Paavi taas vauhdissa

 

Uusi vuosi, uudet kujeet ...

 

Harvempi tietää, että Vatikaanin ex- pääeksorkisti, isä Gabriele Amorth, jonka on väitetty ajaneen ulos yli 70 000 demonia, myös lausui kovia koskien omaa kirkkokuntaansa: ”Saatana asuu Vatikaanissa. Hän on saanut ihmisten luottamuksen. Ja seuraukset ovat näkyvät: meillä on kardinaaleja, jotka eivät usko Kristukseen, piispoja jotka ovat yhteydessä demoneihin. Ja meillä on näitä juttuja pedofiliasta." 

 

Eikä hän turhaan varoittanut myös joogan vaaroista – piti sitä pahuutena - sekä varoitti lapsia Harry Pottereiden lukemisesta: ne avaavat pienet mielet okkultismille ja mustalle magialle.

 

Tuossa valossa – ja kaiken jo esiintulleen saastan ja seksuaalirikosten ym. jälkeen – voisi olettaa, että ko. kirkko nöyrtyisi parannuksen tekoon ja puhdistavaan reformaatioon. Mutta toisin on käymässä.

 

National Catholic Repoterin artikkelissa paavi ensin otsikoi: “Kristikuntaa ei enää ole” ja paavi Fransiskuksen mielestä nyt välttämättä tarvitaankin uusia tapoja evankelioida ihmisiä.

 

Tässähän suorastaan innostuu odottamaan, millaisia. No, Tapaninpäivänä paavi treffasi YK:n pääsihteerin António Guterres’in ja kertoi tälle, että uusi maailmanuskonto on astumassa esiin: Paavi toivoo globalismin korvaavan traditionaalisen uskonnon (!). 

 

Eipä siksi ihme, että paavi hiljattain pyysi kristittyjä olemaan käännyttämättä uskosta osattomia. Erään hämmentyneen opiskelijan kysyessä, kuinka meidän sitten tulisi kohdella toisin uskovia tai uskomattomia, paavi vastasi, että me olemme kaikki samanlaisia – kaikki Jumalan lapsia (?).

 

Eikä siinä vielä kaikki: paavin mukaan Jeesus Kristus ei ylösnoussut kuolleista ruumiillisesti mutta hän kunnioittaa kyllä tulen pakanajumalaa jolle uhrattiin lapsia. 

 

Kuten olen pitkään puhunut, meidän sukupolvemme on ensimmäinen jonka aikana Raamatun pedon merkin myymis- ja ostamisblokkaus on vasta mahdollista: heti kun käteinen poistuu kokonaan, olemme bittirahan armoilla.

 

Mutta eipä hätää: paavi on mukana kuvioissa, tässäkin: kryptovaluutat ovat nyt Vatikaanissakin: ”Kristus- kolikko”. Se ilmeisesti hakee vielä muotoaan, koska paavillahan on jo uusi new world order- kolikkokin valmiina – siihenhän on lyöty jopa chemtrailitkin

 

Entäs muu maailma? Vain kaksi kuukautta kului Vatikaanin julistuksesta, kun USA:n edustajainhuone jo kysyi Federal Reserveltä että koskas sähköinen dollari saadaan käyttöön. 

 

Ja tuosta kun päästiin pari kuukautta eteenpäin, niin tuo paavin treffikaveri – hänkin roomalaiskatolinen – YK:n pääsihteeri Guterres julisti, että YK:n on otettava BlockChain käyttöön. 

 

No niin: tuossa alkaa olla pedot koolla ja systeemit valmiina – puuttuu enää se lopullinen pedon merkki, jonka otettuaan ihminen on pysyvästi erossa Jumalasta, iankaikkisesti.

 

Ja nyt kun tämän kaiken summaa, voi sitten paremmin käsittää, miksi juuri YK hakee parhaillaan englanninkielentaitoisia aseistariisujia. Ja YK hakee niitä siis USA:aan ... 

 

On siis alkanut vauhdikas vuosikymmen – vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

 

”Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.” (1. Joh. 2:22).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu