Pedon järjestelmä

 

On tämä lähes mahdotonta käsittää.

 

Sama WHO, joka viikkoa aiemmin oli kehua retostellut, kuinka vuosikymmenien taiston jälkeen polio oli selätetty koko Afrikassa, niin sama WHO joutui myöntämään rokotteen aiheuttaneen uuden polioepidemian Sudanissa. Kyseisessä, oraalissa ”lääkkeessä” on viruksen heikennettyä muotoa. 

 

Vai oliko sittenkin kyseessä vain ”perinteiden vaaliminen”: vuonna 1972, USA:n senaatin alikomitean kuulemisessa, poliorokotteen keksijä Jonas Salk todisti, että vuodesta 1961 lähtien lähes kaikki polioepidemiat synnytti tai ne aiheutti oraali poliolääke/rokote. 

 

Mikäli tuo kuulosti pahalta, niin tämän nykyisen Covid- vouhotuksen lopputulemat vasta pahoja ovatkin. Vaikka useissa maissa - Suomi mukaanlukien – ihmetellään kun sairaalat ovat tyhjinä että missähän se tauti sitten oikein luuraa, niin muistutan toisestakin perinteestä: oheinen dokumentti käy säälimättä läpi kaikki aiemmat, isot hössötykset: toteaa, että niidenkin osalta tauti oli aina jossain muualla – pl. tietysti median jatkuva tykitys ... ja jenkeillä jo H1N1:n aikaan (kuten nytkin) armeija valmiina rokotetouhuun – ja Bush Juniorilla juridinen oikeus piikittää kenet hyvänsä.

 

Niin, eivät anna totuuden pilata hyvää tarinaa: elokuvat ovat sen ”sadun” kertoneet jo edeltä, kuinka ihmisiä skannataan kuin karjaa ja tulokset sitten niin ja näin. Irlanti on jo kehittänyt varsinaisen petosysteemin, terveyspassin, jossa testin tulos ratkaisee pääsyn yhteiskuntaan. 

 

Siis hetkinen! Koko yhteiskunnan kattava ”passi”: kun olet vihreä niin sisään vaan. Kun olet punainen tai kellertävä => ”no go”. Ja se mikä kaiken ratkaisee on annetun koronarokotteen/teiden otto! Hienoa: nyt kun edes testeissä onnistuisivat olemaan tappamatta vapaaehtoisia – kuten kävi Sanofin Kevzara- lääkkeen kanssa. Eikä kauhean hyvin mene Bill Gatesin rahoittamalla, AstraZenegan, Covid- rokotteellakaan: testit oli pakko pysäyttää, koska ilmeni vaarallisia tautiseurauksia ottaneille. Ja missä pitkän ajan testiseuranta?

 

Shanghaissa kaveri saa todeta, että vaikkei ole sairas mutta puhelinapplikaatio erilaista mieltä, niin eipä tarvi astua töihin enää. Eikä applikaatio kerro siitä mitään, että tietosi ovat sitten heti poliisilla... ja uusi testi toisensa jälkeen aina edessä – vähän kuin kirjastolainojen uusiminen, ettei tule sakkoa.

 

Abbot- niminen yritys myy testauspakettia, jolla saat heti tulokset käyttöön. Ja niitä sitten saattaa esim työnantajasi vaatia. Tai sitten poliisi. Joskin tuolle australialaismiehelle ei annettu lupaa edes happihyppelyyn, vaikka oli negatiivinen: talo oli näet täys- lockdownissa - viikon.

 

Sitten USA:an: kuten olen kirjoittanutkin, lukemattomat WalMartit ovat muuttuneet ostoskeskuksista joiksikin muiksi keskuksiksi. Puhuja ymmärtänee oikein niiden uus-käytön, ymmärrätkö sinä? 

 

Ei todellakaan ole tyhmää varautua: toinen kaveri osoittaa miksi WalMartit uusioidaan. Hyllyt ovat tyhjät – ja kun täyttöä ei tule, niin (keskitysleiri)keskuksiksi sitten vaan. Ja näin tyhmänä he meitä pitävät: Chicagossa ei pelata enää NHL- jääkiekkoa – vaan varastoidaan ruokaa kaukaloon, sieltä muka sitten jaettavaksi kauppoihin ... Aivan varmasti joo. Tai sitten on laitettu ”valituille” varastot keskeiselle paikalle helposti vartioitavaan suojaan - kun rytinä kohta alkaa, ja kaupat ovat tyhjänä ...

 

Ja sitten onkin aika kajota käteisrahaan: USA:ssa on oikein asetuskin sen poistamiseksi. Eliitin kätyrit miettivät keskenään, että käteisestä on päästävä, jotta saadaan homma haltuun ... Ja muutoinkin maailma ympärillämme tänään muistuttaa juurikin Tom Clancyn pandemiadekkarin kauheuksia nyt. 

 

Eli: Raamatun profetia on toteutumassa: tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä (Luuk. 21:11). Nyt ilmeisesti jo pystytetään sen ”näytelmän” kulisseja jossa mikään liha ei pelastuisi jollei Kristus puuttuisi asiaan (Mark. 13:20).

 

Profetian ”täytyy” tapahtua – ja nyt kysymys kuuluu: mitä sinulle tapahtuu? Jos olet Kristuksessa, elät jo iankaikkista elämää´, jonka maanpäällinen vaihe on vielä kesken. Ja Herra vihjasi sen loppumisesta näin: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

 

Ennenkuin maanpäällinen Helvetti puhkeaa, Herra hakee omansa pois. Lähdetkö sinä siinä mukana?

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu