Rehellinen uutistoimittaja ottaa ja eroaa

 

MSNBC-tuottaja Ariana Pekary on jättänyt työpaikkansa tuossa vasemmisto- TV:ssä, myöntäen, että MSNBC on muuttunut “syöväksi”, joka “ajaa kansallista jakautumista”.

 

Vanhempi tuottaja seuraa ratkaisussaan toimittaja William Arkinia, joka on pitkäaikainen ja tunnettu armeija-aiheiden toimittaja, joka päätti viime vuonna työnsä MSNBC:ssä myöntäen, että Deep State -operaattorit ovat soluttautuneet verkkoon.

 

Ariana Pekary kirjoitti maanantaina avoimen kirjeen, jossa hän selitti, miksi hän lopetti työnsä MSNBC:ssä viime viikolla, myöntäen, että verkko vahvistaa "reunaääntä" Amerikan jakamiseksi ja pakottaa "toimittajat tekemään huonoja päätöksiä päivittäin".

 

Kuvailemalla itseään "kiinteäksi jäseneksi" MSNBC:n "Viimeisessä sanassa Lawrence O'Donnellin kanssa", Pekary aloitti kirjeensä jakamalla lainauksia siitä, mitä ihmiset sanoivat hänelle, ajatellessaan poistumista verkosta sen haitallisten vaikutusten vuoksi amerikkalaiselle yhteiskunnalle.

 

”24. heinäkuuta oli viimeinen päiväni MSNBC:ssä. En tiedä mitä aion tehdä nyt, mutta en vain pystynyt olemaan siellä enää”, Pekary kirjoitti. ”Kollegani ovat erittäin fiksuja ihmisiä, joilla on hyvät aikomukset. Ongelmana on itse työ. Se pakottaa ammattitaitoiset toimittajat tekemään huonoja päätöksiä päivittäin.”

 

Pekary kertoi, että MSNBC:ssä ”päätökset siitä, mitä ja kenelle annetaan näkyvyys, perustuivat siihen, mikä aiheuttaisi suurimman jakautumisen yhteiskunnassa ja tuottaisi eniten luokituksia verkolle. Hän sanoi, että suljettujen ovien takana "teollisuuden johtajat myöntävät tekemänsä vahingon".

 

Korkean profiilin TV-alan veteraani kertoi hänelle: ”Olemme syöpä, eikä parannusta ole. Mutta jos keksit parannuskeinon, se muuttaisi maailmaa. "

 

"Nykyään tämä syöpä aiheuttaa kansallisen jaon, jopa kansalaisoikeuskriisin keskellä", Pekary sanoi. "Malli estää ajattelun ja sisällön monimuotoisuuden, koska verkostoilla on kannustinta vahvistaa ääripäitä ja tapahtumia muiden kustannuksella ... kaikki vain siksi, koska se nostaa arvosanoja."

 

"Asiayhteys- ja tosiasiatietoja pidetään usein liian hankalina yleisölle" (!), Pekary lisäsi myöhemmin. ”Tässä voi olla perää (koulutusjärjestelmämme pitäisi todella parantaa amerikkalaisten kriittisen ajattelun taitoja) - mutta toinen kova totuus on, että toimittajien tehtävä on opettaa ja tiedottaa, mikä tarkoittaa, että heidän on ehkä löydettävä parempi tapa tehdä se. He voisivat pohtia luovampia menetelmiä yleisön kiehtomiseen. Melkein mikä tahansa vain parantaisi nykyistä prosessia (esim. perustaa tämän päivän sisältö mihin tahansa eilen parhaiten arvioituun, tai katso mikä tänään on trendinä netissä). "

 

MSNBC:n toimittaja, pitkäaikainen ja tunnettu sotilastoimittaja William Arkin erosi tehtävästään MSNBC:ssä viime vuonna, ja myöntää, että Deep State -operaattorit ovat soluttautuneet verkkoon.

 

Arvostetun sotilastoimittajan mukaan MSNBC on nyt ”CIA:n ja FBI:n propaganda-käsivarsi” ja levittää rutiininomaisesti massoille vääriä tietoja.

 

Arkin nolotti äskettäin NBC News:n ja MSNBC:n uutisia sähköpostiviestillään, jonka mukaan nämä ovat  "tulleet vangeiksi ja alisteiseksi kansalliselle turvallisuus/poliisivaltiolle, harjoittavat reflektiivisesti sodan puolesta -asennetta presidentti Donald Trumpin pysäyttämiseksi ja ovat nyt eliitin Sotakoneen tärkein propagandaväline militarismin ja imperialismin edistämisessä".

 

Hei YLE-läiset ja muut valtamedian vaikuttajat. Jos tunnet piston sydämessäsi, sinulla on AINA mahdollisuus sanoa: EN TEE TÄTÄ ENÄÄ, PISTE.

 

”Sillä te laastaroitte valheella, olette puoskareita kaikki tyynni.” (Job 13:4).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu