Ovatko sinun aivosi jo kytketty?

 

Miten oikeassa Star Trek- tähti William Shatner olikaan, kun häneltä kysyttiin sci-fin ja tosielämän erosta: ”Ne ovat sama asia”.

 

Sillä mitä enemmän nykyteknologiaan perehtyy, sen huimempia todellisuuksia paljastuu. Mutta ensin vähän kertausta.

 

Artikkelissani, ”Kuka sinua ohjailee?”, kerroin jenkkipatentista, jonka applikaatiot voivat tuottaa sinulle tunne-elämyksiä etänä: joudut mystisen tunnekuohun valtaan normi-saippuaoopperaa katsoessasi. Herra Loos’in vehkeet tulivat tupaasi DVD:n kautta.

 

Ja sitten sci-fi -sarjojen ihmeelliseen maailmaan: Outer Limits’in jakso ”The Grid” kertoi kovasti 5G’tä muistuttavasta, langattomasta ”vankilasta”, jossa ihmisten toimintaa ohjelmoitiin etänä.

 

Mutta kappas vain: tätä kirjoitettaessa, Infowars.com uutisoi näyttävästi koulun yli-intendentistä Massachusettsissa, joka oli tullut siihen päätelmään, että valkoihoisten aivot täytyy johdottaa uudelleen jotta näiden rasismi lakkaisi. 

 

Kuin tilauksesta edelliseen, eräs pimeimmistä – ja tottakai salaliitto- leimalla varustetuista – hankkeista joka on tullut ilmi, on se tosiasia että päällemme on ruiskutettu nanobotteja, jotta saataisiin asennettua BioAPI- laitteita (Biometric Application Programming Interfaces), joilla käytännössä voi hallita ihmiskuntaa mentaalisesti ja emotionaalisesti, etänä. Nämä nano-kuidut, joita on jo löytynyt useiden chem-trailien (kemikaalivanat) näytteistä ja jotka on liitetty Morgellon'in tautiin (aiheuttaa paiseita joissa näyttää olevan kuituja sisällä), toimivat niin, että ne elimistössä kiinnittäytyvät neuroneihin tai synapseihin ja itse-replikoituvat, kunnes ovat keinotekoisesti koteloineet ja kytkeneet aivosi.

 

Nature.com kirjoitti 5. tammikuuta 2004: "Nanopartikkeleja tulisi kutsua pikemminkin pirunpartikkeleiksi, koska ne tekevät “linnuntien” aivoihin heti, kun niitä on vaikkapa hengitetty sisään. Ja koska ne ovat liian suuria veri-aivoesteelle ulosheitettäväksi, ne jäävät sinne satimeen."

 

Heti kun nano-partikkeleilla on riittävä kontrolli isäntäkehosta, niitä voidaan silloin etäohjata toimimaan GPS -jäljityslaitteina, aiheuttamaan fyysistä kipua ja sairautta, vaikuttamaan emotionaalisia tiloja, aikaansaamaan muistikatkoksia, lukemaan aivorakenteita, ja jopa vaikuttamaan ajatuksia, etänä.

 

University of Southern California’ssa työskentelevät tiedemiehet ovat luoneet keinotekoisen muistisysteemin joka mahdollistaa ajatusten, muistojen ja opitun käyttäytymisen siirtämisen aivoista toisiin aivoihin. Nanopartikkeleja ja magneettikenttää käyttämällä, University of Buffalo’n tiedemiehet ovat onnistuneet saamaan madot liikkumaan juuri haluamaansa suuntaan – yksinkertaisesti vain kuumentamalla nanopartikkelien klustereita matojen sisällä. Ja amatööriteknikon videolla voit nähdä, kuinka hän etänä kontrolloi leikkiautoa, käynnistäen ja sammuttaen sen pelkästään ajatuksen voimalla!

 

Tämä kaikki merkitsee sitä, että se teknologia on jo olemassa jolla voit etänä kaapata ja kontrolloida toisen ihmisen mielen ja kehon toimintoja. Ainoa kysymys on, kuinka pitkälle näiden salassa kehitettyjen tekniikoiden takana olevat psykopaattielitistit ovat jo päässeet – ja mitä kaikkia niistä meihin jo kohdistetaan?

 

Kun ottaa huomioon kaikki jo paljastuneet todisteet, lukemattomat “ennusteenomaiset” rakkineet ja välineet jenkkielokuvissa, nykypäivän demot suoraan aivoihin puhutuista mielenhallinnoista, niin nämä kaukaahaetuilta vaikuttaneet science-fiction salaliitot vaikuttavat yhä enemmän ja enemmän science-faktoilta.

 

Eli, ei siis mitään uutta auringon alla. Natsien pikku ihmiskokeethan aikaansaivat Nurnbergin säännöstön: “Koehenkilön vapaaehtoinen suostumus on olennainen” (artikla 1). Mutta mitäpä suostumuksia nämä ovat meiltä kyselleet? Päinvastoin, on pidetty visusti piilossa mitä touhutaan. Ja tästä välinpitämättömyydestä voidaan vetää suoraan se johtopäätös, etteivät tule 5G:n osaltakaan mitään kyselemään – eikä hanke pysähdy, tapahtui sitten ihan mitä hyvänsä. Koska 5G on se globaali, näkymätön verkko, joka pystyy liikuttelemaan ja käsittelemään kaiken sen valtaisan datan, jota meistä kerätään.

 

Ja mikäli tämä transhumanismi vielä mietityttää, että niinköhän meitä suunnitellaan kytkettäväksi koneisiin, niin tiedä että sekä Darwinin että Huxleyn salaseurasuvut  jo sellaisesta haaveilivat – kuten paljastui pedofiili Epsteininkin suunnitelmista. Kas kun niillä aiheen aloituksen natseilla myös oli aivan sama target: yli-ihmisrodun luominen.

 

Mikäli ette sattuneet näkemään TV:ssäkin esitettyä elokuvaa, ”Good Kill”, suosittelen etsimään sen käsiinne. Siinä ex- sotalentäjä mutta nyt dronen ohjaaja ampuu Las Vegasista käsin Talibaneja etänä, 12 tuntia päivässä. Tiedustelu etsii ja valvoo kohteet; ongelmana tietenkin nämä ”pakolliset” sivullisuhrit, joita syntyy rakennuksia räjäytettäessä.

 

Mutta tänään ollaan jo astetta tarkemmassa ”tähtäämisessä”. Videolla näkyy lentokoneen monitorista (kohta 6:40), mitä ollaan palamiskaasujen lisäksi suihkuttamassa ilmakehään. Nyt, Raamattu ennustaa tulevan ahdistuksen ajan, jossa toisinajattelijat nähdään epätoivottuina – ja kaikesta päätellen heihin kohdistuvat otteet ovat kaikkea muuta kuin silkkihansikkain; vertaa vaikka juuri hyllytettyyn ”satiirielokuvaan”.

 

Jos ajattelet, että tuolloinkin löytyy tanakoita betonibunkkereita tai syviä kallioluolia kätkeytymiseen, niin joudun tuottamaan pettymyksen. Sillä jo vuosia meitä kaikkia – ja etenkin jenkkejä – on siis chem-traileilla nanopölytetty, jolloin kehomme on kerännyt kuorrutuksen, myös sisäisesti, jolloin loistamme 5G-verkon generoimissa ”tutkakuvissa” kuin aave pimeässä (kohta 32:22). Siinä on dronemiehen tehtävä huomattavasti helpompi ja ”eettisempi” - sillä meidät ”toisinajattelijat” tunnistaa virheettä. Uuden maailmanjärjestyksen uutta johtajaa kumartaneet näet ovat saaneet myös oman kuorrutuksensa; mutta he ovat silloin lisäksi, vapaaehtoisesti, ottaneet RFID- merkin joko oikeaan kämmenselkäänsä tai otsaansa. Ne lisäsirulla varustetut aaveet saavat ”jatkaa retkeilyään” rauhassa – ja drone etsii uudet uhrit.

 

Olen iloinen siitä ymmärryksestä, että Raamatun kokonaisopetus kertoo tosiuskovien seurakunnan – ”pidättäjän” – poisotosta, ennenkuin tuo karmea johtaja saa vallan, ja noiden pedon merkkien – johon RFID tai vastaava sopii per 100% - jako alkaa.

 

Mutta se, että sinut ja minut on jo nanopölytetty, jälleen kerran kertoo ja on lisätodisteena, että tuo ihmiskunnan hirvittävin ajanjakso on mahdollisesti jo pian käsillä. Kristuksen mukaan mitään sellaista hävitystä ei ole aiemmin ollut eikä sen jälkeen tule (Matt. 24:21) – ja jollei niitä päiviä lyhennettäisi, kukaan ei selviäsi (Matt. 24:22).

 

Raamattu sanoo: ”Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä” (2. Kor. 6:2). Mutta se ovi ei ole auki ikuisesti: ”Etsikää Herraa silloin, kun Hänet löytää voidaan; huutakaa Häntä avuksi, kun Hän läsnä on” (Jes. 55:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu