Oletko osa uutta holokaustia?

 

Hilberg on listannut kuusi askelta mitkä johtivat juutalaisten holokaustiin:

 

Askel 1: Määritelmä: Juutalaiset määritellään "toisiksi", laillistetun syrjinnän kautta. Tämä toteutui rasismin, lakien ja propagandan kautta.

 

Askel 2: Eristäminen: Kun henkilöt luokiteltiin juutalaisiksi, heidät erotettiin muusta yhteiskunnasta. Lakien, sosiaalisten käytäntöjen ja taloustoimenpiteiden kautta.

 

Askel 3: Emigraatio: juutalaisia kannustettiin jättämään Saksa. Syrjivien lakien, maahanmuuttolakien ja pelon kautta (vrt. Kristalliyön hirveydet).

 

Askel 4: Ghettoistaminen: juutalaisia siirrettiin väkivalloin itäisen Euroopan kaupunkien eristettyihin osioihin nimeltä ghetot. Ghetot olivat verrattavissa muureilla eristettyihin vankiloihin, joista ulospääsyyn tarvittiin natsien lupa. Ghetot olivat ylikansoitettuja ja likaisia.

 

Askel 5: Karkotus: Juutalaiset kuljetetaan getoista keskitysleireille ja kuoleman leireille.

 

Askel 6: Massamurha.

 

 

Kuulostaa jotenkin liian tutulta. Ja nyt kun Australian Queenslandin premiääri Annastacia Palaszczuk antoi julkisesti viimeisen varoituksen ottaa rokote, niin taas leirit odottavat.

 

Hän ei sanonut että ne ovat koronapositiivisia tai jo covid- sairaita varten.

 

Hän sanoi että ne ovat rokottamattomia varten. 

 

Mahtaa olla melkoinen tuo piikki, loppupelissä. Todennäköisesti lopputuloskin on sama – otit sitten piikit tai menit leirille. Oliko niistä juutalaisistakaan tarkoitus kenenkään palata matkaltaan.

 

”Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Kunniaksensa hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin koskee, se koskee hänen silmäteräänsä” (Sak. 2:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu