

 

Tässä kuussa Kaliforniasta tuli USA:n ensimmäinen osavaltio, joka asetti rokotemandaatin koululaisille.

 

Siitä huolimatta, että kuuluu esteittä kyseiseen ryhmään, tuon mandaatin asettaneen kuvernööri Gavin Newsomin tytär ei ole saanut ensimmäistäkään piikkiä. 

 

Asiaan: Long Beachin poliisi Los Angelesista kertoo uusien UV- katulamppujen tehtävästä. Aiemmathan jostain syystä korvattiin ja näiden uusien purppuraheitinten valoteho on vain noin 20% aiemmista.

 

Mutta koronarokotetut suorastaan loistavat niiden valossa – jotkut toiset, kuten rokottamaton hän, taas eivät ... väkisin muistuu mieleen supermarkettien vessat, joiden sinihämyssä on narkkarin vaikea paikantaa suoniaan ... sori, en siis tiedä tuosta kokemusmielessä kyllä mitään.

 

Jos haluaisi olla salaliittoteoreetikko, niin tuossahan olisi oiva tapa ottaa rokoterikkurit kiinni, ja FEMA- leirille niin että heilahti – jollainen kyseiselle, poliisin viittaamalle tyhjälle parkkialueelle nopsaan kyllä saataisiin pykästyä. Tunnistusvalothan on siellä jo kattavasti. 

 

Eimuttahei: yo. poliisin huoliin löytyikin aivan täysin ymmärrettävä selitys: sama valmistaja joka nyt asentaa ympäri USA:a näitä ”black lighteja” valotolppiin, kertoo uutisissa että tuo purppurahämy on VALMISTUSVIRHE ja vialliset tullaan korvaamaan joinakin kuukausina joskus sitten ...

 

Asennusaikataulut on kuitenkin niin tiukat että pylvästä vaan pystyyn, hopi hopi. 

 

Hmm... mutta mikäs se olikaan se lusiferaasi ja mitä tarkoitusta varten ... 

 

”Ei myös ihmekään ole; sillä itse Saatana muuttaa itsensä valkeuden enkeliksi” (2 Kor. 11:14, Biblia vuodelta 1776).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu