Nykyinen maailmanjärjestys kaatumassa

 

Nettinikki ”Tappio Lopullinen” muistutti vanhasta kirjoituksesta, joka sekin esitettiin oman aikakautensa massiivi- taloushuijauksen yhteydessä – sillä globaali velkajärjestelmä on jo kaatunut tai kaatumaisillaan:

 

"Nyt on ohitettu piste josta paluuta ei enää ole. Kun tämä velkajärjestelmä- korttitalo romahtaa, jonka se tekee, systeemishokki häiritsee elämää tavalla jonka ei koskaan pitänyt olla mahdollista. Sinut on yhtäkkiä lukittu ulos sinun omalta pankkitililtäsi. Pankkiautomaateilta ei voi nostaa rahaa, osakekurssit heiluvat villisti ilman mitään kontrollia. Ei ole mahdollista saada edes sosiaaliturvarahoja. Kuin virus se leviää myös ruuan jakeluketjuun, aiheuttaen massiivisen elintarvikkeiden hamstraamisen kaupungeissa ja taajamissa. Sama tapahtuu polttoaine jakelulle. Yksi toisensa jälkeen, kaikki palvelut mistä olet riippuvainen tulee romahtamaan. Hallinto, pankkitoiminnot, ruuan jakelu, sairaalat ... tulevat sulkeutumaan. Mistään ei tule saamaan käteistä ja ilman käteistä et voi ostaa ruokaa tai polttoainetta. Mitä sitten länsimaailmalle tapahtuu? Yhteiskunta kuten me sen tunnemme tulee päättymään” ...

 

Näin ”profetoi” vuoden 2008 pankkikriisin arkkitehti, USA:n valtionvarainministeriön sisäpiiriläinen Neel Kashkari vuonna 2017. 

 

Ilmankos nyt Amerikassa kuhistaan: vaikka 100% todistetta ei vielä olekaan esitetty, niin useat tahot ovat väittäneet, että kulisseissa on jo asetettu voimaan pelottava Vuoden 1807 kapina-laki. Se on Yhdysvaltojen liittovaltion laki, joka valtuuttaa Yhdysvaltain presidentin asettamaan Yhdysvaltain armeijan ja federalisoidun kansalliskaartin joukot kaduille Yhdysvaltoihin tietyissä olosuhteissa, kuten kansalaisjärjestöjen, kapinan tai mellakan tukahduttamiseksi. Viimeksi sitä käytti George H. W. Bush toukokuussa 1992, tukahduttaakseen Los Angelesin mellakat. Ja DHS:han oman ”lakinsa” jo asettikin. Kuten siis myös FBI.

 

Juuri jotenkin näin tullee sitten starttaamaan se katastrofi – varsinkin jos ensin ”maailmanpoliisi” ja johtava talousvalta on kaaoksessa ja poissa pelistä - joka lopulta ”kutsuu” yhden maailmanjohtajan, ratkaisemaan kaikki nämä maailmanlaajuiset, ratkaisemattomilta näyttävät ongelmat. Raamattu käyttää hänestä nimitystä Antikristus.

 

Vaikka en itse, Raamatun kokonaisopetuksen pohjalta usko, että tosikristityt – seurakunta - tulee olemaan Raamatun kertomassa Jaakobin ahdistuksen ajassa (Jer. 30:7; Dan. 12:1), niin kuitenkin valmistautuisin siihen, etteivät kaikki "munani" ole samassa korissa: perus elintarvikkeita kaappiin, myös käteistä taskuun ym. Ja kylmän talven Suomessa tulee kullakin olla selvitettynä paikka, jossa tilat lämpiää puulla.

 

Kristus tulee takaisin – kuten luvattiin - mutta Joe Bidenkin jo "lupasi" dark winterin. Jää nähtäväksi mitä kaikkea ehditään vielä nähdä ennen kuin Herra palaa omiansa noutamaan (1 Tess. 4:13-18; 1 Kor. 15:51-52) ...

 

”ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän” (Apt. 1:11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu