Neljäs teollinen vallankumous ja Facebook

 

Federalistin haastattelu kertoo Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin pystyttävän ”Metaversen” ensimmäistä kirkkoa. Tuo Facebookin kirkko on aikeissa ”vangita ihmissielu piihin” ...

 

”Hän ennustaa, että seuraavien viiden vuoden aikana - suunnilleen samaan aikaan kuin Elon Musk toivoo saavuttavansa digitaalisen telepatian aivosirujen avulla - Facebook "aloittaa siirtymän, jotta ihmiset näkevät meidän olevan metaverse sen sijaan että olisimme vain sosiaalisen median yritys” 

 

Tuon lisäksi löytyy jo nyt ”kokonaisvaltainen kytkeytyminen” systeemiin: ”Hydrogeelisiru kytkee sinut Internetiin... Hydrogeeli on DARPAn keksintö mikä sisältää nanoteknologiaa ja nanobotteja. Tämä bioelektroninen rajapinta on osa Covid-19 mRNA -rokotteiden toimitusjärjestelmää.” (!) Aika piikki siis. 

 

Ilmankos U-S pääministeri Jacinda Ardern vastaa kysymykseen, ”Kaksi eri ihmisluokkaa (rokotetut ja rokottamattomat) Uusi -Seelannissa?”

 

"THAT IS WHAT IT IS, SO YEP!" 

 

Eli, kohta on niitä ihmisiä, jotka transhumanistisin keinoin on kytketty ”systeemiin” – ja loput sitten viedään leireille ...

 

Onneksi on vielä niitä valveilla olevia yksilöitä, jotka taistelevat vastaan: USA:ssa Clarkin piirikunnan kouluhallituksen kokouksessa äskettäin eräs isistä puhui edustajille neljäntoista vanhemman (joilla 18 lasta) puolesta, kun he nostivat 200 miljoonan dollarin oikeusjutun hallitusta vastaan heidän laittomista maskimääräyksistä. 

 

“Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.” (Hes. 33:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu