Mihinkä voi enää uskoa?

 

On tämä jännä maailma: tuutin täydeltä tulee jos minkälaista statementtia – ja keskenään ristiriidassa olevien valtalähteiden infon meressä pitäisi pystyä uimaan eteenpäin ...

 

Floridan kuvernööri DeSantis sanoo, että Covid- lockdownit olivat valtava virhe, mukaan lukien hänen itsensä viime vuonna määräämä. 

 

Samalla kun yhä useammat saavat tarpeellisen (?) piikkinsä, niin Ison-Britannian hallituksen neuvonantajat varoittavat että lisää Covid- lockdowneja tarvitaan: mentäis ihan katukohtaisiin sulkuihin ... 

 

Michiganin kuvernööri Gretchen Whitmer taas on julkistanut uuden julman ja epätavallisen koronavirusrajoituksen pikkulapsille, joka pakottaa kahden vuoden ikäiset lapset käyttämään maskeja. 

 

Samaan aikaan Oregonissa suunnitellaan pysyvää maskitusta ja sosiaalista etäisyyttä. 

 

Kaikessa hiljaisuudessa NIH.gov on julkistanut raportin, joka kertoo että maskit ovat täysin hyödyttömiä Covidin estämisessä. 

 

Ja Australian hallitus pohtii orwellilaista ehdotusta, joka vaatii kansalaisia antamaan vähintään kaksi henkilöllisyystodistusta, jos he haluavat käyttää sosiaalista mediaa, ”verkkoväkivallan kitkemisen” varjolla, ja voidakseen raportoida käyttäjistä helpommin viranomaisille. 

 

Yli 1200 kirkon johtajaa on kehottanut Ison-Britannian pääministeriä Boris Johnsonia olemaan ottamatta käyttöön "vaarallisia" Covid-rokotepasseja, koska ne ovat "eettinen pakottamisen muoto".

 

Sadat kristityt papit, anglikaaniset ja katoliset ministerit mukaan lukien, varoittavat avoimessa kirjeessään, että passeilla voidaan luoda "valvontavaltio" ja saada aikaan liberaalin demokratian loppu ". 


Evening Standard kertoo: Oxfordin yliopiston tutkijat ovat käynnistäneet niin kutsutun ”ihmisen haaste” -kokeilun, jossa tarkastellaan, mitä tapahtuu, kun joku Covid-19-infektiosta toipunut henkilö altistetaan sitten uudelleen virukselle.

 

He pyrkivät selvittämään, mikä annos virusta tarvitaan tartuttamaan henkilö uudelleen luonnollisen infektion jälkeen, miten immuunijärjestelmä reagoi ja mitä tämä voi tarkoittaa suojaavan immuniteetin kehittymiselle tautia vastaan. 

 

... kun taas USA:n viralliset tahot tiedustelevat: “Pitäisikö kehitysmaiden olla testipaikkoina USA:ssa rejektoiduille rokotteille” ... 

 

"Täysin koronarokotettu" australialainen voi ehkä välttää hotellikaranteenin ja selvitä pelkällä kotikaranteenilla, jos pitää nilkkapantaa... 

 

Tohtori Joseph Mercola sitten kertoo, miten rokotevalmistajat tuhoavat COVID-rokoteturvallisuustutkimukset.

 

Rokotemandaatteja perustellaan sillä oletuksella, että hyödyt yhteisölle ovat tärkeämpiä kuin yksilön vahinkoriski. Rokotevalmistajat sanovat, että kontrolliryhmien osallistujille aiheutuu vahinkoa, jos he eivät saa rokotetta, ja yksilön pelastaminen on tärkeämpää kuin kansanterveyttä koskevien päätösten tekemiseen tarvittavien tietojen turvaaminen.

 

Tuossa taasen yhden ison vakuutusyhtiön responssi kysymykseen covid- rokotevahinkojen korvauksesta: he tekevät hyvin selväksi, etteivät korvaa vahinkojasi, jotka liittyvät johonkin näistä KOKEELLISISTA rokotteista. Itse asiassa he mainitsevat geeniterapioiden KOKEELLISEN luonteen syyksi, miksi he eivät kata niitä. 

 

Loppujen lopuksi: ovatko tutkijat todistaneet että SARS-CoV-2 on olemassa?

 

Eivät, osoittaa tohtori Andrew Kaufman. 

 

Vatikaani puolestaan on ilmoittanut viidennestä kansainvälisestä terveyskonferenssistaan "Mielen, kehon ja sielun tutkiminen", joka pidetään ensi kuussa.

 

Vatikaanin tapahtumassa esiintyy lukuisia globalisteja ja syntyvyyden säännöstelyn kannattajia, kuten Chelsea Clinton, Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla, Modernan toimitusjohtaja Stéphane Bancel, väestönhallinnan ajaja Jane Goodall ja Yhdysvaltain kansallisten terveyslaitosten johtaja Anthony Fauci.

 

114 puhujan joukossa on vain kaksi katolista pappia, joten where’s the catholic beef?

 

Konferenssin avajaisia johtaa presidentti Bidenin terveysneuvonantaja, National Allergy and Infectious Diseases -instituutin johtaja, Amerikan ”tohtori tuho” itse. 

 

Eli, väestö(vähennys)suunnitelmat lienee se kaiken ylläkerrotun todellinen draiveri?

 

”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen HERRAKSI ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” (Room. 10:9-10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu