NWO tulee!

 

Ettäkö juuri nyt oltaisiin panemassa koko maailma johonkin uuteen järjestykseen?

 

No jos hevosen suusta kuuntelee, niin vanhempi Bush sanoo edeltä juuri näin, Bill Clinton vähän myöhemmin vahvisti saman, ja viimeaikaisemmista Obama ensin aloittaa varsin poliittisesti, että annetaan vaan päävalta pois, mutta pidetään kuitenkin sisäistä huolta. Presidenttiehdokas Joe Biden sanoo sitten seuraavaksi aivan suoraan (ilmeisesti lukee hänelle annetusta lapusta), että myönteinen tehtävämme nyt on perustaa uusi maailmanjärjestys. Ja sitten joku Trumppi – pahimman kilpakumppaninsa kera juhliessaan – sanoo että meidän on tultava yhteen maailmanyhteisönä.

 

On aivan upeaa, että (vielä toistaiseksi) meillä on globaali pääsy tuohon kaikkeen ”silmiä avaavaan” – eihän oma valtamediamme, tietenkään, puhu näistä yhtään mitään. Saas nähdä kauanko antavat juutuubien ym jatkaa – ylipäänsä ollenkaan ...

 

Ja lainaan taas tätä informaation tuottajaa sellaisenaan. Hän kirjoittaa: ”Kappas millaisen plandemian ovat luoneet. Tämähän on kuin “Blind 11 no. 2”. He panevat koko maailman lukkojen taa, ampumatta laukaustakaan (paitsi kohtapian...). Porukat, tämä suunniteltiin jo kauan sitten. He tahtovat että me käännymme toisiamme vastaan, ja että pyydämme heidän apuaan. Hallituksen jumala ei tule pelastamaan teitä, ystävät. Tässä touhussa ovat mukana kaikki ”maailmanjohtajat”, mukaanlukien Trump! Oikeastaan ainoa kysymys kuuluu, onko tämä vasta kenraaliharjoitus vai itse toimeenpano NWO:lle. Mitä ajattelet siitä, että USA:n valtion sinetti ja reunustavat maan liput puuttuu nykyään Trumpin julistuspöntöstä? Ja Q:n seuraajien on syytä herätä unestaan. USA:n republikaanit ja demokraatit ovat saman roomalaisen kolikon kaksi puolta. Olet vain puoleksi hereillä. Käännä kolikko ja opi loput totuudesta. Se historia mikä sinulle on opetettu, on täydellinen valhe.”

 

SMHP oli nimennyt tämän videonsa ”Welcome to Grey State”- elokuvan mukaan – elokuvan jota ei koskaan julkaistu. Koska tekijä murhattiin, koettaessaan kertoa tästä kaikesta, vähän liian aikaisin.

 

Lopuksi, SMHP vie sanat suustani: “Olen vain viestintuoja, joka jakaa minkä voi ja tietää. Ystävät, tehkää omat tutkimuksenne. Kristuksen ruumiissa eli seurakunnassa on monia tehtäviä. Minut on kutsuttu vartiomieheksi. Sinut saatetaan kutsua julistamaan evankeliumia. Toisia saatetaan kutsua jakamaan rohkaisun sanoja. Meillä kaikilla on tärkeät roolit! VAIN JEESUS KRISTUS VOI PELASTAA SINUT! Hän koputtaa juuri nyt sydämesi ovella. Avaa – ja anna Hänen tulla elämääsi sisälle. Ei ole pelkoa siitä mitä he voisivat tehdä minulle, kun kuljen 24/7/365 Herrojen Herran ja Kuninkaitten Kuninkaan, Vapahtajani Jeesuksen Kristuksen kanssa.”

 

Jeesus Kristus sanoo: ”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.” (Joh. 10:10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu