Mikrosirumies Carl Sanders puhuu

 

90- luvulla eri puolella Suomea jaettiin pelottavaa materiaalia. “Don’t Take It, Älä Ota Sitä”-nimisessä lentolehtisessähän kerrottiin tekniikan tohtori Carl Sandersin hurjista väitteistä koskien mikrosirujen ominaisuuksia. Kristillisissä piireissä kyseisessä sirussa olikin jo nähty Raamatun ennustama, hirvittävä “Pedon Merkki”.

 

Sekä ulkomailla että Suomessakin tuo kirjoitus herätti paljon kränää: alkuperäinen viesti oli puhuttu englanniksi, ja suomen versiot tehty tekniikan ei- asiantuntijoiden toimesta, joten pientä ”astian makua” siinä. Mutta katsotaanpa, minkä väitettiin olevan puppua:

 

Ensin luonnollisesti vedottiin miehen olevan pelkkä huijari, jolla ei olisi ollut mitään tekemistä ko. asioiden kanssa; tuskin kuitenkaan kukaan soitti esim. CIA:lle ja kysyi miten asia on? ... ja vastaus varmaan olisi kuitenkin ollut, että – joo – kyllä täällä Raamatun mainitsemaa Pedon Merkkiä tehdään, muttei täällä ketään Carlia ole ...

 

No, tuon alkuperäisen mikrosiruprojektin chief engineer Carl Sanders oli siis kertonut näistä tutkimuksistaan jo 90- luvun puolivälissä. Hän väitti myös osallistuneensa useisiin "One World"- organisaation kokouksiin ympäri maailmaa; eräänä tärkeimmistä vaikuttajista hän mainitsee Henry Kissingerin. Ja toisena Bill Gatesin.

 

Vuonna 2006 tarkastelin kyseisiä kränejä, ja havaitsin mm. seuraavat, Sandersin väitteitä tukevat faktat:

 

-         MIT:n tavoite jo silloin oli koko elinympäristömme muuttaminen yhdeksi suureksi tietojärjestelmäksi

-         nuo sirut olivat jo lemmikkieläinten nahkan alla – ja tietojärjestelmissä ne sirut yhdistetty omistajaansa

-         tekniikka hyvin lähellä sitä mitä Sanders kuvasi; myös sen asentamistekniikka ”rokottamalla”

-         sirujen Lithium todellakin syövyttää, ks kuva  

-         Prosessori- lehti 6-7/94, s.32, kertoi että ko. ”turhia” seurantasatelliitteja todella ammuttiin alas

-         tohtori Jose Delgado todella teki mm tällaisia härkäkokeita, joissa elukan päässä oleva siru kontrolloi aivotoimintaa: raivosta sekunnissa seesteiseksi

-         siruihmisestä todellakin tulee haluttaessa kyberluomus, jonka tahtoon ym voidaan vaikuttaa

-         sirutettujen liikkeitä voidaan seurata tietokoneen näytöllä

 

Mutta ehkä puhuttelevin kytkentä tuli Finnairin Blue Wings-lehdessä June-July 1996 tekstissä “The Electronic Euro”, sivulla 49 Leila Pentinpuro kirjoittaa (englanniksi): “Tehdäkseen debyyttinsä uuden vuosituhannen alkuun Euron pitäisi olla ilman seteleitä ja kolikoita tapahtuvan Euroopan maksujärjestelmän perusta. Tekniikka tällaisen järjestelmän luomiseen on jo olemassa. Puolestapuhujia elektroniselle maksujärjestelmälle löytyy kun ajattelee, miten naurettavaa on, että ihmiset yhä vuonna 2000 kulkevat ympäriinsä kantaen taskuissaan parkkimittarikolikoita...Maksut voisi myös suorittaa vilauttamalla ihmisen ihon alle sijoitettua mikropiiriä. Tekniikka tähän on myös olemassa. Mikropiiri, joka sisältää kaiken ihmisen henkilökohtaisen tiedon on jo istutettu vastasyntyneisiin vauvoihin Yhdysvalloissa ja Australiassa. Tulossa oleva Eurovauva (?!) voisi toimia samalla periaatteella.”

 

No niin. Jos teknisiä dissaajia oli lukemattomia, niin raamatullisia vielä kertaluokkaa enemmän. Toisille Pedon Merkki on sunnuntai – joskin aiheuttaa muutaman ongelman: Sunnuntaiko on otsassa tai oikeassa kädessä (Ilm. 13:16)? Ja niihinkö tulee paise joissa on sunnuntai (Ilm. 16:2)? Mikä on sunnuntain nimi lukuineen (Ilm. 13:17)? Menetätkö pääsi siksi ettei sinussa ole sunnuntaita (Ilm. 20:4)? Vain nekö voivat ostaa ja myydä joilla on sunnuntai (Ilm. 13:17)?

 

Ja se oikea Pedon Merkkihän ei näemmä enää ole kovin kaukana: kun Uuden Seelannin hallitus kaavaili jo 80- luvulla vastasyntyneiden mikrosirutusta, niin tänään sitä vaatii Israelin pääministeri Netanjahu – Covid- suojautumisen ym nimissä. 

 

Niinpä. Mikäli haluat tsekata miten Raamattu käy yksiin juurikin mikrosirujen kanssa, niin tässä kattavasti. 

 

Mutta jotta itse päähenkilöllä olisi mahdollisuus pitää ”puolustuksen puheenvuoronsa”, niin ohessa neljä eri täsmäpätkää siruasioista, Carl’in minulle postittamasta lähes kolmituntisesta videopuheestaan (eka, toka, kolmas, neljäs).

 

Carl, rest in peace, veljeni Kristuksessa.

 

”Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto” (Fil. 1:21).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu