Onko DNA’si patentoitu?

 

Kaksi vuotta sitten yritin eräälle näkyvälle infosoturille kertoa, ettei otsikon asetelma täysin hatusta olisi – vaan oikeussalista:

 

Ko. Myriad- casessa USA:n Korkein oikeus katsoi, että yritys voi patentoida synteettisesti luodun cDNA:n ( =Complementary DNA), koska se ei ollut luonnollinen, mutta ei voinut patentoida eristettyjä ihmisen geenejä. "Luonnollinen DNA ei ole patentoitavissa", linjasi professori Lara Cartwright-Smith. "Myriadin tekemä ko. DNA- kopio on patentoitavissa." 

 

Koronainjektioista esimerkiksi Inovion DNA- muuntelija on ihan valtamedia-avointa. Ja lakimiesten armeijahan pitää sitten kyllä huolen, että "olet aina väärässä", jos päästit ne piikittämään näitä geenimodifioijia itseesi.

 

Kuten Linda Grove havainnollisti: Sama kuin gmo-kasvien osalta. Monsanto esim omistaa gmo-maissin. Jos se risteytyy ja eksyy tuulen mukana naapurin pellolle, maissit kuuluvat Monsantolle ja niistä pitää maksaa. Maissinjyviä ei myöskään saa kerätä ilman maksua seuraavan vuoden satoa varten.

 

Nyt, tällä videolla leidi hiljattain luennoi juurikin tällaisesta kurimuksesta, mRNA- rokotettujen osalta. 

 

Touhun juridiikka löytyy täältä. cDNA- karjaksi nainen näitä luonnehtii. 

 

“Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.” (5. Moos. 23:3)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu