mRNA- koronavirusrokote valmistui ennen epidemiaa

 

Luottamukselliset asiakirjat paljastavat, että Moderna lähetti mRNA-koronavirusrokotteen version yliopistotutkijoille viikkoja ennen Covid-19:n ilmaantumista. 

 

Pfizerin vastaavassa piikissä on näemmä 99% grafeenioksidia. Tri Jane Rubyn kertoman mukaan tarkoitus siis lienee murhata ihmisiä.

 

Ilmankos CNN:n lääketiedeanalyytikko tri. Jonathan Reiner kertoi, että hänen mielestään yksityisten yritysten tulisi alkaa tehdä covid-rokotteen ottaminen pakolliseksi työntekijöille. 

 

Ison-Britannian hallitus taas aikoo pakottaa pubit, viihdekeskukset ja ravintolat vaatimaan todisteita kahdesta k-piikistä tai äskettäisestä negatiivisesta testistä, syksystä alkaen, auttaakseen torjumaan viruksen neljännen aallon. 

 

Kun Bidenin hallinto valmistautuu lähettämään rokotepoliisit rokottamattomien asukkaiden koteihin, vuotanut asiakirja paljastaa, kuinka vapaaehtoisten käsketään jättämään huomiotta 'ei kaupustelua' osoittavat merkinnät ja kiusaamaan väestön jäseniä ottamaan COVID- piikki. 

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” (Psalmi 53:2)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu