Pandemiamaailma tuli jäädäkseen

 

Ne varmaan luulevat olevansa kovinkin ovelia. Mutta kaikki on täysin läpinäkyvää.

 

Ensinnäkin, eikö ole ihmeellistä, että tietyt tahot osaavat tyhjästä ennustaa kaikki aallot ja pelit ja pensselit – ja kyseessä olisi kuitenkin täysin luonnollisesti kehittyvä epidemia. Ja toiseksi, nyt kun mm. Anthony Fauci ja Tony Blair sanovat, että koronaa ei saada koskaan kokonaan poistettua – ja mihinkähän perustuen he sellaisen pomminvarman statementin pystyisivät satavarmasti lanseeraamaan – niin huomaat yhden väistämättömän seurauksen ...

 

Koronaa tulisi olemaan täst’edes aina => pakko löytää jokin millä estää sen väitetyt tuhot = Rokote ihan kaikille.

 

Koska itse olen niitä, jotka eivät koskaan tule ottamaan minkäänlaista ko. liittyvää rokotetta, niin alan siis valmistautua seurauksiin. Toki ensin vähän taustoitusta.

 

Tottakai tämäkin kyykytys oli edeltä mukautettu: esim. lasten animaatioelokuva vuodelta 2016 esitteli maskiporukat kuuntelemassa kuinka nyt oli viimein löydetty rokote; ei tarvitsisi enää elää pelossa, vaan voisimme palata normaaliin ... 

 

Varmaankin – mutta miksi kuitenkin sosiaalinen etäisyys -ajattelu myös tuli jäädäkseen. Juutuubbari havaitsi fiksusti, kuinka ensin Pokemon Go totutti ihmiset tosielämän ja virtuaalin yhteismaailmaan. Sama kaveri jo vuosia sitten ennakoi, että ne tekevät kodeistamme ”uudet vankilat” – ja sehän toteutui karantenisoinninkin kautta, ja pahenee entisestään.

 

Ja kun niin monet bisneksistämme ovat jo kärsineet kuoliniskuja, niin – valitettavasti – mm. penkkiurheilun kautta rahansa ansaitsevat tulevat kokemaan lisää tuskaa: kun monia palloilusarjoja jo pelattiin tyhjille katsomoille, niin jatkossakin ne jäävät ”hengettömiksi”: elävät kannustajat korvataan virtuaalisilla. Saattaa ehkä juuri nyt naurattaa, muttei kauaa.

 

Juuri niin: ihmisiltä poistetaan luonnolliset yhteydet toisiin ihmisiin, ”vangitaan” heidät koteihinsa, samalla kun kaiken maailman älylaitteet lähettävät heistä tarkkailutietoa 24/7 – aivan kuin olisivat oikeasti vankilassa. Ja jotta henkilö itse ei joudu paniikkiin, koko hänen oma elämänsä on virtuaalinautintoa.

 

Ja edellämainitusta käyvät oivina esimerkkeinä – ja mukauttajina - Spielbergin elokuva ”Ready Player One”: niin, miksipä ihmiset eivät ”pakenisi” tuohon virtuaaliin paratiisiin, jossa voit avattaresi kautta näyttää julkkikselta ja elää vaarallisesti seikkaillen – samalla kun tosimaailma ympärilläsi on yhtä sekasortoa, sairautta, nälkää ja yksinäisyyttä ...

 

Ja kas kun tuo toinen mukautuselokuva, Keanu Reevesin ”Johnny Mnemonic” (1995), kertoo juuri vuodesta 2021, jolloin ihmisen ”kovaa valuuttaa” ovat päässä olevat mikrosirut joilla sitten tehdä omaisuuksia. Mietipä sen valossa näitä Elon Muskin vempeleitä, joilla nyt kaupitellaan musiikkia suoraan aivoihisi.  

 

Näin se menee. YK:n agenda 21 on aikataulussaan - ja se tarkoittaa sitä että hiljainen tappaminen jatkuu yhä voimistuen: 5G:stä pian täydet tehot päälle, Bill Gatesin ID&DNA- muunnin- rokote ennen joulua plus oikea ruoka pois hyllyistä ja synteettistä tilalle – vaikkapa saman Gatesin pihvejä; sillä ne eläimethän saattavat levittää sitä virusta, joten tapetaan vain kaikki pois. Samoin käteinen veks (vrt. Pizza Hut), joten pedon merkkiä otsaan vaan, ostamis- ja myymistunnisteeksi – kuten Keanun päässä. Ja jotta tuho – suorastaan kaiken resetointi – on aidosti globaali, niin sedät ovat senkin jo suunnitelleet. Ja mikä olikaan päädraiveri sille? Covid-19 ...

 

Se on toisaalta niin surullisen ikävää, että liian suuri osa kansastammekin kokee asiassa raskaan herätyksen. Eikä mene enää montaa kuukautta.

 

”Loppukoon jumalattomain pahuus, ja vahvista vanhurskaita. Sillä sinä, joka tutkit sydämet ja munaskuut, olet vanhurskas Jumala.” (Psalmi 7:10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu