Seattle 3.11.:  seuraava 9/11 (?)

 

Taas soivat sotarummut. Nyt kun Turkki jo hyökkäilee, Yhdysvallat puolestaan järjestää ensi vuonna historiallisen suuren sotaharjoituksen Euroopassa. Defender-Europe 20-harjoituksessa Yhdysvallat tuo Eurooppaan niin paljon joukkoja ja kalustoa, ettei vastaavaa ole nähty 25 vuoteen. Kyseessä on poikkeuksellisen suuren mittaluokan harjoituskokonaisuus, kestäen helmikuusta elokuuhun.

 

Turkille se ”hyvä syy” oli kurdit. Mitähän jenkit keksivät?

 

Kuten aiemmin olen kirjoittanut, Afganistanin sotaan johtaneilla syyskuun 11. päivän järkyttävillä tapahtumilla on myös järkyttävät taustat: se on selvää, että jossakin joku tiesi. Mutta että mittakaava onkin ”lukemattomat” sekä ”ympäri maailman”, herättää kysymyksiä – ja paljon.

 

Kuten tässäkin videossa, alusta lähtien käy selväksi että kyseistä tapahtumaa oli mukautettu jo vuosikymmeniä edeltä: voi hyvinkin olla, että monet aikuiset jotka sitten silminnäkivät itse aktit, olivat saaneet kyseisen ”koulutuksen” jo taaperoina animaatioista.

 

Yo. syystä päivämäärä, sunnuntai marraskuun 3., 2019 – ja paikka nimeltä Seattle, USA:ssa - on syytä painaa mieleen. Toivon todella olevani täysin hakusassa tässä asiassa, mutta ...

 

Jos oli 9/11- edeltäennustaminen voimakasta, niin samoin on tällä kertaa. Useat eri Hollywood- elokuvat ennustavat, että Seattle tuhoutuu jonkinlaisessa apokalyptisessa iskussa. Ja lukemattomat sarjat, animaatiot sekä mainos- ym. kuvat ”markkinoivat” tapahtumaa.

 

Kyseiselle päivämäärälle on myös asettunut amerikkalaisen jalkapallon kotiottelu Seattle Seahawksille, joten ”ennustus” jos toinenkin on saamassa täyttymispuitteet (vrt. Batman- elokuvan pelikohtaus, sekä tietenkin ”Musta Sunnuntai”).

 

Aloitetaanpa perkaus elokuvasta ”Chaos”, jossa pääosassa mm. Jason Statham. Tapahtumapaikkana on Seattle, taustalla näkyy kaupungin tunnetuin maamerkki, Space Needle, eli ikäänkuin tangon nokassa oleva lentävä lautanen. Erikoisjoukot valmistautuvat iskuun, ja kommandon kellon viisarit osoittavat 3:a ja 11:tä. Sitten paukkuu – ja sopivasti näkyy myös tuon Space Needlen ikäänkuin skeleton hajoamassa.

 

Seuraavaksi elokuva War Games, josta olen aiemminkin kirjoittanut. Siinä koulupoika vahingossa hakkeroituu USA:n puolustusjärjestelmän tietokoneohjelmaan. Poika alkaa pelata konetta vastaan: hän edustaa venäläisiä, ja kyseessä on globaali ydinsota. Tyttökaveri neuvoo, että isketään ensin Las Vegasiin, ja poika sitten: ja Seattleen! JEE! Kyseisessä elokuvassa viitataan useita kertoja 3:een ja 11:een – kuten esim koneella näkyvien puhelinnumeroiden alkuosina jne.

 

Ja sitten kohuelokuva Red Dawn – josta myös kirjoitin aiemmin. Elokuva alkaa juurikin amerikkalaisen jalkapallon ottelulla, ja sitten alkaa ryske kun venäläiset pommikoneet hyökkäävät. Valtavaa sähkökatkosta edelsi sivukuva hotellin neonvaloista, jotka sitten sammuivat ensimmäisenä. Hotelli oli Mandalay Bay – Las Vegasissa – jossa siis tapahtui viimeisin iso massa-ampuminen ... Ja näyttävässä startissa ”lunta” sisältävän ”vesilasikuulan” kaupungin keskellä töröttää – mikäpä muukaan – Space Needle. Ja kaupunki räjähtää ... 

 

Myös lastenelokuva Super Buddies on kantanut kortensa kekoon: kapteeni Megasis rymähtää Hindenburgia muistuttavalla avaruusaluksellaan Seattlen lähiöön. Ja Simpsonit on mukana ”ennustamassa” tässäkin, kuten olivat 9/11:ssä – ja useat muut animaatiot säestävät. Toisien sanoma on: Seattlen täysi tuhoaminen. Ja tottakai jopa musiikkivideoissa Seattleen osuu, taustalla.

 

Video on täynnä näitä referenssejä – ja minustakin tuntuu oudolta että juurikin nämä tietyt, samat numerot ja paikat vaan toistuvat ja toistuvat. Mitä oikein halutaan viestittää?

 

Japanista löytyy bändi nimeltä World Order, maailmanjärjestys. Heillä on biisi nimeltä, ”Let’s start WW 3”, eli aloitetaan kolmas maailmansota. Tuo biisi julkaistiin 11.3.2018 ... Ja mistäs tämä sota alkaisi? No, bändin pojat marssivat Space Needlen edessä. Ja missä biisin kohtaa nuo starttisanat lausutaan? Kohdassa 3:44. Niinpä, 44. viikko aloittaa marraskuun ja sillä viikolla on tuo 3. päivä, sunnuntai.

 

Jopa Fox Newsin uutiset 9. lokakuuta 2017 vihjailivat, että kolmas maailmansota voisi alkaa sillä, että miljoonat kuolevat. Arvaatko missä kaupungissa? No juurikin Seattle mainittiin.

 

Mutta on vielä yksi vihje, joka on ehkä kaikkein ennustavin. Economist Magazinen ns. vuosikannet ovat sisältäneet kolossaalisia vihjeitä asioista, joita tullaan toteuttamaan: vuoden 2015 vuosikannessa on lukuisia vihjeitä – jotka jälleen kerran vetää nippuun Simpsonit. Ja kas kummaa, kaiken tapahtumapaikkana on The Emerald City. Eli tuota lempinimeä paremmin tunnettu kaupunki nimeltä Seattle.

 

Mikäli 3. marraskuuta 2019 Seattlessa pamahtaa, tiedä ja käsitä, että sitä suunniteltiin – ja ”markkinoitiin” - vuosikymmeniä. Toivottavasti olen väärässä.

 

”Autuas se mies, joka panee turvansa Herraan eikä käänny ylpeiden puoleen eikä niitten, jotka valheeseen eksyvät!” (Psalmi 40:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu